13

Анонимен

преди 5 години

Беше ясно от началото, че само и именно подобен, като този на снимката е способен на подобна гавра. Телевизията в която работеше журналистката никой не я знае в Русе и още по-малко я гледа. Казвам ви го като кореняк русенец. На кому бяха нужни всичките тези конспирации с НЛО-та и илюминатите? Един час изнасилване, мъчение, гаврене посред бял ден в храстите... уникално "поръчковото", професионално убийство...

12

Анонимен

преди 5 години

Та значи на друга жена бягаща в района й се е разминало "среща" с подпийналото разгонено боксьорче. Тя дали е била също "разследваща"журналистка? И то започнало, като горкото момче застреляно до Монтана. Първо с посягане на чужда трева, дърва, цветни метали. И да не го изнасилят в затвора и съсипят живота, го оставят в общесвото той да изнасилва. А, ако много му се дърпат на повика на културните му особенности, убива.

11

vvv

преди 5 години

Дано си дойде живо и здраво момчето. Изглежда чудесна млада булка, има нежни черти и съм сигурен, че дъъълги години ще радва далеч по-закоравели батковци в панделата. Поне 100 години му пожелавам да изживява това, което е причинил на момичето, всеки ден , по няколко пъти.

10

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че мафията в България ще си измие ръцете с тоя ром. Ще го убият преди да сме разбрали всъщност какво се е случило.Няма как да ме убеди някой, че точно няколко дни след епизодът за схемите с евро-фондове умира директорът на канала който го е излъчил.Само в България се случват такива "случайности".

9

Анонимен

преди 5 години

каква присъда, на плаца и няколко куршума, няма да го храним цял живот!

8

Анонимен

преди 5 години

Ако е това нищо, ще ми се да му го върнат в затвора.

7

Анонимен

преди 5 години

Смърт за пигито, както те така и ние трябва да отвърнем. Смърт за цялото му семейство и себеподобните му фесовски педофили и изнасилвачи!

6

Анонимен

преди 5 години

Не те ли е срам бе, изрoд!Заради тебе за малко да стигнат до ДжиПи Груп и крадците на еврофондове!

5

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

до дядо СоциалниА, сиганизацията не е ли дело пак на Системата ?Кой е виновен за нея ?

4

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Баба Меркел ги отглежда,Бате Бойко ги закриля ...Що е то ?Селяйдини !

3

дядо Соци

преди 5 години

Казах ли ви аз че е ромска работа? Ама вие правителството , ББ , системата убива и какви ли още комунистически глупости.

2

Анонимен

преди 5 години

Интересно ми е Слави дали довечера ще посвети шоуто си на ромската престъпност в България, след като вчера се обяви за единствената независима медия. Защото ако жертвата беше Пенка даскалицата от селото (или друга ежедневна жертва на ромски своеволии) а не по случайност журналист като в случая, щеше да има мъртва тишина по родните медии, включително от неговото предаване на подскачащи магаренца в черно. Та, да очакваме ли довечера дълбок анализ за ромските своеволии в държавата?

1

Victimized

преди 5 години

Това трябва да спре, няма никакво значение каква присъда ще му дадат. Колко млади момичета трябва да бъдат убити по този начин от представители на този етнос?Къде са БХК, до кога ще търпим тихо този многостранен геноцид. Мутри, политици, ***, НПО-та????Ако държавата продължи да липсва още година две, нещата отиват на саморазправа и тогава няма да има правозащитна организация която да ги опази .....