188

Анонимен

преди 4 години

https://youtube/watch?v=XBacgCOcqOIАкция 1005: унищожаване на следите от престъпленията на нацистите 1942-1945" от хамбургският историк Андрей Ангрик.Една от най-добре пазените тайни на Третия Райх" - така германските медии наричат Акция 1005", която през втората половина на Втората световна война има за цел да унищожи доказателствата за геноцида и масовите убийства, извършвани от нацистите в окупираните територии.

187

Анонимен

преди 5 години

До ЧичоПрав си Батка , но от друга страна кара човек да се замисли, как една почти срината и разцепена държава успява за 29 години да възкръсне. Дали историята която ни пробутват е наистина вярна.

186

муспи

преди 5 години

Национал социализма и Свети Адолф Хитлер са единствената причина все още да има хора! Поклон пред паметта на този Велик човек, изпратен от Бога в дъното на ада - в еврейското царство!

185

Там са и нашите!

преди 5 години

Там са били и българските монархо-нацисти, начело с Александър Цанков, а у нас за съжаление не е имало закон за изтребление на царските офицери - послушковци и пълни военни некадърници, загубили всички възможни войни и обявили война на най-демокартичната държава в света САЩ! Така им се е падало след 1944 г.!

184

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 5 години

А , НЕМА ЛИ ........"ПО СТЪПКИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ОТ СССР , СЛЕД ПАДАНЕТО МУ , СО ЦЕЛИЯ АРСЕНАЛ ОТ ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ"!ТОВА , МИ Е ПО-ИНТЕРЕСНО!

183

Анонимен

преди 5 години

Едните чакат държавата да направи нещо за тях, а другите гледат какво могат да направят за държавата.

182

Реалист

преди 5 години

До Чичо 196 Така е Чичо, но след края на войната немците разчиствам отломките, събират тухли и въстановяват държавата си без да питат кой ще им плати.Идва и плана Маршал и тръгват напред. Добър човешки материял.

181

Да добавя

преди 5 години

До Анонимен 183 И за благодарност Путин се готви да унищожи САЩ. Ама така е като Рузвелт отказва на Чърчил да изтикат руснаците обратно в пределите на Русия. Европа щеше да бъде друга и ние разбира се.

180

Чичо

преди 5 години

Изминаха 29 г.от ,,тъй наречения преход,,Разцъфтя тъй дълго чаканата демокрация.И какво постигна България за тези 29 години.От 1945г.,когато Германия е срината до основи до 1974г. са точно 29 г.Ако някой има желание може да се порови в историята и да види какво е постигнала западна Германия за 29 г.Жалки сме ,жалки--мнооооого лош материал.

179

за фашизма

преди 5 години

Фашизъм има и днес, по-точно нео-фашизъм...............на територията на Украйна...........това са гадините от "Десен сектор" и бандеровци...........в Киев ................те правят етнически прочистване на територията на Украйна и служат на режима на олигарха-алкохолик Петро Потрошенко................дори предищният БГ-президент Росен Плевнелиев подкрепяше тия *** долни и гадни!!Ското тия нео-фашисти ще бъдат наказани за престъпленията си, за това, че убиват руски деца, жени и мъже!!!

178

мазепа

преди 5 години

До чърчил-хитлерЧе кой е нападнал Англия? Англия напада Германия на 03,09,1939г,

177

Истински европеец

преди 5 години

До привет от Германия"Който е с руснаците мизерува като тях !" Искам да попитам защо сега мизерувате с НЕ Руснаците???

176

Сержант

преди 5 години

Ото е Скорцени,а не Скорсезе и операцията е "ОДЕССА" с двойно "С".

175

Анонимен

преди 5 години

Не се споменава обаче че Ото Скорцени е основател на Паладин от която по-късно се отцепва Блеклотър, че работи за Мосад през 60те, че тренира зелени барети за Виетнам и е работи за превратът на военната хунта в Гърция по поръчка на ЦРУ.

174

Реро

преди 5 години

"Ото Скорсези"......всъщност се казва Ото Скорцени!!! Ама карай да върви. То кой ли ти го гледа?

173

юбералес

преди 5 години

До ДемократНие воювахме срещу болшевизма, за единна Европа а вие помагахте на болшевизма в завладяването и разделянето на Европа. Това е трогателно.

172

Анонимен

преди 5 години

То и след "революцията" от 1917 г., ако не беше САЩ болшевиките щяха да се провалят поради некадърността си. След като Улянов въвежда насила НЕП, и започва масов глад в най-силната земеделска страна до тогава. САЩ започва да помага с пари и храна.

171

рада

преди 5 години

пише се ОДЕССА-все пак е дело на SS.

170

Анонимен

преди 5 години

САЩ започва да подпомага СССР във войната много преди да се намеси военно, изпраща пари, храна, муниции, оръжие, техника.За Сталин остава само да се хвали.

169

Анонимен

преди 5 години

Има разлики между нацисткият вермахт и "червената армия" (кървавата армия). 1. Нацистите не са рушали църкви и не са убивали свещеници, даже напротив, Хитлер е отворил в Русия около 1000 църкви затворени от болшевиките, като е пуснал вътре и свещеници руснаци да служат.2. Хитлер е давал на завладените от него територии руснаците да притежават земя и животни - частна собственост.3. "Червената армия" е много по-жестока и е избила много повече хора от нацистите, в това число и Руснаци.