106

Ал Кохол

преди 5 години

А когато Плевнелиев правеше служебни правителства, еднонолично ли управляваше и КОЙ беше тази личност?А сега с Борисов двулично ли управлявате???Аман от простотии на самозабравили се фузкултурници!Ако Корни с нейните кметове прави такива протести, какво ли може да направите вие с вашите?Ама не са кметовете, а на народа му писна от вашата "стабилност". В какво сме стабилни? В бедността, в липсата на здравеопазване, в кражбите на най-високо държавно ниво???

105

Анонимен

преди 5 години

Организатор на протестите е БЕДНОСТТА!

104

Емо

преди 5 години

Против дизела са определени лобита и техните слуги, като тебе. Огън да те гори, бензин да те гаси.

103

М, да ...

преди 5 години

До Му 34Първо трябва да има заводи, комай, а ГЕРБ от как са на власт само разпродават и съсипват /споменаваме от цигарената и продължаваме натам като следва летище София/!

102

М, да ...

преди 5 години

До 109 АнонименЧовече, маймуните от ГЕРБ ги оправя само клетка, те не са научени на труд! Те от дума не разбират, от електрошок може би ще разберат /като кучето на Павлов/!

101

пенсионера

преди 5 години

Да живей,БКП,соца

100

Анонимен

преди 5 години

Какво му трябва на човек,една чиния с боб,една керемида с прозорец към света,и един кат дрехи.С орлите ли ще живеете бе крадливци

99

TT

преди 5 години

До :)) Виждам че си фен на червения ***,който имаме за президент,но коментирай позициите му конкретно и по същество..Иначе на разтеглянето на локуми от общи приказки сме се наслушали по конгресите на БКП...

98

РАША

преди 5 години

тоя още ли е на власт махнете го такива ка о тоя нехранимайко са много в в правителството какво направи за страната само кражби и лъжи няма ли в българия честни хора или честните ги ликвидират

97

Анонимен

преди 5 години

Ходи да му обясняваш за ПОРТАЛИ на престъпника от Банкя.Да вземе да си прочете Наказателния кодекс и да си изчисли колко му се полага за кражба в особено големи размери.

96

Му 34

преди 5 години

Не, искаме да живееме добре и да плюеме управляващите КОГАТО НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА И КРАДАТ. Това е демокрация..Управляващите не са длъжни да вършат и твоята работа. Управляващите няма да идат вместо теб да работят в завода или там където работиш за да докараш хляб в къщи на децата.

95

:))

преди 5 години

Според Цветанов и критиката / не е градивна/ към Президента Р.радев излиза, че Цветанов имал чест /?/, щото бил подготвен и запознат да прави внушения/хипнози бре! :)) Голееема чест/достоойнство било това? :))

94

маверик

преди 5 години

през 2013 колко струваше хляба че не си спомням,като не можете да намалите цената на горивата защо не намалите данъка на стоките от първа необходимост.

93

ПОСТ ФАКТУМ

преди 5 години

Прав е, че законите не се правят на тъмно. Има интернет-страница, където всеки проект на нормативен акт се подлага на обществено обсъждане поне месец преди да се внесе в пленарна зала. Отделно всяка администрация е задължена също да публикува на сайта си проектите на нормативните актове. И това се прави. Тогава беше момента да се протестира, ако щете- Ако администрацията на Президенството не знае това, какво остава за обикновените хора, които знаят да боравят само с ФБ?!

92

тонката

преди 5 години

Господин Цветанов е активен антикомунистически борец за евроатлантическа стабилност, защото има забележимо образование и никога не е бил член на БКП.

91

Анонимен

преди 5 години

Това на снимката е ЦВЕТАНЪТ НА МИСЪЛТА, красив, умен, интелигентен, с аристократична възпитание и осанка на великан.

90

Му 34

преди 5 години

Освен това какво квичите цените мените и прочие били високи? Еврото от 20 години е лев и 95, не е мръднало и на стотинка. Купувайте евра като храната и бензина са ви скъпи. Левът е стабилен и не е сринат като турската лира.

89

Анонимен

преди 5 години

До Му 34Не, искаме да живееме добре и да плюеме управляващите КОГАТО НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА И КРАДАТ. Това е демокрация.

88

:))

преди 5 години

До Му 34Пей ли си Пенке ле, Кой ли ме те слуша, м? Пиши си/говори си/ протестирай си Никой не ми /на ГЕРБ/ пречиш, м? :))

87

Му 34

преди 5 години

Не виждам защо са тия драми. Може да живеем бедно в мизерия ама имаме свободата да плюем по управляващите и да излизаме на протести без никакви последствия. Да не искате да станем като Турция, да живеем добре ама за най-малката критика към управляващите да влезем в затвора?