86

М, да ...

преди 5 години

Въпрос към Цветанов: Коя, а не кой е действителната причина / истинската/ за протестите, за недоволството от Герберасткото ви управление или съсипване на страната, м? Кая?, а не кой?!пп за Герб Пробрем е БСП, явно, а за всеки здравамислещ в страната Проблемът е "мозъка"/алчността/ на ГЕРБ и Ко!

85

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ НА СНИМКАТА ЗАЩО МИ ПРИЛИЧА НА ПЛЪХ?

84

Ха-ха

преди 5 години

Цецо,време е да се оттеглиш за тих рентиерски живот!Дори само наемът от апартаментите стига за нормален живот.Искаш много повече?Готви се тогава за доживотен резил.Естествено,заграбеното няма кой да ти пипа-такава е системата.

83

Анонимен

преди 5 години

На тия наглеци и некадърници и ланският сняг им е виновен.

82

Анонимен

преди 5 години

С протести нищо не постигате. Само трупате повече напрежение и нерви. Приберете се, хвърлете един бой на жената заради това, че снощи докато вие сте били на протест комшията е дошъл да оправи капещият бойлер и на детето за това, че докато е оправял бойлера комшията му е дал 10 лв да иде пие кафе за час два.

81

Стар предприемач

преди 5 години

До ПерничанинЦелта на правителствата трябва да е запазване на стандарта на живот. Абсурд е да се говори за подобряване на живота в условията на капитализъм - така е устроена самата система, че неминуемо води към по-лош живот - така е по целия свят. Картели има и ще има, пак капитализма не може без тях. Някой ако иска по-добър живот с крякане не вярвам да го постигне, то ако беше така най-гръмогласните щяха да са най-богати.

80

Анонимен

преди 5 години

В 88 посочих статистиката , другарю комунисте герберист .

79

Анонимен

преди 5 години

2008 ..... безработицата е 5 % ...... икономически растеж 6.2 %2012. безработица. 16 %2018 След десет години феодализма на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ : безработица. 6 % растеж 3.7 % Бойко Методиев Борисов кога ще стигнеш Станишев , а бай Тошо ????

78

Анонимен

преди 5 години

Абе какво виете? Нали отхвърлихме джендърастката конфекция и мигрантския пакт. Сега спокойно без конкуренция от Брадати мигранти ще можете да биете жените и децата за да испускате парата. Какви са тези протести?

77

Анонимен

преди 5 години

Всеки който има 3 грама мозък знае че всяко управление на БСП завършва с тотална катастрофа на всички нива в държавата, сега ако вземат властта няма да е по различно, не знам дали разбирате какво съм написал.

76

Анонимен

преди 5 години

Цв.цв. време е да си ходите, стига си се офлянквал.

75

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

До 84: Не знам ти как си, но аз и сега съм зле и едва свързвам двата края, а бъхтя по 10 часа на ден. Така че виенето е и сега. Проблемът според мен е, че ГЕРБ няма никаква идея как България да дръпне. Не се вижда движение напред а само разни хора, които се облажват. Така че защо са ни? Същото е и с БСП и нямат идея какво да се прави. Техната визия не струва. Но това не означава, че правителствата не трябва да се сменяват. Няма друг начин.

74

Анонимен

преди 5 години

Докопат ли БСП властта ще виете като сарански мечки, да ви е ясно.

73

До 79

преди 5 години

Ами явно проЗДите са достатъчно,щото Борисов и Цветанов ги избират вече 3 пъти,а и според проучванията пак ще ги изберат.

72

Анонимен

преди 5 години

Не е Бсп ! ,а чувството за огромна Несправедливост !по цял свят политици/олигарси крадът ,ама с мярка , тук до дупка !Самозабравили се,Арогантни,Алчни, Безбожници демонстрират охолство и разкош .Нямат страх ни от Закон,ни от Народ,ни от Бога !

71

Анонимен

преди 5 години

Ама как е имало държава преди ГЕРБ? И падне ли ГЕРБ няма да има държава ? Те идруги партии така си мислеха,ама България я има а те вече съществуват само на хартия.

70

Анонимен

преди 5 години

До Solar PowerТоя па иска да умте здрав?! Ми еж пасти с палмово масло и ще доживееш и 100г., даже и кат умреш нема се развалиш, ще си останеш пластмасова мумия...така хатресва ли ти?

69

Анонимен до Истината

преди 5 години

Ти коя истина казваш на ГЕРБ или на обикновенните Българи.На народа му писна от това да се гаврят със него с ниските заплати и пенсии и високите данъци, горива, ток, вода и храна.И ГЕРБ и БСП са *** довели България до това положение.

68

Перничанин

преди 5 години

До Стар предприемачАми протестиращите не крякат. Ясно е, че се иска по-добър стандарт и контрол над картелите, които е очеизвадно, че ги има. И съм далеч от мисълта, че това ни е оптималния начин на живот. То нали затова са там, да подобряват, ( за съжаление, повечето не са си на постовете и си нямат хал хабер ) но все пак. Не може по цени да гоним Европа, Вие като предприемач би трябвало да ви е ясно.

67

Истината

преди 5 години

Бесипету не могат с избори да вземат власт и затова пробват с преврат както им е обичайВалутния резерв в момента е 24 милиарда долараЗатова *** и Доган спъват като бесниНсли се сате какво ще стане ако им позволим