122

Анонимен

преди 5 години

Стига глупости,бе щели да ни поробят...дрън,дрън.За какво им е да ни поробват,за да ни хрантутят,ли? Или те са толкова глупави, че да ни решават проблемите....Защото имат малко други проблеми,че да си създават още един,нали?Толкова ти е акъла.Хайде направи един смислен коментар по пример:България прибира Македония...,създава стотици хиляди добре платени работни места там,няма никаква съпротива, населението е доволно и щастливо.Всички в света приветстват случилото се.

121

Анонимен

преди 5 години

Проституцията на Европа е в турски ръце.... износът на туркини се увеличава всяка година.

120

Наблюдател

преди 5 години

Първо ще поробят отново България, ние сме им хем най-близо, хем най-слаби.

119

хм

преди 5 години

това е сатанински символ!

118

Иван

преди 5 години

Те и германците по едно време искаха да стават господари на човечеството и бяха измислили някакъв *** поздрав. И какво стана? Хад деър шит пущ ииииииийн!

117

баси

преди 5 години

Умрем за фашизъм и комунизъм!И да делим хората на ваши и наши!И ако може някой друг да работи!

116

Анонимен

преди 5 години

Нищо ново като Новина , всяка Държава си има талива групи , България си има Патриотите

115

Анонимен

преди 5 години

Пишете за Сивите вълци и автоматично гневът се насочва срещу турците, живеещи в Бг. После ме триете като напиша, че етническото противопоставяне сте го превърнали в идеология.

114

Кергелен

преди 5 години

Нещо се е объркало - Турчинът трябвало да е господар, но от векове си останал само лаййнар! И то какъв лаййнар!

113

@

преди 5 години

Пълни глупости. И при нас имаме националисти дето мечтаят за България на четири морета.За македонците да не споменавам, "Луно моя земьо македонска".Руснаците имаха някакви рокери, били бандата на Путин, и те бяха някакви вълци.Сиви вълци, петнисти хиени, бели лешояди... Оставете хората на мира да мечтаят. Има закони, ако ги нарушат, си отговарят.Ама затова че някой се поздравявал с почесване по ухото да го смяташ за опасно ми се вижда глупаво.Турците са свестен народ. И наши съседи.

112

Shark

преди 5 години

Кажете кой поръча убийството на журналистката от Русе!! Не измествайте проблема, насаждайки нови проблеми и етническа вражда.

111

Анонимен

преди 5 години

Не минава ден, в който да не пишете нещо против турците.

110

Чичи

преди 5 години

Поздравявам вълчият поздрав с бългсрската лисица - прави се с изпънат среден пръст и много прилича на един друг "поздрав"

109

Анонимен

преди 5 години

Оффффф пак се насажда омраза,за да може да се отвлече вниманието от други неща!!!!

108

Мухаха

преди 5 години

Разсмяхте ме рано тази сутрин. Вести трябва да има хумористична страничка за такива новини. Турчин - вълк ..... това трябва да е нещо като *** - ММА боец или веган - дюнерджия .... хахахахаха

107

Анонимен

преди 5 години

това повече прилича на "хайл ***"!

106

Анонимен

преди 5 години

И не се сетиха нищо друго? Че това е поздрав от Рим! Още от преди 4 хиляди години. Ромул и Рем, отгледани от вълчица?! Комши, ще станете за смях като античките македончани...

105

17797

преди 5 години

Един забранен поздрав не спира идалогия. "Сивите вълци" действат от толкова десетилетия, че сегашното мъдруване в Германия дори е нелепо. Не може всички ръководители в Европа да са толкова наивни, безметежни и безотговорни пред своите народи.

104

Анонимен

преди 5 години

Проституцията на Европа е в български ръце.... износът на българки се увеличава всяка година.

103

Анонимен

преди 5 години

Турция винаги е слугувала на чужди интереси и е била маша в ръцете на великите сили, които имат изгода от разделението на нациите на Балканския полуостров. Така е било от столетия и продължават с безумията си и престъпленията срещу човечеството. Причиняват само беди и забавяне на развитието на другите етноси и народи.