148

!

преди 5 години

До Анонимен 171Това не го казвай по улиците, че ще отвориш работа на травматолози, зъболекари, лицево челюстни а в краен случай и на патолози.

147

юбералес

преди 5 години

В трудовите лагери бяха тествани лекарства върху хора. След ВСВ тези лекарства вече с американски и швейцарски ''произход'' спасиха милиони хора по света и у нас. Толкоз са ''военните престъпления'' на немските доктори.

146

Чърчил

преди 5 години

Това което нацистите направиха с евреите не бива да се забравя и не може да се прости...

145

Анонимен

преди 5 години

Няма какво да се заблуждаваме и да заблуждаваме поколенията след нас.Историята категорично доказа, че турското робство е за предпочитане пред руското робство. Идеалният вариант за България е България без предатели русофили. Все още вярвам че това ще стане един ден.

144

Отряд 731

преди 5 години

Широ Ишии лидер на Отряд 731″ получил имунитет от преследване за военните си престъпления през 1946 година, в замяна на предоставяне на данните за биологично въоръжаване, събрани с помощта на човешки експерименти. Сделката с Щатите била осъществена през 1948 година.

143

Анонимен

преди 5 години

До Отряд 731Те пак са били учени. Просто им е лиспвал морал.

142

Анонимен

преди 5 години

Очаквам, някой да се изцепи, че българите са били най-щастливи през 15 век...

141

СциганинС

преди 5 години

Може би ,може би ...но може би и те не са знаели какво пускат и какви ще са резултатите от теорията на атомната бомба и са искали да го изпрактикуват в действие.А ЗАСЛУЖАВАШЕ ЛИ ?ДО 146

140

Отряд 731

преди 5 години

Ако някой от хората, участник в опитите, оцелявал въпреки крайните условия и наличието на агресивни бактерии, той бива подложен на още опити, които продължавали докато не бъде засегнат от смъртоносните вируси. Във всеки случай, не оставали оцелели. [2]. В Япония престъпните действия на отряда били прикривани до последно.

139

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия"Ами точно затова руските алкохолици спечелиха войната срещу Хитлер ! Ако ги нямаше американците и англичаните днес в Русия щеше да се говори на немски език !"Ама ти против това ли си или подкрепяш ?

138

Waffen SS

преди 5 години

Тук има специалисти по руския ВПК,по спасяването на Путин ,но когато си извадят главата от аналното си отверстие в ,което са я заврели ще видят ,че света е по различен от това ,което им се иска,а е това ,което е.

137

Отряд 731

преди 5 години

Изучавани са пределите на издръжливост на човешкият организъм в определени условия например на големи височини или при ниска температура. За целта хора били поставяни в барокамера, като учените записвали с кинокамера агонията, установявали смъртта, след което проследявали развитието на гангрена.

136

Отряд 731

преди 5 години

По показанията, дадени пред съда, командващият на Квантунската армия генерал Ямади, признава, че отряд 731 е създаден с цел подготовка на бактериологическа война.Съдебните следователи доказват, че в отряд 731 са правени опити върху живи хора (руснаци, китайци, монголци, корейци, заловени от жандармерията или специалните служби). Отрядът прави и други опити с хора, които нямали общо с подготовка за бактериологина война, но не по-малко жестоки [1].

135

Анонимен

преди 5 години

До СциганинСПредател и родоотстъник си ти. Защо изобщо говориш на български!

134

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия 144Да, псоледните 50 години е било "леко".А за първите 200 години, когато е имало роби с еериги около връта? За тях нищо не казваме? А за това, че е можело, да си гръмнеш българин, стига да си отоманец, когато и кдъето ти е кефнело ... Пак нищо не се казва... Много избирателно.

133

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо привет от ГерманияБе ти или си турчин , или пиян или болен !И трите, дядо попе, и трите !

132

до привет от Германи

преди 5 години

Абе ти *** ли си или да?? Сериозно питам?? Робите в древен Рим също са имали право на земя...Но никой не оспорва, че са били роби, нали??

131

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен146Другият вариант вместо атомните бомби е бил да се организира морски десант с 200000 убити американци.Измежду двете - 200000 убити собствени войници и бомба, Рузвелт е избрал втория вариант. Логичен избор.Япония капитулира без американски жертви.

130

СциганинС

преди 5 години

До привет от Германия И аз един път да бъда съгласен с теб и бих добавил ,че българския народ в края на ХIХ век е живял най-добре в Европа,та затова и никой не се е присединил към Ботев и въстанията през 1876 търпят крах.

129

Свободен българин

преди 5 години

До привет от Германия Верно ли си верваш? Много тъжно.