126

Анонимен

преди 5 години

ЦВЕТАНОВ ПРОТЕСТИТЕ РЕАЛНО ГИ ПРЕДИЗВИКВАТЕ ВИЕ С ПРОСТАШКОТО И НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ !

125

Анонимен

преди 5 години

Говорите за лук ойл ?? пРОСЛЕДЕТЕ СИСТЕМАТА-лУКОЙЛ РЕАЛНО Е НА рОТШИЛД !!

124

Радеф

преди 5 години

Аз ще оправя България. Така ще я оставя, че ще стои в застой и затънала да не знае къде се намира. Слави и той ще помага, като удари по един кастинг и ще фърля в тъча!

123

Смяна на системата

преди 5 години

Искаме червена система 3 в джоба на Нинова и 0 в джоба на българите, толкова е лесно!!!

122

Смях

преди 5 години

0 0Няма такива жалки протестиращи, искали по-хубав живот! Че то това да не ви е концерт по желание? Кой както си го направи! Ако си неудачник, който и да управлява, пак ще си такъв! И това правителство като го няма, кой е обещавал по-хубав живот, намаляване на цени и високи доходи?

121

анонимен

преди 5 години

До 127 Зрели хора като нас.Не викаме на Братушките "рашки" Малко "демократично промито мозъче! -:) А знаеш ли че бензина излиза на една цена от Лукойл И докато отиде до бензиностанциите."Пораства" в пъти!? Та пред кого да протестираме? Я пак си помисли!

120

Анонимен

преди 5 години

Всеки знае, че протестите са организирани от БКП. Никой не знае обаче защо се иска оставка, защото никой не е обещавал, че ще намаля цените и ще вдигат заплати?!? Така, че при следващите управляващи пак ще са същите неща, и тогава пак ли ще се протестира?

119

анонимен

преди 5 години

Ей ТАРИКАТ! ТОЗИ ПЪТ НОМЕРА ВИ>> НЯМА ДА МИНЕ! КАКВОТО СТАНЕ! И ВСЕ БЕСЕПАРИТЕ ВИ ВИНОВНИ! И ВСЕ С ТИЯ ДУМИ>ТУШИРАТЕ ПРОБЛЕМИТЕ НА НАРОДА НИ ОЩЕ В ЗАРОДИШ! ИЗТЪРКА СЕ ВЕЧЕ ТОВА! СВАЛЕТЕ СИ РОЗОВИТЕ ОЧИЛА! ПЪТНИЦИ СТЕ ВЕЧЕ! АКО НОВА ГОДИНА СЕ ЗАДЪРЖИТЕ>ЩЕ СТЕ "ГЕРОИ" СЛЕД НОВА ГОДИНА СИ ТРЪГВАТЕ!

118

Анонимен

преди 5 години

Оставка яицевиден, оставка!

117

Анонимен

преди 5 години

лично мнение-ОТВРАТ !

116

Рамбо

преди 5 години

Младежта да се учи от социализма,родолюбие,труд,и човечност.Демокрацията е химера

115

Един

преди 5 години

Малко умния Цветанов пак се изказа неподготвен.

114

BG

преди 5 години

ДА ПИТАМ - ТОЗИ ЧОВЕК - Г-Н ЦВЕТАНОВ КАКВО ТОЧНО РАБОТИ? ПРОФЕСИЯ, ДЛЪЖНОСТ???....Този със сивия анцуг от едно посолство са го назначили за сив кардинал и дърпа конците на тиквата.

113

&

преди 5 години

Пред хората се плюят, а някъде на маса делят!Такава е цялата върхушка в България!Крадат, вършат всякакви машинации и мошенгии барабар т.н. мафиоти, т.е. бизнесмени създадени пак от тях! Съсипаха институциите, за да не им пречат! А народа кучета го яли, той трябва да бъде роб във фирмите им и да гласува както трябва!

112

Анонимен

преди 5 години

Стига лъжи, наивници не останаха! Хората не се вдигат в подкрепа на партията - двойник на ГЕРБ - БСП. Хората се вдигат против мизерния си живот, за който вина имат управляващите, живеещи на народен гръб. Това е и никоя медия не може да замаже очите на хората с прокарване на лъжи като тези, които Цветанов разпространява.

111

Стоян

преди 5 години

тези не проумяха ли , че на хората им писна от т.нар."професионални политици", които всъщност нищо не правят...

110

Анонимен

преди 5 години

Какво се правят - държавата има достатъчно администрация, за да работи и без НС , без депутати, със служебно правителство!

109

Анонимен

преди 5 години

на хората им писна от европейски норми без европейски доходи.

108

Анонимен

преди 5 години

ДА ПИТАМ - ТОЗИ ЧОВЕК - Г-Н ЦВЕТАНОВ КАКВО ТОЧНО РАБОТИ? ПРОФЕСИЯ, ДЛЪЖНОСТ???....

107

Анонимен

преди 5 години

Какво е тръгнал апартаментния да ни плаши със служебно правителство?Нагледахме се от 2009-та на правителствата на Мутрата.Вземи едното удари другото.Некадърник и крадец, до некадърник и крадец.