29

Крис

преди 5 години

Такива глупости само *** и красив може да напише! Най великият водач в световен мащаб е именно Сталин! Да премахнеш неграмотноста, от децата на неграмотни крепосни да създадеш маршали и ядрени инжинери, да създадеш пенсионни програми с ранно пенсиониране само пет години след най йървавата война!? Да си отидеш и наследството да ти е пет рубли!.. Алоуу репресиите саги правили *** като хинтилигентният Троцки!

28

Анонимен

преди 5 години

Голодомора е предизвикан от самите укранци които са саботирали реформите а и реколтите са били лоши няколко години. В уикопедия английсата версия дори пише, че няма никакви данни за жертви от глад ами заключенията се правя на база намаляване на раждаеността - по малко деца са се раждали и населението е намаляло с няколко милиона.

27

Анонимен

преди 5 години

Ако Хиер беше спечелил нямаше да има руснаци.. За справка погледнете плановете на нацистите.

26

img456123

преди 5 години

напишете "Гладомор" в уикито, ако не сте чували....

25

За 28

преди 5 години

За какво им беше на руснаците да печелят онази война? Днес живеят като скотове Ако Хитлер беле спечелил днес руснаците щяха да живеят в една уредена държава и карат немски коли

24

Анонимен

преди 5 години

До За 24Къде по точно в руския нет? А в западния нет защо няма нищо за 20те милиона избити от Сталин.

23

За 26

преди 5 години

Ми учил съм -знамНе съм длъжен да те уча

22

Анонимен

преди 5 години

"Силата на руския народ не е в неговата численост или организираност. Силата на руския народ е в способността да ражда личности с мащаба на Сталин. По своите политически и военни качества Сталин далече превъзхожда и Чърчил, и Рузвелт. Той е единственият световен политик, достоен за уважение. Нашата задача е да раздробим руския народ така, че да стане невъзможно появяването на личности с мащаба на Сталин".Адолф Хитлер

21

За 24

преди 5 години

Има бре кавал, пълно е в руския нетМемориал намери в нета - те изброяват жертвите да в поиненно На родния си руски ще видиш За къФ *** иде реч

20

Анонимен

преди 5 години

До Стслин е лежалОт къде знаеш, че Сталин е лежал в затвора за изнасилване? Дай източник на инфорацията? Сега има интернет и такава информация не може да се скрие.

19

Анонимен

преди 5 години

Просто психопат.Добре,че е умрял преди СССР да навлезе сериозно в атомната ера защото като нищо щеше да направи още една война със САЩ.С атомни бомби.Щяха да поизмрът към половин милиард бели хора предимно.Просто статистика нали така?

18

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се има предвид, че всички т.н. "стари болшевики" са били масови убийци. Джержински е бил по-зъл от Сталин. Троцки е бил по-опасен заради високия си интелект - благодарение на него болшевиките печелят гражданската война срещу монархистите. Кой знае какво е щяло да стане ако той беше наследил Ленин? Може би червените щяха да завладеят света? Болшевиките са продукт на тогавашните времена, които са се отличавали с незачитането на човешкия живот.

17

Стслин е лежал

преди 5 години

В затвора за изнасилванеТам попаднал на хора и д ругото го знаетеСтарателно се крие билграфията му в ранните години

16

Анонимен

преди 5 години

Другарят Джугашвили хич не си е играл на дребно. Жениш се за дъщеря му -> 10 години в Сибир, та да има време да размислиш.

15

Анонимен

преди 5 години

Типичния "идол" на руската cвлoч!

14

Анонимен

преди 5 години

Хитлер завърши своя живот в яма от артилерийски снаряд, залят с 20 литра бензин и мъртъв изгорен. Сталин прие парада на Победата на Червения площад в Москва и поведе съветския народ към космоса.

13

Анонимен:

преди 5 години

Сталин ще си остане най велик.

12

Анонимен

преди 5 години

Сталин е една от най-значимите и интересни исторически личности. Как е бил толкавя безкрупулен? Как е избил толкова много хора без да му мигне окото? Казват, че е обичал много първата си жена и нейната смърт окончателно го превръща в чудовище. Други казват, че тежкия му живот го превръща в безчувствен тиранин.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Да бе в учебниците по история има снимка от панделата.Мяза на ром.Не мисля че човечеството е спечелило нещо особено колкото и да го боготвориш тоя.Я кажи,защо героят ти се крие две седмици в някаква къща в гората и генералите му не могат да го намерят когато започва операция Барбароса.Само не ми казвай че е чертаел военни планове защото е нямал никакви.Просто на германците са им свършили хората,патроните и горивото.А и Хитлер е бил тотално изтрещял особено след 1942 от много дрога.

10

до 6

преди 5 години

Става въпрос за различни жени , образовай се бе !