102

Анонимен

преди 5 години

Пази Боже...!Тези още са в каменната ера и си вярват на собствените глупости....САЩ и Германия ги мачкат по всички параграфи и те пак не разбират...

101

Анонимен

преди 5 години

До 153,Това е така, но не им пречи да се чувстват велики. Напротив, изключително много от тия гастърбайтъри, дори след като са живели по 20 години в германия, продължават да не знаят езика и да говорят само и единствено на турски; че са и горди от факта.Жалък и примитивен етнос, това е.

100

Анонимен

преди 5 години

Не ме разсмивайте от рано сутрин. Какви конспирации, турци националисти? Турците в Германия правят дюнери и мият тоалетни.

99

Онуфри до Райха

преди 5 години

Какъв Райх,говориш колега да ги разпертушини? Та Райха на тях разчитал,да пазят пас. А надявам се знаеш,че арменския геноцид в Турция,е план проект на немски офицери съветници,осъществен от турски генерали с кюрдска помощ! Така създали основата за по-късното изтребление на хора през Втората световна война. Защо мислиш,че Ердоган бясно отрича геноцида и обвинява друг ама кой? А Меркел тактично мълчи,прима си кротко гастарбайтерите...Що не отидат другаде да работят,а припознават Германия?

98

Турчин

преди 5 години

Тази статия е все едно немски или турски всекидневник да направи новина от политическите виждания на Атакисти и Реформатори. Никой не ги взима на сериозно.. Фалшива новина, създаване на напрежение. А на българина това му трябва, нали трябва да се чувства застрашен, това му харесва и веднага го дава на патрЕот. Но иначе няма проблем да хване терминал 2 завинаги и да продаде държавата си..

97

коза мостра

преди 5 години

ти да видиш кой го казваНо Кристоф де Фрийс е убеден, че в случая Германия трябва да се съобразява единствено със собствената си конституция: "Нашето убеждение е, че фашизмът, в каквато и да е форма, е една човеконенавистна идеология, която представлява сериозна опасност. Затова не можем да правим никакви компромиси", казва Де Фрийс.

96

Анонимен

преди 5 години

Нека, щом си пуснал вълка в кошарата, нека. Сега няма какво да се правят на агънца.

95

Чистка ще има...

преди 5 години

Първо махалите, после 80те процента

94

Анонимен

преди 5 години

129Аз съм в пъти по-добър от теб.... Нация от сгaкчовци... Бай Сгaньо...

93

Анонимен

преди 5 години

ЩЕ СИ ГО ВЪРНЕМ, ПА АКО ЩЕ ДА Е САМО СТЪКЛО ОСТАНАЛО ТАМ.!!

92

Анонимен

преди 5 години

До seiraНяма как християнските народи да си "върнат" Цариград. По близко сме то това ние (християнските народи ) да загубим територии. И причината е в това, че християните не са християни а са по скоро атеисти, докато мюсулманите все още пазат своята религия.Аз съм християнин, но това е истината.

91

Е

преди 5 години

Турция не е била съюзник на Райха,а НЕУТРАЛНА!Може би причината е,че нямат нищо.Никакви природни ресурси.

90

Американ

преди 5 години

Когато зорлем се пълниш с друговерци - изобщо хора с дуга култура - си залагаш проблеми за векове напред..Лошото е, че тия налагат тази политика на останалите по-слаби, за да не се окажат сами в блатото после.

89

Анонимен

преди 5 години

"защо Райха през Втората световна не им разпердушини кирпичения кокошарник?"По абсолютно същата причина, поради която не го направи и с нас - бяха съюзници на райха

88

Футуролог

преди 5 години

до МунчоТурци произлиза от Тюрки а те са били като китайцитеИзточния тюркски хаганат е стигал до ЯпонияЗападния тюркски хаганат е стигал до Румъния и именно срещу него Кана Сюбиги Кубрат вдига въстание за да основе Стара Велика БългарияСелджуки и Османци би трябвало да са монголи с дръпнати очи но още в степите може да са европеизирани в мешавицата а в Мала Азия дори заварили дори погърчени славяни по-стари от Аспарух както и други европеидни етноси

87

Анонимен

преди 5 години

Крайните националисти са *** навсякъде по света. Особено смешни са в такива етноси със смесен произход, като съвременните жители на страни като Турция и България. Дано икономическия срив, който идва, отвори очите на хората в Турция, защото те имат потенциал да са някакъв лидер, световен не, но поне регионален, но това никога няма да стане по пътя на сиви вълци и контрол чрез някакви средновековни религиозни вярвания

86

Анонимен

преди 5 години

Има ли някой от Шумен?

85

seira

преди 5 години

До Бозкурт 122:И АЗ ТАКА КАЗВАМ: ТАМ ДЕ Е ТЕКЛО, ПАК ЩЕ ТЕЧЕ!ИДВА НОВО ВРЕМЕ, В КОЕТО ХРИСТИЯНСКИТЕ НАРОДИ ЩЕ ВЪЗВЪРНАТ ПРОЛИВИТЕ СИ И ЩЕ ВЪЗРОДЯТ ЦАРИГРАД!ТУРСКАТА ДЪРЖАВА ЩЕ СЕ "СВИЕ" В ПЪРВИЧНИТЕ СИ ГРАНИЦИ И В ЕВРОПА ЩЕ НАСТАНЕ МИР И БЛАГОДЕНСТВИЕ!ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА КАКВИТО Й ДА БИЛО "МЕРАКЛИИ" ЗА СВЕТОВНО ГОСПОДСТВО, А ОЩЕ ПО-МАЛКО ТУРСКО ГОСПОДСТВО!!!ВСИЧКИ ПРОФАШИСТКИ "ПАРТИИ И ДВИЖЕНИЯ" ЯКО ЩЕ "ХАПНАТ ДРЪВЦЕТО"!ДА ИМ Е ЧЕСТИТО!!!

84

Анонимен

преди 5 години

Който идва в Германия може да си обича и неговата култура но щом е ка германска земя от сега нататък поне извън къщата му е длъжен да живее по германските правила и култура.Който пък иска да прави затворени анклави и да вдига бунтове работа в чужда държава няма на самолета и обратно.Пък който е голям нацист връщане в неговата държава и забрана за влизане в чуждата, нацистите не искат никой в техните държави тогава не разбрах защо в чуждите държави някой трябва да иска тях.

83

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!