19

умирисник

преди 5 години

Учудващо е как от такава малка китна държава, българина е успял да направи такава голяма ***. 650 г. Упадък по тия земи.

18

анонимен

преди 5 години

щели да подаряват Белене на Румъния.Да няма къде да ги приберат.

17

Анонимен

преди 5 години

Московски уби човек- остана министър докрай. Симеонов обиди майки и деца с увреждания- остава вицепремиер. Журналист, разкрил измамите на правителството с еврофондове беше убит. Коза Ностра ли ни управлява?

16

Обичам България

преди 5 години

Не са комунисти и путинофили, а са ***-реджепофили.! Слепи ли сте? Проследете коментарите..прости са и им личи! Не се поддавайте,те скоро ще потънат!

15

Ф.Е. Джержински

преди 5 години

Атаките срещу Симеонов не са заради непремерените му изказвания за майките и техните деца с увреждания. Тоталната кампания срещу него е заради изказванията му за руския империалъзим, за т.н. РПЦ и най-вече, защото си позволи да повдигне въпроса за дейноста на вездесъщата и неприкосновенна "фирма" Лукойл ! Не се оставяйте кагебейските пропагандчици да Ви водят за носа !

14

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

Мераците на бсп/бкп , да свали правителството , пак се провалиха!Белата руска ку""ва , пък се скри като бълха в *** за да не говори поредните глупости!ВАЛЕРКАТА Е ТОЧЕН---МАЙКИТЕ СА ПОЛИТИЧЕСКИ АНГАЖИРАНИ ОТ БКП!!!/..... А,ОЦЕНКАТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ТОЧНА.../

13

Днк

преди 5 години

Али Реза от Банкя ,се чуди в кой оазис на чаршафите да се скрие ,докато тримата коалиционни партньори на Доньо Донев тръскат листата от дървото на Гербопад .

12

Анонимен

преди 5 години

Рано е да се каже, че Симеонов остава. Протестът продължава и даже се разраства. Работодателите дадоха заден и няма да изкарват раята. На Далаверката му остана само Домашната ракия. Да си я пие със здраве и без суджук.

11

Анонимен

преди 5 години

Как очаквате Тиквата да му иска оставката. Та собственият му министър уби човек, при това собственото си дете и не си подаде оставката. Потресаващи мафиоти ни управляват.

10

Анонимен

преди 5 години

Нагъл , по нагъл , най нагъл -В Симеонов

9

Ф.С.В.

преди 5 години

В България вече виждаме без АБСОЛЮТНО да се крие -ЧЕ! БИЗНЕСЪТ управлява политиците и Правителството- Бизнесът в Това число и Симеонов -си каза мнението-майки с крясъци и деца без увреждания - Бизнесът слуша пиарките си на 20 г млади нахални ку р вета лъжещи дъртите господари бинесмени каква е ситуацията на улицата !БГ бизнеса е АЛЧЕН НАХАЛЕН АРОГАНТЕН НАЙ ДИВИЯТ КАПИТАЛИСТ Е !- БИВШИЯТ КОМУНИСТИСКАЛИ ОЩЕ 500 000 РОБИАМИ ОТКЪДЕ БРЕ ?ВИЕ ЩЕ ИЗГОНИТЕ И ПОСЛЕДНИТЕ 1 МИЛ РОБИ - ЗАГИНАЛИ СТЕ!

8

Оставка

преди 5 години

Оставка на всички, да си ходят!

7

Анонимен

преди 5 години

В коя нормална държава вицепремиерът обижда гражданите си, а премиерът отказва да му иска оставката, защото не иска да изтърве властта? Ето каква нагла и безпардонна "коалиция" е на власт.

6

Анонимен

преди 5 години

Тогава да си ходят всички до един!

5

М, да ...

преди 5 години

Пълна Скръб са тези ! С какво вицето счита, че е полезен за народа си , за управлението на страната си та нездава оставка, м? Че този е полезен за ББ е ясно, но за страната като цяло с какво е полезен?За какво се бори вицето?

4

Анонимен

преди 5 години

Живеем в държава, в която Симеонов обижда майки с деца, а за Боко го защитава от оставка, за да си запази "стабилността" (кокала), вместо достойнството на гражданите си. Няма такава нагла пacминa.

3

Анонимен

преди 5 години

Тоя е като кърлеж доброволно няма да се махне трЕбва си лекар или тояга .

2

баба мара

преди 5 години

купуването на гласове до това води сега не пискаите 450 000 де-би-ли не мислятсега всички страдаме

1

Анонимен

преди 5 години

как да сдаде властта, нали има още за крадене, пък и власт повече никога няма да види.