162

Анонимен

преди 5 години

И още нещо от мене: Турците да си ходят в Арабия, там им е тяхната истинка родина, а не Мала Азия, която се води ИСТОРИЧЕСКИ ЗЕМЯ НА ВИЗАНТИЯ (ИРИ). Турци, ***, араби, индийци, африканци - да си ходят в Азия и Африка, Европа Е ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ И ЕВРОПЕЙЦИТЕ! Турците , ***.те и разни че.р.но.кожи да се МАХАТ от Германия, Европа и Балканските народи!

161

Анонимен

преди 5 години

Съвремена Турция, бивша наследничка на Османската "империя" - окупаторка на Истинаката Империя- Византия ( или Източна Римска Имеприя), трябва да си плати за всички ПРЕСТЪПЛЕНИЯ , които е извършила спрямо Гърция, България, Сърбия, Армения, Грузия. Турците НЕ могат да бъдат "господари" на човечеството, и НИКОГА няма и да бъдат. Ислямът е КУ.ЧЕ.Ш.КА религия! Турция ТЕПЪРВА я ОЧАКВА крах, поражение, катастрофа. Време е Истанбул да стане КОНСТАНТИНОПОЛ!

160

Византийско робство?

преди 5 години

До Анонимен 169Значи според теб обитателите на земите на юг от Стара планина са ту византийски, ту български "роби"? Защото двете държави непрекъснато са отвоювали ту един, ту друг район от тези земи. В определен период България е била регион на Византия, но ти наричаш това "робство". Петте века в рамките на Османската империя са нещо друго - променя се обществената структура, но само султанът има робини в харема.Остава да кажеш, че след 1878 г., турците, останали да живеят в България, са роби

159

Тъпанар

преди 5 години

Уважаеми потребители! Тези новини се създават, за да се провокира етническо напрежение. Чист българин съм от поколения. Имам много приятели турци (и български и родени в Турция), които грам не се вписват в определенията от някакви статии. Айде престанете!

158

Анонимен

преди 5 години

До 167, ама и ти си за псохолог. Турчин е едно, Турция е друго.. Това че Турция като държава е създадена от Ататюрк, не означава че турците започват съществуването си точно тогава хахаха..Има един сайт, не знам дали го знаеш, Wikipedia, влез там, дано да се справиш :D, и търси турчин, да видиш от кога почват корените и кога за първи път се споменава...

157

Анонимен

преди 5 години

До 168, можеш да пишеш, но това не те прави умен хаха. Не дава отговор на въпроса през кой период турците са били роби. За българите знаем, 500 години турско робство, преди това византийско.. демек кръв всякаква у българина.. ама турчина кога е бил роб, дай период..

156

Анонимен

преди 5 години

До онзи дето е писал До 155 - "Не виждам какво общо може да ....-------------------------------------------------Турците винаги са били роби, бе шекер. Даже и сега но не го осъзнавате. Няма по-лошо нещо за роба, от това да не осъзнава, че е роб.

155

читател

преди 5 години

Турция е нова държава създадена от Кемал Ататюрк с оръжие подарено от Ленин.По време на Отоманската Империя, да те нарекат Турчин е било обидно."Турците" в България се величаят под влияние на руската пропаганда.

154

ййй

преди 5 години

На времето византийците създават гранична стража от арменци,наречени акрити!Не са плащали данъци,ползвали са земя,но е трябвало да спират османлиите с оръжие!Онези са били малочислен народ от пастири и проблеми не е имало!И всичко си било наред,до като някакъв тарикат император решил да ги облага с данък!Акритите веднага се изтеглили и оголили границата,и това бил краят на Византия!Самите турци са наследници на ислямизираните малоазийски гърци!Реално те са помаци!

153

Анонимен

преди 5 години

До 155 - "Не виждам какво общо може да има между вълк и турчин. Турците са страхлив народ, с робска и стадна психика и вечна нужда някой да им казва какво да правят и мислят." - Хаха, добре че има психолози на този свят за такива като тебе. Кой е бил роб в по голямата си част от историята си, българина. Само 500 години под Османско. Я ми кажи период през който турчина е бил роб??

152

Наблюдател

преди 5 години

И този знак може да го видите от Китай ( уйгурите също го ползват понеже са тюрки) ,минете през Сибир ,през почти цяла средна Азия ( дори в Иран Афганистан и Пакистан ), Русия и Кавказ,и стигнете до Азербайджан и Турция ( включително балканите ;) ) А вече и в Западна европа и не само

151

Наблюдател

преди 5 години

Глупости на търкалета и поредни фейкови новини . Така наречения вълчи поздрав не е поздрав на сивите вълци само или тяхна идея , а като цяло е поздрав на пантюркисти ,изразващ общото начало на тюркските народи от една вълчица ( да,подобно на римляните и тюркските народи имат легенда с вълк родоначалник ,затова и знака вълк се възприема за пантюркистки знак ,тотем един вид ) .И алабализмите за това че турците трябвало да управляват цял свят са измислци на псевдожурналя.

150

НЕбългарин

преди 5 години

До хаАмерика навремето е плащала данък спокойствие на Османската империя! Ама от где да знае бай ***

149

ха

преди 5 години

Каква империя?Какви господари са тея нискочели,слабоумни животни..Ще ме уморите от смях ве.. Щатите си ги отглеждаха като домашни любимци 35 години и бяха наперили гребена,ся ще видят кон боб яде ли,и магаре стока ли е!Господари ще стават..Муахахаха

148

Анонимен

преди 5 години

Във всяка страна има националисти, които твърдят че те са дъ бест. Нищо ново. Но журналята никога не отказват да нагнетят малко напрежение.

147

Анонимен

преди 5 години

И аз им пращам един поздрав, силно изпънат пръст между два други

146

Анонимен

преди 5 години

Турчинът няма никакъв принос към човечеството и цивилизацията. Той не може да бъде господар, а само тиранин и насилник.

145

Ггж

преди 5 години

Само Русия и Путин. Той трябва да управлява България

144

Анонимен

преди 5 години

Не виждам какво общо може да има между вълк и турчин. Турците са страхлив народ, с робска и стадна психика и вечна нужда някой да им казва какво да правят и мислят.

143

123

преди 5 години

Да ги пратим заедно с руснаци, китайци, араби и американци на някоя друга планета, па да си оспорват владичеството на света колкото щат! Аман от кандидат-господари...