53

Активист на БКП

преди 5 години

Премиерът на България е силно притеснен!!! Започва разследване на Европейската антикорупционна комисия! От ,, Козяк ,,16 също предлагат помощ за разследването на ,,криминалното,, убийство ! Примката се затяга ...

52

АНТИ

преди 5 години

Северин го хванаха.Селайдин еза Ердоган.Боко обиденсе прави сега.Сорос взимарешенията.

51

Juls

преди 5 години

И сега сега справедливата десница на държавата като се стовари отгоре му, ще получи най - тежко наказание от ... 3-4 години затвор, като в края на първата година със съдействито на БХК ще осъди държавата заради нечовешките условия в зътвора поради бавната интернет връзка и неудобната възглавница, а в средата на втората ще бъде пуснат предсрочно поради добро поведение в затвора та да може да си харчи парите от обезщетението. Да живее строгото но справедливо българско правосъдие!

50

Гробокопач

преди 5 години

До Бен ГанАбсолютно. Въпросното ромче не е убиецът. Първом говорим за жена, която спортува. По телевизията, може да изглежда леко кифла, но това е заради зрителя, иначе в живота, може да е съвсем друга. Не е лесно, тази жена, да бъде преломена от един човек и то съвсем случайно, точно в този ден. Нещата на МВР-то, не просто не се вързват, те са коренно противоречиви.

49

Анонимен

преди 5 години

Премиерът е ядосан на някои, които очернили държавата пред света!? И ние сме ядосани, че държавата/властта толерира една прослойка, която почерни толкова семейства и ни "прославя" ежедневно в цяла Европа! И ги храним, за да се множат и променят облика на страната по свой образ и подобие, с благословията на властта и защита от БХК!!! Носете си кръста, г-н премиер и мислете за народа си, а не за собствената си кожа!

48

Анонимен

преди 5 години

Поредната изкупителна жертва...как ли пък да повярваме??

47

Един

преди 5 години

Абе не че нещо ама как така се изнася снимка на някой без дори да е ясно този ли е човекът, който са задържали, той ли е виновен, и т.н.?! Доколкото разбрах тази снимка са я дал инякакви роми от махалата. Е как изнасяте такива снимки бе хора, ами ако това е някакво друго момче? Дори да е същия човек, нито има присъда, нито има процес. Ми направо да почнем да вървим по къщите с тояги и който ни хареса да го почваме? Баси и малоумната работа ...

46

Анонимен

преди 5 години

Тия гнъси стават вече опасни трябва някаква промяна иначе ще стане лошо . То че не бяха мелета по центъра сега и убийство сега защо мълчат защо не го защитят братята му роми ?

45

Пич

преди 5 години

"Кой ще бъде толкова глупав да убие журналист, когато следите на работа на журналиста биха могли да отведат към него?"Погледнето му логиката на ушев! Само му погледнете логиката. Червени опорки. Така и Вова Путин пита - е да не съм толкова глупав,че да убивам Скрипал. Ами толкова глупав си. От червени ченгета акъл сме тръгнали да тъсим ...

44

Гробокопач

преди 5 години

Този я е пребил, изнасилил, убил? Стига глупости, г-да милиционери;))) Дори на мен, ще ми е малко трудно, да направя всичко това, ако съм сам, особено, да натискам главата на момичето в земята, с такава сила, че да не може да мръдне, докато я оправям;))) Иначе, да, ***.нгалето е удобен отдушник за Бойко. Отнасянето на убийството в тази посока, устройва вече всички;))))

43

Анкетата

преди 5 години

Искате ли доживотна присъда за убиеца?Да +Не -

42

Анонимен

преди 5 години

20 годишно момче, женен при това... не очаквах, че ще е точно такъв, но добре че намериха садиста.

41

Анонимен

преди 5 години

Оставил напоително количество ДНК навсякъде, че и вкъщи занесъл. По него трябва да има следи - все пак не е минало без съпротива.

40

Анонимен

преди 5 години

Защо след като не е свързамо с работата и всеки втори излиза и това повтаря постоянно е въпроса !

39

Анонимен

преди 5 години

Най-вероятно я е нападнал с цел грабеж и изнасилване, тя е започнала да се отбранява и да го заплашва, онзи се е разярил още повече и съвсем първосигнално е тръгнал да я убива, без въобще да знае, че е журналистка или се движи в средите на важните клечки в Русе. Толкова е просто ***, че други са го посъветвали да се омита по най-бързия начин. Трябва публична екзекуция пред цялото му ромско котило.

38

До ХА-ХА-ХА!

преди 5 години

Сложих ти плюсче ако това изобщо има някакво значение, но с една забележка. Именно еничарите са вършели най-големите зверства над поробеното българско население, но те са били ислямизирани българи, а не християни. Потомци на тия, дето са ги слагали на дръвника и са им сменяли не само вярата, но и имената с турско-арабски. Тия, дето нито турците са ги приемали за турци /впрочем и днес/, нито българите за българи. Дето били много работливи и кротки хора, а иначе биха ни изклали и сега ако можеха.

37

NoName

преди 5 години

БРАВО на МВР! Задържаха това животно.

36

Анонимен

преди 5 години

След като е осъждан в базата данни на МВР нямат ли негова ДНК? Защото в предните статии този същият обяви, че няма съвпадение в базата. Как така изведнъж, има? Верно за много *** и прости ни имате.

35

Анонимен

преди 5 години

НЕКА ДА СПОДЕЛЯ НАБЛЮДЕНИЯТА НАД САНИРАНЕТО НА СЪСЕДНИЯ БЛОК- ТАМ РАБОТИХА САМО РОМИ- АМА РАБОТИХА ЗДРАВО, РАБОТИХА РОБСКИ- ДАНО СА ПЛАТИЛИ ЗАСЛУЖЕНОТО НА МОМЧЕТАТА. СЕГА ДА СИ СПОМНИМ И НЕЩО ОТ ДАЛЕЧНОТО МИНАЛО- СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ- 90% БЯХА РОМИ- ТЕ ПОСТРОИХА МАГИСТРАЛИ, ТЕ БЯХА НА ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ ХОТЕЛИ ТЕ СТРОИХА И ЗАВОДИТЕ ГИГАНТИ, ТЕ СТРОИХА И ПАНЕЛНИТЕ КВАРТАЛИ, А ТРАНСПОРТНИ ВОЙСКИ-ПАК 90% РОМИ, КОИТО ПЪК ПРАВЕХА ТЕЖКИТЕ РЕМОНТИ НА ЖП ИНФРАСТРУКТУРА И МАГИСТРАЛИ.

34

oт CиднeйAвcтpaлия

преди 5 години

Искам да помогна, къде мога да изсипя малко ДНК мат'рял върху дра3качите на тоя пробит сайт? Ако ще е от полза да им направя букаке?