70

до джендърмена

преди 5 години

До Анонимен 63Ти за моето мислене не се притеснявай!Щом ръководя фирма с год.доход над 10 млн,значи мисленето ми е на ред!Гледай си твоето мислене,че с тези мераци за гей-сватби и брадати булки сте цъфнали и вързали!

69

Анонимен

преди 5 години

До От банкяВземи едно дърво и запали огън да ти дишаме мръсния въздух!

68

99999

преди 5 години

Като отидеш някъде се съобразяваш с местните закони , обичаи , традиции и т.н. какво се получава - идват гейове - искат да ставаме като тях , идват ислямисти - искат да ставаме като тях и т.н и т.н

67

Анонимен

преди 5 години

До От банкяВземи и две дърва. Рано или късно ще приемат закон пък ви си бай ганьосвайте колкото искате. Не може да вървите против природата.

66

Анонимен

преди 5 години

Имам въпрос. Бай Пешо който тук обяснва, че били болни, че трябвало да са вън, изгорени и тн... и детето му утре се оказва гей. И какво правим?Независимо какви са причините детето да се окаже гей.

65

От банкя

преди 5 години

АКО ВЗЕМА ЕДНО ДЪРВО..

64

Анонимен

преди 5 години

До даХората се борят за равни права, не за показване на плющене. Борят се и против тази пумия, която се излива тук от неразбиращи мозъци. Стига сте се оправдавали с тези деца.

63

Анонимен

преди 5 години

Как стоят нещата в Саудитска Арабия? Или докато купуват самолети и ламбота всичко е тип-топ. България ви е последния проблем.

62

Kuala

преди 5 години

Оставам настрана въпроса хубаво ли е или не еднополовия брак, но имам един друг въпрос. Как са се сключили тия бракове в чужбина, като чии граждани са се представили там, че са успели да сключат брак. Защото ако са били граждани на съответната страна и имат право, тогава добре, те са вече семейство. Но ако са си например български граждани и примерно холандците са сключили брак, защото в Холандия това е модерно, то тогава тоя брак не е легитимен.

61

Анонимен

преди 5 години

До До 47Ама вие показвате на целия свят, че се плющите.

60

До 47

преди 5 години

Така е, но ако мъж и жена не могат да имат дете то това е БОЛЕСТ, НАЛИ? И те или се лекуват или не оставят наследници, както споменавам и аз ако си прочел какво съм написал! Колкото до брака, той е законова уредба която до колкото си спомням се приема от мнозинството! Но вие не щете само брак искате и деца, че и още дори! Е това не е правилно спроед мен! Живейте си плющете се кой с когото иска само не закачайте децата и не показвайте на целия свят че се плющите кой когото хване!

59

Анонимен

преди 5 години

ауу те прииждат на тълпи! ГНУСНООО, ГНУС МЕ Е!

58

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕ какво? Няма ли хетеросексуални изнасилвачи, крадци, убийци? Това значи ли, че всички сте такива?

57

ivailo

преди 5 години

Пак ли статийка пробутваща ев.ро.ге.йс.ки "ценности" ?

56

Анонимен

преди 5 години

До така лиТо има и хетеросексулни аизнасилвачи... Не можеш да сложиш всички под общ знаменател. Абе вие изобщо можете ли да мислите?

55

Анонимен

преди 5 години

До 8Е няма бате, тия наглеци от запада си ни имат за колания и бащиния. В техните кочини имАло гей бракове, дай сега и тука да има щот на неква французойка и австралийка им се искАло тук да живеят. Щом искате, ще спазвате нашите традиции, капиш? Като си в Рим прави като римляните, ок? Що не живеете във Франция? Май исляма ви идва в повече :D това е нсе едно да отида в С. Арабия и да им кажа, че искам нудистки плаж щото в моюта страна има нудистки плажове.

54

така ли

преди 5 години

До Анонимен 36Май е много удобно да забравяш едни статийки,дето двама *** системно изнасилвали осиновено от тях малко дете,а!?Само в САЩ бяха над десет случая!Какви *** сте бе,нямате милост към децата!Като гледам на къде вървят нещата,определено ми се струва,че без куршум оправия няма да има!Това че сте сбъркани не е проблем!Винаги и навсякъде може да се случи!Проблема е че се навирате дето не ви е работа,а това е свързано с риск!Когато някой от вас го отнесе,тогава ще се кротнете!

53

Име

преди 5 години

за какво говорят гейувете: за прозрачност! за хора без граници, за болести без граници и престъпност без граници, но те са без раници... другарите от галъп джендърсержки могат ли да ни изчислят в проценти колко пари са хвърлили, лично гейувете в този си поход срещу плащащите данъци?

52

Анонимен

преди 5 години

Лайте си като малки кучета. Утре като ви вдигнат гражданската ще е забавно.Карате таратайки и не ви пречи да дишате мръсния въздух. Гейовете са проблем номер едно. Проблемът ви е - страх от непознатото. Гейовете няма да ви изядат и няма да ви направат децата такива, ако те не са се родили такива.

51

House M.D.

преди 5 години

Сега разбирам защо Гей Станишев и Кристиян *** емигрираха в Брюксел.