168

Демократ

преди 5 години

До юбералесТрогателно е когато комунисти и нацисти се карат помежду си :))) А само преди 70 години си правихте общи паради в смазана Полша :))) Чичо ви Сталин снабдяваше нацистите с тонове гориво и ресурси за да сгазите Западна Европа. После взехте че се скарахте. Недейте! От една боя сте! Националсоциалисти и Националкомунисти! Все леви лумпeни предизвикали най-голямата катастрофа, сполетяла човечеството. Ако зависеше от мен щяхте всичките да сте по затворите.

167

ха-ха-хаа

преди 5 години

Скорсези!?То бива липса на обща култура,но това си е направо невежество!Няма проблем,да сте живи и здрави!:)

166

юбералес

преди 5 години

До До всички СС-овциАз също знам от първо лице какво се е случвало. И ако наследодателят ти е бил доброволец в РККА, то знай, това е равносилно на СС-овец.

165

Пенсионер

преди 5 години

В комунизъма беше най-добре! Требе да го върнем! Долу Рейгън! Уууууууу! Оставка! Слава на БКП! Слава на Брежнев! Долу империалистити! Доде съм жив ще съм враг на международното положение!

164

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че Германия (Западна) въпреки, че загуби войнатабеше в лагера на Запада и се оправи бързо и дръпна напред, и само 10 г. след войната вече беше икономика номер 1 в Европа. А СССР победи, но беше с един човеконенавистен режим без реална икономика, без реална свобода, без реално заплащане на труда, и накрая изчезна.

163

До всички СС-овци

преди 5 години

Пиша на всичките СС-овчета, Юбералесовчета, Вафенчета и други ***. Аз като наследник на офицер от Червената армия, участвал и оцелял във Великата Отечествена, знам от първо лице какво се е случвало. Искам да кажа, на всички ви фашаги безмозъчни, че пак ще ви бием и този път до край! А края е във Вашингтон, там е заровено кучето на фашизма. Това не е заплаха - това е обещание!

162

Льова

преди 5 години

Първо. Симон Визентал не е нищо повече от манипулатор и печелбар, известен с фалшивите снимки от Холокоста, които дори служат като д-ва на процесите, второ командоса е Скорцени, поне си направете труда името му да научите, докато пишете просташките си статии

161

Умрел

преди 5 години

Взе да ми писва нацисти кумонисти нео роми - а не благодаря! Друга планета ако може да се изнасяме моля!

160

ами да

преди 5 години

До ЧърчилНакарали са ги да работят,от това по-голямо престъпление няма!Между другото,Симон Визентал е бил сътрудник на Гестапо,също като Сорос е предавал по-богати да им прибира имуществото!Днес над името му е наложено мълчание!Това е известно много отдавна,но някои пак го въртят като измисления холокост по медиите!

159

Анонимен

преди 5 години

Има един сайт (Русия за България - се казва), и там е болшевичка пропаганда.Има и верни неща, но има и статии, които са болшевишки.

158

Анонимен

преди 5 години

"Русофилите" (платени ***) в българският нет дори не знаят руски, което е смешно. Има руски сайтове, руски коментари, има в ютуб руски коментари, има сума ти руски канали в ютуб, които казват истината за Запада и за Русия. Хората бягат от Русия, това е истината. Никой не иска да живее там. Разбира се ако гледате държавните руски телевизии (а те всичките са държавни там) ще останете с впечатлението, че в Русия се живее много добре. Но те са казионни телевизии.хората в нета си казват всичко.

157

юбералес

преди 5 години

До привет от ГерманияХасане, как като руски роби воювахме с Русия през ПСВ и как Русия капитулира пред България в Брест-Литовск. Хайде на работа че надника тече.

156

Анонимен

преди 5 години

Един Българин се премести да живее в Германия и след 6-тия месец тамошна банка му одобри бизнес план, и му отпусна кредит и той дръпна напред.На Запад е съвсем различно.

155

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияЗдравей! Напълно прав си, но не си губи времето да им обясняваш! Това са русофили с комунистическо образование! Никога няма да схванат и вникнат! Може би за децата им има шанс, но те са кауза пердута!

154

Анонимен

преди 5 години

Мръсната политика на САЩ е видно, че не е от сега. Тя е от самото и създаване. Първо избиват индианците, след Втората Световна приютяват нацисти избили милиони хора, а в наши дни съсипаха страни като Авганистан, Сирия, Либия,Ирак...да не изброявам още защото списъка е дълъг.

153

Мнение

преди 5 години

Американците винаги са били и си остават двуличници. Голям морал демонстрират, ползват нацисти за свои интереси.

152

Анонимен

преди 5 години

За тези, които знаят руски, има сума ти клипове на руснаци в ютуб, които са се преместили да живеят някъде по света - Япония, Германия, Канада и т. н., вижте там какво става, и вижте коментарите под клиповете. Вчера гледах едно семейство преди 3 години е емигрирало в Канада, жената тогава е бременна в 7-ият месец... и вече сега имат собствена къща на изплащане и и живеят тамошният живот. Само като им видиш клипа на пристигането в Канада как изглеждат, и сега как изглеждат и ти става ясно всичко.

151

Анонимен

преди 5 години

До Отряд 731Благодаря за информацията! Японските нацисти са били едни доста извратени и болни зверчета! Самия Хитлер им се е възхищанал и ги е обявил за примерни арийци или нещо от сорта. В Китай са извършвали такива зверства за каквито се смяташе, че човешко същество е непосилно да направи. Над 20 милиона изтребени от които огромното мнозинстно обикновенни цивилни, жени, майки с деца. Японците до ден днешен не са се извинили на Китай за зверствата! Затова не скърбя за атомната бомба!

150

Анонимен

преди 5 години

Това, което нацистите направиха със славяните, бива ли да се забравя и може ли да се прости?

149

до привет от Германи

преди 5 години

Не бе тъпaнaрино, не сме били граждани а неверници!!! Турците са наричали християните Йешир или роби !!! Вземи млъкни вече, че ставаш смешен !!!