219

Гражданин

преди 5 години

До238 ами избират ги защото си плащат ,купуват си изборите.

218

Изнервен

преди 5 години

До 220. Писнало ми от такива мушмули като теб, които говорят от името на народа, това беше преди 1989. И като са толкова лоши герберите защо четири пъти поред мнозинството гласува за тях на парламентарни избори? Защо бе, галошш червен?

217

Анонимен

преди 5 години

Цирк ама тъжен

216

Анонимен

преди 5 години

Значи според Кракачанов, Конярски и Джамбазки, тия животински фамилии на конския патриотизъм Симеонов трябва да си промени само думите с които говори, но обиждаческото му мислене да си продължава. Дообре.

215

Гашо

преди 5 години

Браво. Пак ще гласуваме за патриотите. Искаме да има пури за бялата златка и жипове за Деница гажева да блъска чужденците по улиците. И министерско кресло за Каракачанов. Стоим зад тях....а те след 5 мандата ще преборят сиганската престъпност и ще направят пенсиите 1000 лв. Вервайте им!

214

Анонимен

преди 5 години

Симеонов:Не съм звяр, виждам, че майките са по-болни от децата си !

213

ПОЛИТИКАТА НА

преди 5 години

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ДА УНИЩОЖИ ВСИЧКИ БОЛНИ ХОРА ТА БИЛО ТО И ДЕЦА!ДА УНИЩОЖИ ЛОШИЯТ МАТЕРИАЛ- ПЕНСИОНЕРИТЕ!ТОВА Е МАСОВО ИЗТРЕБЛЕНИЕ!НЯМАТ ПАРИ ЗА ДЕЦАТА И ПЕНСИОНЕРИТЕ ЛИ?ИМАТ И ОЩЕ КАК!УПРАВЛЕНИЕ ЦЕЛЯЩО ФАШИСТКИ ГЕНОЦИД!

212

псисхопат

преди 5 години

Не съм звяр, виждам,че са болни!Не не е звяр а ИЗВЕРГ!

211

Анонимен

преди 5 години

Не съм звяр, виждам, че са болни!-----------Този е завършен Кре...ен!Остава само да го освидетелстват!!!!И такива едноклетъчни заемат най-висшите постове в управлението на държавата!?

210

Анонимен

преди 5 години

Аз не съм против патриотите,но Валери не е патриот,той е "самогъзник",както казат в нашия край на алчните егоисти.

209

Елегия

преди 5 години

Кажи ми,кажи,бедни народекой те в таз робска люлка люлее?Тоз ли,що спасителя прободена кръстът нявга зверски в ребрата,или тоз що толкоз годин ти пее:"Търпи и ще си спасиш душата?!"4 КуплетСочи народът,и пот от челокървав се лее над камък гробенкръстът е забит във живо телоръжда разяда глозгани кости,смок е засмукал живот народен,смучат го наши и чужди гости!"ЕЛЕГИЯ" От ХРИСТО БОТЕВ

208

Анонимен

преди 5 години

Номерата с уволнение на тоз и онзи вече не минават,всички да се махат!Една олигархия от крокодили срещу един нещастен народ!

207

Анонимен

преди 5 години

До доктораНе,на народа му писна от геберски лъжи,интриги,грабежи,диктатура,мачкане и терор над хората,журналисти,партии,фалшифициране на избори,този който трябва да си отива са герберите!

206

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Бойко Борисов е главният виновник, че направи това недоразумение Винкела вицепремиер.Тиквата толкова искаше трети мандат, че беше готов и с дявола да се съюзи.При оттегляне на лъжепатриотите ГЕРБ ще управляват с ДПС, с които и сега управляват задкулисно по места.Въобще ГЕРБ са антибългарска партия провеждаща най-тежкия ГЕНОЦИД срещу българите.

205

доктора

преди 5 години

нещата ще се оправят когато боко изгони фалшивите патриоти атака и вмро те създават напрежение в коалицията правейки интриги заради стремежа им към постове и лесни пари

204

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ НА КОЙТО ТРЯБВА ДА ИСКАТЕ ОСТАВКАТА Е БОЙКО БОРИСОВ! АМАН ОТ *** РЕВОЛЮЦИИ!afera.bg/този-на-който-трябва-да-искате-оставка.html

203

Анонимен

преди 5 години

"......Или събаряйте тая продажна власт с Онзи, който я ръководи, или се прибирайте вкъщи!Аман от *** революции!Afera.bg"

202

Анонимен

преди 5 години

Това квичене само против Валери Симеонов само налива вода в мелницата на Борисов. И му дава ОСНОВАНИЕ да си изиграе за пореден път цирка с хвърляне на оставка с ядосания уж пиниз като искате да ви управляват БСП и ДПС, аз си отивам Да, де, ама му разчиствате пътя за идущо пълно мнозинствоНа Борисов и цялото правителство искайте оставка! На цялата мафиотска управляваща пасмина!Другото е по обиколната ние не искаме Борисов да си отива, ами само Валери Симеонов, което е позор!Или събаряйте тая продажна власт с Онзи, който я ръководи, или се прибирайте вкъщи!Аман от ***

201

Герб толкова може

преди 5 години

Какво си мислите , че премиер с акъл на третокласник ще възроди държавата.Но нали сте по умни от него и това е важното за вас , както се вижда от последните три парламентарни вота.

200

Анонимен

преди 5 години

Герберите,заедно с още няколко партии са се сдушили и са впили зъби в кокала,защото чакат да прилапат едни пари за проекти от Европа и ще стискат до кръв,за да не здатат властта и да прилапат парите,това е.Това е реалостта.Ако мислеха за хората до сега да бяха увеличили мин. пенсии на 500 лева и минимална заплата 1000 лева,както бяха обещали,щяха да подобрят здравеопазването,а не да го унищожават.