10

Анонимен

преди 5 години

Много са правните абсурди, породени от такива същества...

9

правете си сметката

преди 5 години

Борисов в частен разговор е казал,че до една година Истанбулската конвенция ще мине!

8

Сас

преди 5 години

Никой не може да ги спре да бъдат заедно. Със или без брак няма значение. И аз ги мразя, ама не им обръщам чак такова внимание. Да си се женят щом искат.

7

Discovery

преди 5 години

Българите сме доста консвервативни и най-вече агерсивни към всичко различно от това което приемаме за "нормално". Имаме някакаква измислена "патриотично/национална гордост" дето можем да умирамме в миззерия, ама някой на нас да ни казва нещо НЕ! Човекът е доста комплексно същество най-вече по отношения на чувства, така че... Не ми пречат гейййовете, но и те са българи и те са си същите агресори, като става въпрос за техните неща... така че и едните и другите са все същите

6

До 3

преди 5 години

И аз се разплаках от умиление към тази евроатлантическа драма. Скоро ще очакваме нов брак между п е д о ф и л и малолетен като нова евроатлантическа ценност.

5

Анонимен

преди 5 години

Могат да си бъркат по дупките и без брак !!!!Брака е свещен съюз между мъж и жена -останалото е перверзия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Аре къш -розови понита да си ги отглеждат и възпитават у тях !!!!!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Те нормални двойки не сключват бракове, ненормалниците какво искат да покажат.

2

zeus

преди 5 години

-Мамо, направи ми палачинки-Не ми викай повече "мамо"-Ами как да ти казвам?-Като всички останали, чичо Пешо

1

Мен

преди 5 години

Тук си важат Българските закони и те трябва да се съобразяват с тях! Какво му е сложното? Марихуаната е забрана тук, в холандия не. Различни страни различни закони.