90

Анонимен

преди 5 години

До До 79Юе ги въведат заради хейтърите. Ако не скачахте толкова нямаше да искат да въвеждат такива проблеми. Защото показвате колко сте неинформирани. Ти имаш ли научни данни, че ако едно дете види гейве или израстне с такива родители непременно ще стане гей? Иначе да, факт е, че ще бъде подигравано защото има хейтъри.

89

да попитам

преди 5 години

До Анонимен 90 С изключение на факта , че не могат да сключват брак и да осиновяват деца , какво друго им липсва ????

88

Анонимен

преди 5 години

До ЗападноевропеецЗабелязали сме. То е огледало на умствения капацитет на нацията!

87

До 79

преди 5 години

Проблемът е, че ще могат да осиновяват деца, искат да въведат *** обучение в училищата, филми на гей тематика, специални закони, субсидии за ЛГБТИ организациите и т.н.

86

Западноевропеец

преди 5 години

Случайно да забелязвате, че толерантни те държави са УРЕДЕНИ И Богати, а не толерантни те са Бедни 😊

85

Анонимен

преди 5 години

До *** не е точно тъйТо не е само да завещанието. Не си комоетентен по всички въпроси, както и аз. Приеми го.

84

Име

преди 5 години

знаете ли по кое познах денонощната *** цензура на гейувете? по изказването на "амиии...

83

Западноевропеец

преди 5 години

По-*** племе от българите е съм виждал никъде по целия свят. Вместо да мразите комунистите, които ви докараха до това положение, вие мразите гейовете, жените, хората с метални и физически проблеми и тн. Измислят си някакви несъществуващи проблеми като "***" (явно си нямате друга работа).

82

Анонимен

преди 5 години

До амиииДа, в БГ гей хората могат да живеят нормален живот, но плащат данъци като теб, а нямат същите права!

81

Факт

преди 5 години

***.далите освен нагли,са и много организирани.

80

ма не е точно тъй

преди 5 години

До Гошо 81 Винаги може да се напише завещание

79

Анонимен

преди 5 години

До До 70Ми разни мъже и жени се натискат по пейките. Ето къде го показват.

78

амиии

преди 5 години

До Анонимен 74 В България гейовете може да живеят нормален живот , да рботят ,да си живеят с партньора си заедно и т.н, никой не ги преследва . Няма да може да сключва брак и законно да има деца , но това е границата , която не може и не трябва да се преминава .

77

Име

преди 5 години

това е поредият експеримент на евреите със "строевете". кой не се строи по тях - е или антисемит, или антикомунист, антикапиталист, десен екстремист, антиглобалист, или най-обикновен/а работник/работницжка на село, града, фабриката, които си плащат данъците безропотно, за разлика от висшите касти на политиците, адвокатите, глобализаторите, джурналята...

76

Анонимен

преди 5 години

До до джендърменаТова, че си добър във фирмата не те прави добър във всяко едно направление.

75

Име

преди 5 години

за какво говорят гейувете: за прозрачност! за хора без граници, за болести без граници и престъпност без граници, но те са без раници... другарите от галъп джендърсержки могат ли да ни изчислят в проценти колко пари са хвърлили, лично гейувете в този си поход срещу плащащите данъци?

74

Име

преди 5 години

още да уточним, че парите, които се харчат от името на нас-истинските плащачи на данъци за труд, сещу подобни прояви са в пъти по-големи, отколкото мвф демонстрира, че уж плаща... гейувете и "безганичните" са си втълпили, че без тях не можем. всеки, над 95% от населението на тая вртоглава планета може без перверзиите на евреите, които държат на 99% парите на света. изходът е: трябва да сменим и парите, и унищожим притежателите им по офшорките!

73

Гошо

преди 5 години

Какви австралийки, какви французойки нищо не се разбра от тази зле преписана статия. Някакви двама сключили брак в Англия, пък той бил невалиден. Бракът отдавна се превърна в финансово решение. Стига с простотиите как това или онова не било християнско. Просто искат да имат права върху имуществото на другия в случай на развод или смърт. Това са незначителни глупости, на фона на предстоящата легална инвазия на камилари и резвнаци от пустинята.

72

До 70

преди 5 години

Разбирам! Явно гледаш прекалено много порно и то гей порно и си мислиш, че това което се показва всичко го гледат! Е сгрешил си! Все още има хора дето не го правят! Макар така като гледам модната тендеция е всички да го правят и особено децата! Явно това целите! Та не знам КОЙ на КОГО и ЗАЩО показва с кого и къде се плющи! Та така!

71

Анонимен

преди 5 години

Аз па не разбирам...като искат да се бракуват, що не... на някой пречи ли му или сме криворазбрани моралисти...