179

бай хой

преди 5 години

валери мензиса не е ***, а просто....

178

Dino

преди 5 години

Mnogo barzo zabravihte na kogo daljite neuvelichenieto na toka- na Valeri Simeonov.Na kogo daljite zakona da ne se izsichat gorite- na Valeri Simeonov.NEBLAGODARNICI!

177

Анонимен

преди 5 години

Поздравявам майките на нашите ръководители

176

Анонимен

преди 5 години

То цялата сага е грозна!Началния сценарий на майките е отблъскващ!То не бяха обиди ,крясъци," убийци",клетви и след като изрекоха всичко това ,отиват с" чиста" съвест на преговори с " убийците" за пари с ултиматум,асистент 8 часа с държавна заплата и всичко според потребностите определени от майките,които кълнат и наричат даващите " убийци", всичко накуп и веднагаТ.е. и данъкоплатците от които вземат ще са " убийци", бедните пенсионери които няма да получат увеличение също!Това е изнудване!

175

Анонимен

преди 5 години

Подаде не подаде оставка и да си ходи по хотелчетата си. Срамно е поведението му и позицията му на фурнаджийска лопата. Аман от такива пишман наричащи се " политици" та те освен за махленска седянка за друга не стават. Оставка.

174

Анонимен

преди 5 години

Аз пък шапка му свалям на Симеонов точно заради това КАК говори и особено на тема просия.На мен сте ми гнусни вие болните кремлофили.

173

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе съм съгласен с политическите мнения и коментари на Валери Симеонов, той с еизказамного гну.сно против политически теми, включително и за Русия. Заради това, той заслужава оставка , поради политическите му бъртвежи. Относно майките и децата със затруднения, той донякъде е прав. Държавният бюджет НЕ стига и НЕ може и да угоди на всички ! Не може да има само за майките с деца, които имат увреждания, а здравите родители и деца да пият една чаша вода!

172

Анонимен

преди 5 години

Комунистка от БКП--София-Овча купел със съпруг КАНДИДАТ ДЕПУТАТ ОТ Б/С/КП СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА "МАЙКА НА БОЛНО ДЕТЕ",КОРНЕЛО И ОСТАНАЛАТА БАНДА ,ЙОЛО ДЕНЕВ И ТОЙ ЛИ Е МАЙКА,ТОМА БЕЛЕВ ЕКОТАЛИБАНА,ЕДНА РОШАВА ЧЕРВЕНОКОСА ПСИХИЧНОДЕСНА И ТЯ ЛИ,БЕРБЕРЯН КРАДЛАТА И ТЯ ЛИ???Борисов я се стягай и стига вече с това креснат трима и вие се предавате И ДАВАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА КОМУНИСТИЧЕСКОФТЕНТИЧНИТЕ "НОВИНАРИ"ДА СЪЗДАВАТ ИСТЕРИИ,ДВЕ ГОДИНИ ВЕЧЕ СА ТАКА.АМАН.СТЯГАЙТЕ СЕ и стига сте се лигавили че ни писна .

171

Анонимен

преди 5 години

Неуважаеми гербави ***, недейте да защитавате Винкела по три причини:1) Когато го наритате от властта (дали ще е след 2 дена или след 6 месеца няма никакво значение), той ще започне да плюе по любимия ви ГЕРБ, също както правеше до 2013г.!!!2) Май забравихте че сте Граждани за Европейско Развитие??? В Европа политици си отиват за много по-малки глупости от тези на Валери Винкела!!!3) Срамно и нечовешко е да защитаваш такъв "човек"Вземайте си Воля в коалицията, и го наритвайте тоя!

170

Ха ха!!!

преди 5 години

Сладко нещо е Власта! Като видя че няма да му се размине както до сега - е готов ако трябва като папата да им измие кривите крачка на 'детенцата' - да ги разцелува даже! Ако можеше би дори си плюл сам в лицето да докаже колко е 'променен' - сам и само да е във 'властта'!

169

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" Социалните отказаха инвалидна количка на дете, а бронираната лимузина на Бойко струва 1,240 млн. лв."Като се смяташ за по- милостив и добър Държавата, от Бойко Борисов,и от който и да е политик , независимо от коя партия , защо НЕ си купил количка за наистина нуждаещото дете? Много мразя хора , които НИЩО не са направили за който и да е човек ( било то свои роднини, приятели , а ако ще и непознати) да дават акъл( какъвто го нямат) и да ми говорят за милостиня и състрадание!

168

Анонимен

преди 5 години

Симеонов ти също си инвалид! ТИ СИ ДУШЕВЕН ИНВАЛИД!Срам си не само за политиката, но и за целия човешки род!Тук няма място за политиканстване, за леви, десни и пр. - НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И ЗАВИНАГИ АУТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ!

167

Анонимен

преди 5 години

Еее!Ние сме почти държава,с почти политици!Не го е срам!!!Няма никакво достойнсво!Какъв мъж си бе Симеонооов!И държава ще управляваш!!!

166

Анонимен

преди 5 години

Това ако е държава.....

165

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера откъде това самочувствие само.

164

Анонимен

преди 5 години

Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака.Радой Ралин

163

анонимен

преди 5 години

неочаквайте от човек без морални ценности зъл и ценичен да подаде оставка.ПлЮс всичко това не очаквах да е толкова ***.Такива хора неможе да са част от правитекството.Да мразиш болни деца това е долнопробен ценизъм!Да си свие кукуригуто и вън от парламента!ОСТАВКА!

162

Анонимен

преди 5 години

Кабинет се гради с винкели.

161

Анонимен

преди 5 години

Валери Симеонов да си прави сметката какво казва когато става въпрос за политика! НЕ съм съгласен с неговите безсмислени изказвания против Крим и Русия!

160

Легионер

преди 5 години

В момента валери пали огън в къща, в която има теч на газ...............