153

БЪЛГАРИЯ Е

преди 5 години

избрана за член на съвета за"ПРАВАТА НА ЧОВЕКА" Но никой не дава определения що е човек? Тези права за *** отнасят ли се?Убиеш ли някой - минаваш в категория ЗВЯР без никакво права!ЗАТВОР ДО ЖИВОТ!

152

do 163

преди 5 години

На база какво да се определя този етност? С ДНК тест или по самоопределяне?

151

rushi.gonamushi

преди 5 години

В урановите мини да се вкара веднага!!!!

150

Анонимен

преди 5 години

Защо Република България не вписва в паспортите националност/етнос? До кога ще наричаме "българи" същества, които не само нямат нашето ДНК, но и ни мразят и работят срещу нас? И защо даваме на подобни да гласуват и пътуват свободно с български документи за самоличност без да са българи? Ние имаме ли етнически интереси като българи или винаги трябва да работим за чужди интереси?

149

Анонимен

преди 5 години

До ДръндерАбе не се пени толкова. За българската журналистика може да се говори много и не е чак толкова много за вярване това което казва и пише тя. Отдавна съм разбрала, че смели и правдиви журналисти няма. Или смелостта им идва след дъжд качулка, когато от нея вече няма никаква полза. По -скоро трябва да се научим да мислим с главите си, да преценяваме нещата със собствения си ум и виждайки фактите сами да си правим изводите. За другото няма сигурност защото всичко е въпрос на интереси.

148

Анонимен

преди 5 години

До ташакТоя конкретно не е българин. Но такива като него отдавна разказват играта на България по всички възможни начини. За друго не ги бива, но представете си и те си научиха урока - имали права. Абе дето е казано, да хвана една гьостерица че да видят те права. Но това бих го направила аз, за правната ни система не знам.

147

Анонимен

преди 5 години

а аз чакам закриването на задунайската губерния и като гледам, не остава още много чакане

146

До Жорж

преди 5 години

Максималната както каза адвокат Марковски е 20 години, за добро поведение и ако работи след 10 години, т.е. на около 30 ще е навън... нито е първият, нито ще е последният, миналата година нали имаше пак същият случай с една на гарата и какво стана, никой освен роднините не я помни...

145

Жорж

преди 5 години

След 30, 40 години ще го пуснат! Ще си дойде за...

144

Една българка

преди 5 години

Лъжа е лъжат лъжци

143

Анонимен

преди 5 години

До Дръндер АБЕ ДРЪНДАР ТОЧНО ПРОКОПИЕВЦИ И КОМУНИСТИ НА КОИТО СА 95% ОТ МЕДИИТЕ СА СЕ ОПЛАКАЛИ И ЗАТОВА СМЕ НА "111МЯСТО".Скудоумци "умнокрасиви".*** СИ ТИ А НЕ АЗ.

142

Дръндер

преди 5 години

До АнонименТи се засрами анонимен гербав ***. Защото ако си направиш труда да провериш ще разбереш, че сме на последно място в ЕС по свобода на словото, последни на Балканите а в Европа само Беларус, Русия и Турция са след нас. Отделно преди нас са държави като Габон, Кувейт, Непал, Ливан, Тунис, Бутан, Никарагуа, Того и прочее. За какво говорим когато мюсюлмански емирства са по напред от нас? Я да млъкваш.

141

Анонимен

преди 5 години

Кога ще има СЪД за драскачи от "първата власт"както ги нарече Борисов???Докога платени драскачи под маската на журналистиката ще изпълняват гнусни политически поръчки и няма да носят отговорност??Докога в България а оказва се не само тук т.н. журналисти ще си позволяват да предизвикват истерии водени единствено от извратеното желание на шефовете им за ненормален т.н. рейтинг??Нямало свобода на словото ,морее има СЛОБОДИЯ НА СКУДОУМИЕТО!!!Психично"десните'и червените мъ..тии ЗАСРАМЕТЕ СЕ!

140

Анонимен

преди 5 години

Притиснаха ги от Брюксел и ООН и сега много бързо ще го `хванат`.А може и да го самоубият.

139

Анонимен

преди 5 години

До Българин 146Кое отлагаш и защо отлагаш?Недей отлага! Направи Сребреница 2, щом това е мечтата ти.И запомни едно- натискът върху другите етноси се засилва, когато ОБЩЕСТВОТО Е В КРИЗА.Постове като твоя и изобщо индивиди като теб, "българино", показват, че Бг е в криза. Много тежка криза.

138

Анонимен

преди 5 години

Пак почнаха с присъдите и манипулациите! Виновен, невинен... всеки е невинен до доказване на противното!

137

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

136

65

преди 5 години

,,малка медия и човек без ярка биографияМного е обидно да се каже това.Звучи ми ,като че тя е била никой.Да но вече има международен отклик за зверството и те не мислят така.Може и подрепяна в сянка да е ,,настъпила лъва.Но това кльощаво момче или са му платили или не е той.,или нещо яката се крие

135

Анонимен

преди 5 години

До ИнженерЗа да си психопат не е нужно да си грозен(въпреки,че този е), и въобще как я изкара тази логика не знам...

134

ахааа

преди 5 години

Как да го екстрадират като най-вероятно и този е като украйнския румънец с няколко паспорта......я някой да се пробва за румънски паспорт.....