128

Гост+

преди 5 години

Защо ли не съм учуден - лицемери!

127

Waffen SS

преди 5 години

До Разяснение//Не съм сигурен ,но някъде прочетох ,че думата "ИГО" ,която се използува произлиза от общ корен от санскритската дума "ЙОГА",която има много тълкувания като:подчинение,контрол, управление и т.н.Точно за това Иван Вазов не е написал "Под робството", а "Под игото"

126

А

преди 5 години

Спасяване на нацисти, владичество, Дрезден и руски пияници, Су34, Массква...Краставицата има 98% вода...

125

Анонимен

преди 5 години

Операцията за спасяването на шайката на Путин се казва Москва-Пхенян.

124

Анонимен

преди 5 години

До СциганинСИмало е. Трябвало е, да се покаже, че всяко действи си има последици. Защото предния път, ясно не си взеха поука.

123

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияБе ти или си турчин , или пиян или болен !

122

Анонимен

преди 5 години

До 127Точно. Последните 20-30 години, "империята" е била натисната от вън, да се хуманизира и са издали едни документи, дето са имали стойността на "Инстанбулската Конвенция". Пишело, че имали права, ама хората с правата не разбрали.

121

Анонимен

преди 5 години

До СциганинСатомните бомби са били най-вече демонстрация към бъдещия следвоенен враг - СССР. За японците не е имало никакво значение, но демонстрацията е била наложителна.

120

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен до 1Чети правилно! Изказвам възмущение от написаното за владичеството.

119

Анонимен

преди 5 години

По стъпките на рашистите след ада на санкциите.Товарищ Путин също е подготвил операция по спасяване на кожата по подобие на нацистката Одесса, неговата се казва Массква. Изправянето на крака става все по мъчително за Русия. Санкциите удариха ВПК и в завода за производство на СУ34 в Новосибирск са поставени на колене. Или трябва да съкратят 3500 души персонал или да намалят заплатите от сегашите 40000 рубли на мизерните 17000 рубли. На русофилите честито.

118

Waffen SS

преди 5 години

По принцип името на организацията произлиза ,като съкращение от ""organizacion der ehemaligen ss angehorigen""

117

Разяснение

преди 5 години

Робство или иго не е измислено от комунисти, а от живели под владичество. Да не се разбира буквално, като робовладелски строй.Някакви права е имало едва последния век от 5 вековното 'присъствие" и то след Паисий...

116

СциганинС

преди 5 години

Въобще бомбардировката на Дрезден и унищоването на града не е имало никакво значение за края на войната и нейните победители,но американските капиталисти е трябвало да изкарат някой долар повече и трябвало да се отчете деятелност и печалба от ВСВ. Както и атомните бомби в Япония хвърлени от САЩ ,САМО СА НАКАРЛИ ЯПОНЦИТЕ ДА КАПИТУЛИРАТ 10-20 ДЕНА ПО-РАНО .

115

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 128 Това са глупости ... описа най "светлия" период в българската история !Току що отрече Левски, Ботев , Вазов , Раковски, Бенковски ... да не продължавам !Те са се борели за свобода , защото им е било много хубаво .Били пътували ... ми ще пътуват , като е в империята (а като са изселвали цели села) пак ли е пътуване ??? А относно робството, да дойда у вас да живея , пък ще ти дам права да работиш за да ми даваш пари, пък ти му казвай както щеш !

114

А

преди 5 години

До АнонименОсманско владичество...Стига комунистически лъжи!Хвала на владичеството! Позор за Левски, Ботев, Вазов , С. Стамболов и ...!

113

Fallschirmspringer

преди 5 години

"Ото Скорсези",нещо някой греши и това не съм аз.Името му е Отто Скорцени

112

СциганинС

преди 5 години

бЕЗ ПОМОЩА НА сащ ЕДВА ли са могли да се укриват дълго,но видимо САЩ не ги е пипала ,а е продължила делото им ,но без войни.

111

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияАмериканци и англичани сравниха Дрезден ,Берлин и цяла Германия със земята...Ами точно затова руските алкохолици спечелиха войната срещу Хитлер !Стига бе! Верно ли?Февруари 1945 Красная е на 100 км от Берлин. Бомбите над Дрезден и София си приличат - "лекарство" , по думите на един виден политик, известен с "любовта" си към България.

110

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен128Принципно си прав.Ама последните 100 години от съществуването си Османската империя е била "болния човек на Европа". Назадничави държавни порядки и обречена на разпадане.Е, случило се е.

109

Чичо Адолф е жив!

преди 5 години

Паметник на великия Фюрер!