182

postradal pasi

преди 4 години

турците са винаги под "мъдрото" ръководство на евреи и дйонмета като Сулейман безумни (Соломон леви)

181

Анонимен

преди 5 години

В Германия са роби, а след 2 години няма да има какво да ядат в Турция, незнам за какви господари се мислят.

180

Анонимен

преди 5 години

В България са разрешени целогодишно за лов вуците - и сиви и суросинкяви. Че ги тепамо. Само да ни нападнат. Сърбите също че ги тепат. Че има и за гърците.

179

Кина

преди 5 години

До Анонимен Съгласна съм с теб, но не обиждай кучешкия род, моля !

178

Кина

преди 5 години

Когато Фактите говорят, боговете мълчат ... време е и всички други да млъкнат и да чуят гласа на фактите !

177

Кина

преди 5 години

До КинаХората РЕШАВАТ коя Сила подкрепят.

176

Кина

преди 5 години

Въпросният знак е сатана, на езика на глухите. Какви вълци, какви шменди и дрънди ?! На кого служат хората реават.

175

софиянец

преди 5 години

В коментара ми нямаше място да спомена за изтребването на юрдския народ .В нашето съвремие. Вска година турците убиват официално по 10 000 кюрди-неофициално няколко пъти повече. Бомбардират с авиация и сриват цели градове.Въпреки забраната има снимки.А запада си затваря очите защото Територията тТурция им е важна като буфер. Освен това не искат мръсната държава да се разпадне поради страх от верижна реакция и повече проблеми.И гъжавите си колят на воля собствено население..Много познато .

174

софиянец

преди 5 години

Турция и турчина са много известни с едни неща дето цивилизованите народи им викат геноцид,още кланета.И винаги над беззащитно население.Нямат нито една велика битка-винаги са удряли подло в гръб .И ако са печелили на бойното поле то е било с чужди войски.Исторически факти.Последния геноцид е избиването на милион и половина беззащитни арменци. За това се е узнало защото вече е имало комуникации и новините са се разпространявали бързо.А какво за турските кланета преди 300-400 години?Позор!

173

софиянец

преди 5 години

чета и не мога да повярвамНякакви турци ли са,по --***-ци ли са,някакви болни хора с някаква странна психика дрънкат глупости.урчина ,Турция била велика!!!Хайде де.Сами не си вярвате.С какво е велика ?С около 80 % цигойнерско население?Бе я стига ,не знам как ви плащат тия дето ви плащат.Говорите смехории

172

Уикипедия знае

преди 5 години

Времето когато всеки можеше да си пише каквото си иска и колкото си иска в Уикипедия ОТДАВНА мина, маааан .Всичко вече се проверява дали е достоверно . Това дори и комунистическите бабички го знаят , но явно не и рошавите ***, мааан . Въйййй .

171

Въйййй

преди 5 години

До Уикипедия знаеВ Уикипедия всеки може да пише каквото и колкото си поиска.Дори комунистическите бабички не са толкова наивни мааан

170

Ганя Балкански

преди 5 години

Глупав народ бедна държава! Не трябва да ви притесняват турците а един друг етнос. Оня ден ги гледах в новините бяха въоражени до зъби а полицаите стояха отстрани и се правеха че не ги виждат. Стига сте се били в гърдите а се СЪБУДЕТЕ!!!

169

Факти

преди 5 години

След като лошите османците си тръгват окончателно оставят България два пъти по голяма от сега -практически в границите на "Симеонова България.Виж картата от 1916г-два пъти по голяма територия от сега.Но "братята" за няколко десетилетия отнемат 51% от територията и прочистват името българско от отнетите земи....Турците са сред първите признали независима България ,докато сърбите тръгват към София с цялата армия....и тнт и тнт

168

Анонимен

преди 5 години

Японската група Babymetal с единствения си хит Gimme Chocolate имат същия поздрав. Тия "сивите" сигурни ли са, че са вълци, че с тия пръсчета е доста джендърско?

167

SS

преди 5 години

Такива мърлячи господари не могат да бъдат. Османската империя се е крепила толкова време защото султаните им са били всякакви други, но не и османци. И понеже са имали подкрепата на Англия. Сега държавата им е все едно си в някоя маала. Тази година бях на почивка, в хотелите добре, поддържано, чисто, излезеш ли навън обаче - трагедия. Мръсотия до шия. Нахални продавачи, които отвращават с неистовото си желание да пробутат *** си и на които отдалеч им личи как искат да те измамят. Отврат

166

Уикипедия знае

преди 5 години

За османския благородник, които имал твърде разнообразен етнически произход, тюрк било ОБИДНО название неговата идентичност била османец. Смята се, че до втората половина на 19 век чувството за тюркска идентичност се среща само сред ЧАСТ ОТ ПРОСТОЛЮДИЕТО с номадско препитание в Анатолия, но не и сред управляващите и образовани кръгове в империята.

165

Ха ха

преди 5 години

Някакъв мърляв брадат да смята че е вълк само защото дружинката в която членува се нарича "сиви вълци" и имат таен знак - пръстите свити в смешна муцунка .......... ебасси . Все едно хилав *** да си татуира дракон на гърба и да си мисли че самия той е дракон. ... И да съска срещу хората ..... И да не си реже ноктите на ръцете и краката да му заприличат на драконови ...... Ахахахаха .

164

Анонимен

преди 5 години

Като се замислиш на целия Балкански полуостров няма една читава сграда построена от османците - тук таме някоя грозна квадратна джамия. Във всеки среден европейски град има повече архитектурни богатства от цялата отоманска империя накуп, изключая истанбул. И тия фалирали дебилли сънуват нова империя на невежеството!? И смешно и трагично!

163

Анонимен

преди 5 години

Нация с ниско интелектуално ниво не може да бъде лидер нито в миналото, нито в днешния свят. Единствената причина Османската империя да не изчезне още в началото на 19-ти век е, че Англия и Франция не са искали Русия да се настани в Константинопол и всячески са крепили лешасалите челобитници. Нулев е приноса на "великата Отоманска империя" към световната култура, изкуство и наука. Славят се единствено с кланета на цивилно население!