66

Оруел

преди 5 години

ОСТАВКА!

65

Анонимен

преди 5 години

Цвъчко най бедни сме в Европа , стига си говорил глупости а вдигнете стандарта на живот в България

64

Анонимен

преди 5 години

На космонавта звездите му пречат. Може да вините за протестите само себе си, защото хвърлихте страната в хаос с некадърното си лобиско управление. Не давате 5 пари за живота на хората, а сега някой друг ви е виновен. Крайно време е да се изметете не само от правителството, а от политиката изобщо. Ако аз бях ЦЦ щеше да ме е срам да се покажа камо ли да говоря

63

АБВ

преди 5 години

До Oleee 72Не, не всеки друг! БСП и АТАКА изобщо не се различават от ГЕРБ! Същите наглеци и лъжци!

62

xaxa

преди 5 години

Не са виновни БСП,ДПС и други мафиотски червени кръгове. Просто изпълняват заповеди ,така са решили от москва.

61

Стар предприемач

преди 5 години

До ПерничанинАми да кажат кого искат, да назоват име, после тоз човек да направи партия и народа да го избере.. То с крякане само не става, не искам това, не искам онова. Да ми ядат маркуча тогава! При бай Тошо такива не ги толерирахме!

60

АБВ

преди 5 години

До Solar Power 61Точно пък заради колите живеем с 10 год. по-малко. Това много лесно може да се реши! Цецо и компания правят мин. данък 2000 лв. и проблема с колите е решен - такива няма да има и ти ще живееш още 10 год! Умник!

59

Анонимен

преди 5 години

Мухата Цеце....

58

Oleee

преди 5 години

***, когато вие организирахте протести - може, а когато хората излизат да ви махат - не може! Няма да ви търпим повече! Толкова сте некадърни, алчни, нагли и корумпирани, че всеки друг е по-добра алтернатива от вас!

57

Перничанин

преди 5 години

Не знам дали се самозалъгват или са нагли, но явно не могат да вникнат в проблемите на народа. БСП не стои зад протестите, въпреки че се опитват да си ги преписват. Никой не иска и тях, а кабинет, който се вслушва в народа и взима мерки. Защото определено могат да подобрят много.

56

АБВ

преди 5 години

Слушах интервюто му по БТВ сутринта. За времето през което е във управлението на страната се е научил перфектно да говори. Смесва истини с полуистини и лъжи и накрая прави извод, че трябва да сме им благодарни за по-добрия живот. Но забрави да каже, какво сме можели да си купим с мин. заплата през 2013 и какво през 2018-та. Мин. заплата сега е по-висока, но няма стока, която да е поевтиняла. Така, че с по-високата заплата сега купуваме по-малко от 2013 - та. Ненаяли се тарикати!

55

Анонимен

преди 5 години

На крив герберски крадец с пенисовидна глава БСП и Радев му пречат.

54

анонимен

преди 5 години

Toзи е толкова нагъл ако има малко човещина като прочете какво пишат за него и че народа го мрази ще се махне от властта но алчността му е голяма а навярно го е страх от истината,

53

Анонимен

преди 5 години

Бойко е велик Политик и държавник

52

Solar Power

преди 5 години

А НЕ !!! Твърдо НЕ. Живеем с 10 години по малко от средното за Европа. Разкарайте старите и мръсни коли. Който не вярва отива на гугъл и пише "europe air quality".Вижте какво се случва. Няма да ни натресат всякакви трошки само защото бай *** нямал 2 лева. Като няма ще ходи пеш или с колетото. Искам да живея средно 84 години !

51

Ала_Бала

преди 5 години

Виновни за протестите са герберските простотии и алчност. Никога до сега България не управляван от алчни и прости хора! Като паднат от власт герберската върхушка и главатарите на т.н. патриоти да се изгонят от България!

50

обективен

преди 5 години

Вместо да вдигат данъка на старите коли,по-добре да вдигнат данъка на имащите повече от един апартамент. За всеки следващ- данъка да скача с десет процента. Да го видя тогава Грозника с шестте апартамента дали ще е доволен?

49

В. Магриотов

преди 5 години

Браво Цецо, невежите пройдохи нямат думата ! Бизнеса сме с ПП ГЕРБ !

48

Шопо

преди 5 години

Не се сърдете на Цвъто,он е възпитаник на Помощно училище...

47

Хх

преди 5 години

До Анонимен 47.Така се оказва. Цц подхвърли, че президентът обичал международните срещи, к. всъщност му е част от задълженията, да ни представя като държавен глава. На практика управляващите го изместиха от важни форуми /като годишната сесия на ООН/, не се спряха да пътуват и харчат безразборно. Бойко непрекъснато лети нанякъде, катето по 2х на месец прескача с антураж до Щатите за едни и същи неща. Останалите го дават в същия стил. Харчене като за последно на гърба на данъкоплатците.