199

Анонимен

преди 5 години

Симеончо гледка като гузен стрелян чакал, ще е хубаво той да посети Саутитското посолство да си поиграят там с тая мишка разногледа....!!!

198

Анонимен

преди 5 години

Докато мутрата е министър председател ще затъваме.

197

Анонимен

преди 5 години

Всичко е в ръцете на Министър Шкембе Воевода.

196

ponti

преди 5 години

Ще повърна от днешните изказвания.................

195

ponti

преди 5 години

...ОНЗИ от Дубай ни обяснява как страната "..ще изпадне в хаос"?! По каква причина, г-н "премиер"?? Т.е. вие (партия и "лидер") сте единствената спирачка на "ХАОСА"?! Ами ако е така, очаквам го тоси "хаос" с нетърпение!

194

Анонимен

преди 5 години

Не го знаем какъв е, но трябва да показва чобанския си нрав на село у Бургаско. Да се прави на клоун като вицепремиер и да става лобист на картелите от работонаематели, не става.

193

ponti

преди 5 години

Плу.же.ци! Ре.***.и, впили се във властта.. Опряхме до К.Каракачанов да определя дали да падне правителството.. ЖАЛКО, дами и господа! ЖАЛКО!

192

Анонимен

преди 5 години

***.Нищо друго за патриота мафиот.

191

K

преди 5 години

Овчици сме си. Не можахме да претрепем на улицата поне един министър за 30 г. Ей така да могат малко от малко да се замислят тия самозабравили се сини, жълти, червени, розови и какви ли още не ***.

190

Анонимен

преди 5 години

Не ви ли писна герберите да ви еват заедно с ДПС и други подобни?Искаме БСП обратно!

189

Prozrachnost

преди 5 години

Patriotite otkloniavat vnimanieto ot korumpiranoto bg prezidentstvo, korumpiranata bg armia, korumpirania dance, korumpiranite sadii, korumpiranite arhitekti, korumpiranite doktori, korumpiranata bg stroitelna kamara...ima oste...

188

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 199.Ти ,направил ли си сметка до сега ,честните като девици от БСП,колко откраднаха от българския народ?Сумата е в трилиони лева!Ще ви се българите да забравят,всичките крадци от БСП,но не става!Кажи какво добро направиха за българския народ ,та а дойдат пак на власт?Тия празни приказки,които ги бълва другарката ***,сме ги слушали 20 години,и нищо добро не видяхме.Пълна разруха,и заплата 150 лева ,пенсия 60 лева.БРАВО НА БСП-МИЛИАРДЕРИТЕ!

187

Ахмед

преди 5 години

Твърде против фашистите и нацистите съм. Гласувам за партии като ДПС, БСП или ГЕРБ, но никога за фашистите и нацистите.

186

Анонимен

преди 5 години

Искаме БСП обратно,герберските крадци да напускат!

185

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕй,за вашите далавери и кражби има милиони и милиарди изтегление заеми,а за пенсионерите,бедните,за медицинско обслужване,за инвалидите и децата няма?!Ай сектир,стига лъжи и номера,да намалят кражбите и грабежа и да помислят за този народ и държава!

184

Истукан

преди 5 години

Симеонов, Сидеров и Каракачанов са старите фалшиви нацисти, самонаричащи се патриоти, самохвалци.

183

Анонимен

преди 5 години

Лидерът на ДСБ, ген. Атанас Атанасов, се възмути от начина, по който правителството на Борисов пълни публичното пространство с "лакърдиите си за Лондонската среща, Берлинския процес и Западните Балкани", за да остане встрани как "разпорежда 500 милиона на Сараите". Според Атанасов лидерът на ГЕРБ плаща с "нашите пари на ортака си Доган".500 МИЛИОНА лева за министерството на ДПС!https://fakti.bg/bulgaria/309341-dogan-i-valka-osnovaha-obshta-firma

182

Сата Н

преди 5 години

Цялата тази история е един гнусен опит на ПОЛЕЗНИТЕ ИДЬОТИ ОТ БСП да изпълнят поръчката на Кремъл. Никви пари и никви асистенти! Ще даваме пари на хора, които няма да полагат никакви грижи, а откачените майки ще си веят байрака.

181

Българин

преди 5 години

За кво сваляте Бойко ,като след тва пак ще си го издигнем?АМА че народ,мчи нали няма алтернатива?

180

Българин

преди 5 години

За кво да подават оставки ,като пак тях ще си изберем?