142

Божке, божке

преди 5 години

Типичен източен нагон! Любопитно ми е, ако по някаква случайност турци, руснаци, монголци или други тям подобни вземат, че станат господари на човечеството, какво адже-ба ще правят? Те освен да покоряват, подчиняват и враждуват, нищо друго не знаят... Без враг сигурно ще изпаднат в егзистенциална криза.

141

правилно

преди 5 години

Казваш на простия човек,че е НЯКОЙ,и той се радва!И слуша!

140

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

139

Рогатия дългокос пич

преди 5 години

... И нека бъде хеви метъъъъл! \m/\m/

138

До 150

преди 5 години

Увеличава се с хора! А на България намалява с гении!

137

Анонимен

преди 5 години

Пуйкистан под "мъдрото" ръководство на Едроган ще се разпадне на държавици от етносите които в момента я съставляват.

136

Анонимен

преди 5 години

На човечеството, едва ли, но на региона, да, определено. Благодарности на българката, която дава всичко от себе си, за да НЕ ражда.

135

Некъф

преди 5 години

Като им треснем 20-30 пръта плутоний от АЕЦ Козлодуй и такава велика империя ще станат, че чак ще къртят. Самозабравили се необразовани, без капка нормално възпитание рептили. Те това са турците. Както казват хората само мъртвия турчин е хубав

134

Анонимен

преди 5 години

Колкото пуйките господстват над пернатите,толкова пуйкистанците ще господстват над човечеството.Бъдещето е на жълтата раса.А знаете как китайците превъзпитават подобни.Това ги чака.

133

DD

преди 5 години

Към някои коментари.Няма лоши народи, има самозабравили се елити, те това е проблема.

132

БРАВО

преди 5 години

Германия иска внос на Русенски Рокери .

131

Bozkurt

преди 5 години

Аллах да пази и въздигне турците да господстват над останалият свят. Ние сме създадени от него да сме пример и да определяме границите на другите. Амин иншАллах.

130

Анонимен

преди 5 години

Каква турска империя, като Република Турция се появява 1923г. с първата си писменост с латински букви създадена от албанеца Кемал Ататюрк.Статия с много неистини.

129

Анонимен

преди 5 години

Това са измишльотини на пропагандата. Дали е руска или турска ми е все тая. Като знам колко турци си смениха имената доброволно с немски. Как в България с български.

128

Анонимен

преди 5 години

То турци в Турция няма,камо ли в Германия.Всички са арабскоеврейски и др. ***.Турци е събирателен израз, дори преди основаването на Турция от Кемал Ататюрк е бил обиден.Комплексари страдащи от мания за величие по едно безвъзвратно отминало време.

127

Анонимен

преди 5 години

Поредените кухоглави, подминати от еволюцията...

126

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Galipoly1915.....за такъв турски бате, у цариград ще те удавят у барата, след като си получил солидна доза сиким анани и прочие чудеса на турската кухня.

125

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

поддържащите дискусията са ужасни тая сутрин, нивото на турския им е по зле от гугъл транслейт. явно тоя дето им диктува, е с килийно. читалищна работа.

124

мдаа

преди 5 години

ПатрЕотите твърдят ,че Турция е забавила развитието ни . Ако е така румънците трябва да са много по-напред от нас ,а самите турци да са много изостанали . Нито едното нито другото е вярно ,както се вижда. По-добре да си гледаме работата и да не обвиняваме другите за нашия мързел.

123

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

тва по соца беше знак на дявола, после беше идеологическа пропаганда на загниващио капитализъм чрез хеви метауа, сега е вълчи поздрав. ше се спрете ли бе, каскети? или просто 3 поколения добронадеждни са достатъчни коефициента на интелигентност на "важните" да падне под тоя на планктона....