33

Анонимен

преди 5 години

докато вие, журналистите, цензурирате думите циг.анин - така ще е!защо ги наричате роми само в България ?

32

Анонимен

преди 5 години

един избирател по-малко за герб

31

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе ти ли стана ясно, че от Института по психолигия са били веднага готови с психо портрета му след представяне на материалите от местопрестъплението. Още в началото бе ясно, че на 95% е о р к а. Бягай да четеш Дойче веле.

30

Burzum

преди 5 години

Ето ,правителството работи...главния прокурор ,работи ,МВР работи!

29

fd

преди 5 години

*** малко пр-сенце в затвора и в агония. *** изр0де!

28

АНТИ

преди 5 години

до неразбралитеВъв ЮАР малцинството хранеше мнозинството.Само, че на црните им се видя малко и оплескаха нещата....

27

Анонимен

преди 5 години

На БСП основният електорат.

26

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 5 години

ГЕРБ направиха от социалистическа България евроатлантическа Мангалия.Вероника, Виктория ...Коя ще е следващата българка зверски изнасилена и убита от тези животни ?Бойко, подай си оставката или въведи ред в ромските махали !

25

Анонимен

преди 5 години

Ако беше в Гърция или Сърбия от въпросната махала само пепел да е останало считано от тази сутрин.

24

Роб на влаЗта

преди 5 години

Голям пиар....Борисов,Сотиров,Младенов...вярно за тежко престъпление но извършителят е разказал на родата така че беше въпрос на време ..За всеки случай ли трябва да ходят тримата че да се размърдат служителите?или отиват само там където са известни извършителите и имитират дейност за обиране на овациите.

23

Бен Ган

преди 5 години

Не бях привърженик на версията, че мафията ще убие по толкова различен начин. Но този *** не ми прилича на убиец. По-скоро изповядва *** идеология. Самото му лице не ми се връзва с подобно деяние. Ще открадне, но чак да извърши подобно зверство...

22

Адолф Хитлер

преди 5 години

Смъртта би била избавление за този пoдчовек. Пожелавам му дълги години живот и нечовешко мъчение всеки ден!

21

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Абе на митинг на ГЕРБ не съм ги виждал. На други две партии са половината от присъстващите. Данните от сайта на ЦИК също опровергава твърденията ти. Кой кмет пръв посмя да бутне бараките им? От коя партие е кмета бутнал цял квартал "изяждащ" местен парк? Евророма с кой бяха. Бат Сали с кой е? Дерзай Кутев! Убедителен си!

20

Анонимен

преди 5 години

Понеже България била много назад със свободата на словото, то не можело да има убийства на журналисти??? И този е бил министър??? По неговата логика в страни като САЩ трябва всеки ден да тепат журналисти.

19

фрунзе

преди 5 години

Олово за туркомангала, а майка му да плати куршума!!!

18

до 17

преди 5 години

На този неграмотен ром ДНК-то му отдавна го имат в национална ДНК база, понеже е рецидивист. Не са нужни 2 години за да има съвпадение. Давай друга конспиративна теория, че тази е слаба.

17

Анонимен

преди 5 години

Тоя министър такива ги ръси...Тея подценяват интелектуалното ниво на българите.

16

Анонимен

преди 5 години

До 12Това предаване със схемите за еврофонове никой в България не я е гледал. Преглътни вече факта, че става въпрос за поредната ромска своеволия.

15

Анонимен

преди 5 години

Кога излязоха пробите намерени на местопрестъплението и кога бяха сравнени с заподозрения вече обвиняем че и хванат в Германия, много е лесно да се хвърли вина върху ром понеже е неграмотен

14

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Досега опозицията искаше вот на недоверие за сигурността, за здравеопазването ...Най-големият вот на недоверие обаче трябва да е за дебългаризация на БългарияНикоя власт досега не е правила такова етническо прочистване като тази на Бойко Борисов.И нека не ви заблуждава, че се пише за българин.Именно еничарите едно време, (сиреч българи и християни) са извършвали най-големите зверства срещу българите.Бойко Борисов е един съвременен еничерин !