108

Анонимен

преди 5 години

Напротив, през османско владичество (не робство! Роби са строили пирамидите, роби е имало в древния Рим, българите не са били роби, а ако се чувствате роби това е ваш личен душевен проблем!), та през османско владичество българите са имали повече права отколкото през светлия ВИ комунизъм. Имали са земя, имоти, ***, огромни семейства, могли са да пътуват, да емигрират, ходили са редовно на Божи гроб! Най-богатите хора в империята са били българи-чорбаджии. Стига комунистически лъжи!

107

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия"че през турско робство са имали права" ???Какви точно права ? Да скотове,да ги избиват, да им взимат децата за еничари ,да ги насилват да си сменят вярата ... какви точно права ?? Ако ми говориш за някакви документи от края на 18 до освобождението ... навий си ги на руло и ги наври дето слънце не огрява !Заради такива мизерници сега говорят за османско "присъствие" Като че ли са били сините каски за онова време , а не за убийци и престъпници окупирали България

106

към 120

преди 5 години

До КонстатиращЧети внимателно и мисли!"Адолф Ейхман е един от главните организатори на Холокоста."Постепенно ще започнеш да разбираш, че след евреите, най-много евреи са избили германците.

105

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германиябратушките са трепали българи и са ограбвали България , дори накараха много българи да се пишат македонциНека всеки се замисли, ако Сталин не беше измислил македонската нация, дали в днешно време същите тези макета нямаше да се наричат прави срби и въпросът да е приключен.Дали пък с действията си не е спасил макетата от пълна сърбизация...

104

popa ot razgrad

преди 5 години

забравили са да споменат за Вернер Фон Браун...бащата на Фау1 и Фау2 и по късно един от основателите на американската космическа програма...и шеф в НАСА...

103

Анонимен

преди 5 години

Обективна статия. Помага ни да не забравяме причиненото зло и да ценим мирът.

102

Констатиращ

преди 5 години

След германците, най-много евреи са избили украинците, през втората световна война!

101

Додо

преди 5 години

Публикацията е една гротеска. Факти, митове и брутални лъжи са замесени, втасали и опечени в един тюрлю гювеч, подправен за повече вкус със солидна доза ционистка пропаганда, който при прочитане докрай, (ако читателя има нервите да го направи) води до световъртеж, обърканост и позиви за повръщане!

100

???

преди 5 години

Кой е военен престъпник? Който убива воннопленници? Руснаците избиха 40 000 пленени полски офицери в Катин. Който изнасилва и убива? 1,500,000 германских жени и момичета са изнасилени от Червената армия и голяма част от тях убити. Който бомбандира цивилни граждани ?Американци и англичани сравниха Дрезден ,Берлин и цяла Германия със земята.Имаше ли военни обекти в бомбардирана от американци София? Победителите решават кой е престъпник , така че не се хващайте на глупави писания.

99

Квадратен кръг

преди 5 години

Ясно е, че автора си получава заплатата в рубли. Хайде да ни запознае със съдържанието на Акта за капитулация на България пред съветският нашественик!?!

98

До автора

преди 5 години

Пропуснали сте най-големия авер на Хитлер след Франко - Алфредо Стреснер в Парагвай.В Парагвай се прехвърлят много нацисти след идването му на власт през 50-те години.Пропуснали сте и банката - Ватикана.

97

Анонимен

преди 5 години

Изобилие от неверни факти!

96

Анонимен

преди 5 години

А дали няма подобна организация за наште гепаджии?

95

Динко от Карлово

преди 5 години

"Ако бяха оставили нацистите, ся България щели д а е много хубу"Не съм Димо от Ямбол.

94

Анонимен

преди 5 години

До 98Не може! Да бъд еизиюдирено и убито, това потомство. Трябва, да пазим расите писти, *** иначе, ще се навъдят нацисти!

93

Анонимен

преди 5 години

Еее... Стига с тази омряза. Нацистите и те са хора.

92

анализ

преди 5 години

Най-големите врагове на България са Британия и Франция.................четете историята и анализирайте това, което сега става!!!Дори САЩ не са ни толкова големи врагове, Германия е била съюзник на България през ПСВ и ВСВ.Руснаците са ни братя, те са ни помагали в 90 % от случаите в историята!!

91

Анонимен

преди 5 години

Доста пристрастна статия.

90

Анонимен

преди 5 години

До *** 104В много голяма степен си прав..............Сталин и Хитлер биха дали повече територии на България, но британската гадината Уинстън Чърчил много е мразел България.Ако е зависело само от Чърчил, сега нямаше да имаме държава!!!

89

Gulielmo Markoni

преди 5 години

До 97Между Нобеловите награди между другото има и мошеници и крадци на патенти, като италианеца Гулиелмо Маркони............дават му Нобелова награда по физика за 1909 г. а реално той не е открил нищо, освен това е бил член на фашистката партия на Мусолини!Големите учени и откриватели на радиото са Никола Тесла(сърбин) и Александър Попов(руснак).