9

Анонимен

преди 5 години

Сталин скърши гръбнака на Германия и превърна СССР в свръхдържава.

8

img456123

преди 5 години

много хора така говорят и за Хитлер, но той е аматьор в сравнение със Сталин

7

Анонимен

преди 5 години

Е все пак нали е лежал за изнасилване и убийство?***

6

Анонимен

преди 5 години

Кефи ме как фактите в тази история се сменят постоянно, като че е изсмукана от пръстите в опит различни легенди за Сталин да се съшият в обща статия. Примерно първо се твърди, че жената на Сталин е умряла от тиф, а после че се била самоубила. Още в тоя момент спрях да ви чета.

5

Анонимен:

преди 5 години

Какво то ида се пише против Сталин, Той за мен ще си остане най великият човек на света. Бил е строг, Но справедлив. . Слава великому Сталину!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Е все пак нали е лежал за изнасилване и убийство?Неговите приятелчета са го измъкнали от затвора по времето на революцията и за благодарност по-късно ги е очистил.Всичките.Не разбирам какво го хвалят толкова просто периодично е избивал всички които евентуално биха могли да му застрашат властта.Без значение какви са.Разбира се за самият си живот е бил крайно загрижен -имал е хора които му са опитвали манджата,дори войници пред спалнята докато спи или оправя някоя "другарка" зер да не го думне..

3

Анонимен

преди 5 години

Малките човечета пак го почнаха Сталин да го джавкат и плюят, и повече от 60 години след смъpтта му още се страхуват от него.

2

img456123

преди 5 години

"Роденият като Иосеб Джугашвили, ненавиждал собствените си синове, а единственото същество, към което изпитвал безкрайна любов била дъщеря му Светлана"Абе, много смело правите подобни твърдения. Ще рече човек, че сте били в най-близкото му обкръжение. За *** като него едва ли има "любов" към някого - просто ***.

1

Анонимен

преди 5 години

И след 5000 години ще се говори за Сталин, човека от желязо.