50

Хетеросексуален мъж

преди 5 години

НЕ на гeйoвете в Европа!

49

Анонимен

преди 5 години

Аз не разбрах защо точно в България трябва да живеят? Защо не отиват в някоя либерастко- толерстка "напреднала "държава , а се навират в "расистката, ксенофобска и примитивна", по Дойчевелвски език, България? Като има правни абсурди, да си стягат багажите и да отиват в Гейландия- тук законите, добри или лоши, са правени за мнозинството.

48

Име

преди 5 години

още да уточним, че парите, които се харчат от името на нас-истинските плащачи на данъци за труд, сещу подобни прояви са в пъти по-големи, отколкото мвф демонстрира, че уж плаща... гейувете и "безганичните" са си втълпили, че без тях не можем. всеки, над 95% от населението на тая вртоглава планета може без перверзиите на евреите, които държат на 99% парите на света. изходът е: трябва да сменим и парите, и унищожим притежателите им по офшорките!

47

Анонимен

преди 5 години

Ако предизвикват правни проблеми, горете ги на клада. Няма хомо - няма проблем

46

Слаг

преди 5 години

Гей браковете не ме интересуват, но моля ви НЕ приемайте Истанбулската конвенция.

45

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВ дебелите книги пише неща, които отдавна всички вие сте нарушили.

44

хюго бос

преди 5 години

Да не би да е имало плащане на грантове? Какви са пак тези бомбардировки с гейските ви истории и истанбулските ви конвенции?? Спрете се вече, не разбрахте ли, че не са желани тук и светът е голям. Откъде накъде ще се променя законодателството, за да се угоди на болни хора. Че и в училищата плъзнали гадините- още няма оставка на кастерва заради онзи въпросник дали родителите са хомофоби..

43

8

преди 5 години

Чак пък разтърстваща история... французойка и австралийка решили да живят в България. Ми да идат в държава, където им признават брака и няма да има разтърстваща история. Това е едно разтърстващо неуважение към българските закони и нрави.

42

Либерал

преди 5 години

България трябва най-после да легализира гей браковете! Освен това трябва да се въведе гей образование, за да се пресече хомофобията в зародиш!

41

хюго бос

преди 5 години

ууу умилих се от горите дискриминирани гейовИ. Има редица европейски държави, коио позволяват гейските сватби. Що трябва да се натискат точно в България? Да заминават в някоя гейска държава- ЕС е отворен, какво хленчат. Не може 0.002% да си налагат "ценностите " на мнозинството- това време отмина, когато една шепа решаваха кой какво кога и как.

40

Анонимен

преди 5 години

Какво пише в дебелите книги да го прочетат и да спрат с тези джендаризми. Там пише. Брака е съюз между Мъж и Жена. Никъде не пише че брака е межди Жена и Жена и Мъж и Мъж. А това че в някои джендърски държави са приели за нормално еднополови да се женят и омъжват да си ги държат там и да им се радват.

39

Анонимен

преди 5 години

До ...Ако мъж и жена имат проблем и не могат да имат деца пак няма да оставят поколение. Трябва ли да бъдат заливани с пумия? Просто и логично! Въпреки това те имат право на брак нали?

38

Име

преди 5 години

колкото до темата за гейувете. това е поредият експеримент на евреите със "строевете". кой не се строи по тях - е или антисемит, или антикомунист, антикапиталист, десен екстремист, антиглобалист, или най-обикновен/а работник/работницжка на село, града, фабриката, които си плащат данъците безропотно, за разлика от висшите касти на политиците, адвокатите, глобализаторите, джурналята...

37

не беше с мен

преди 5 години

До Я па ти...Бил е с мои приятели от бизнеса!Теб какво те притеснява?

36

...

преди 5 години

Значи хомосексуализма си е как да го нарека болест, както диабета, както психическите болести, както другите болести придобити или възникнали връз основа на различни фактори на средата! Защо го казвам това, ами просто е то е ПРТИВОЕСТЕСТВЕНО! В природата два индивида от един и същи пол просто ще си умрът и няма да оставят наследници! Това е толкова е просто и логично! Но сега понеже средата е подходяща за развитието на тази болест или казано с други думи МОДНО Е, то тя процъфтява и дори мутира!

35

Анонимен

преди 5 години

Никой не е застрахован от това какъв ще се роди. Не бъдете крайни, защото вашите деца и внуци също не са застраховани. И гей не се става от гледане.

34

Анонимен

преди 5 години

Европейските магистрати са горди, че днес цяла Европа е на колене пред гейовете или са в коляно-лакътна поза ...война няма, дори няма и намек за война. Орбан се обажда ама великите европейци му казаха да си гледа работата щото са заети да правят минети на гейтаците.

33

8

преди 5 години

Колкото и да пишете сълзливи платени статии не можете да промените едно нещо - хората тук не ги искат такива! Не им разбират и не им приемат содомитските "ценности". Но те най-нагло искат да се наврат тук - сред общество, което не ги желае. Аз например не харесвам шериата и не се бутам в арабските страни. И все драпат да осиновявали деца, ми да си направят бе, нали е естествено да си гей, щом е тъй трябва да има начин да си направят и деца

32

Име

преди 5 години

тези семейства, отдадени на майчината любов на меркел към "другите" да тичат до адвокатите на сорос и нпо организациите, когато им представят сметката, която обикновените данъкоплатци плащат безропотно за "добрината" на "толерантните", без да получават дори сметки за това, за да могат да си ги отбият поне от данъците, както правят големите хиени на "филантропите".

31

ма не е точно тъй

преди 5 години

До Анонимен 31 Защо , има мнооооого малки деца, тийнейджъри , които се влюбват в по-възрастни хора . Все едно не си бил ученик/ученичка . Или вземи Макрончо , той на 15 години - какичката - на 39 май беше