35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Всъщност, въобще не можеш и да предположиш, колко е полезен коментара ти.

34

Анонимен

преди 5 години

Затова българите се оплакват, че им Норвегия им отнемали децата. Ще ги отнемат хората не желаят да възпитават бъдещи насилници и престъпници.

33

Тео

преди 5 години

Не бива да св залита нито в едната, нито в другата крайност. Как мпжеш да разговаряш с дете, когато то си иска и знае своето. Стигне ли се до шамарената фабрика значи, че вече родителя не е авторитет и детето усеща това и прави каквото си иска. Винаги ще има моменти, в които ще го прихванат карастанчовите - дете е. Тогава го оставяш, но ако започне нарочно да прави каквото си иска и да манипулира трябва венага да разбере, че ще има последствия. Иначе ще ти се качи на главата.

32

!!!!!!!!!

преди 5 години

ЗАПОЧВАТ ОТДАЛЕЧЕ С ЕВРОПЕД... СИ ИЗРОДЩИНИ. ЦЕЛТА Е ДА ЗАПОЧНАТ ДА ВИ ОТНЕМАТ ДЕЦАТА И ДА ГИ ПРОДАВАТ. ПЪРВО ТРЪГВАТ С АНТИБЪЛГАРСКАТА ПРЕСА, СЛЕД ТОВА ЧРЕЗ ИНСТИТУЦИИТЕ И СЪДА МАААМ ......

31

Анонимен

преди 5 години

Прав с вдигнати ръце също е яко.

30

Анонимен

преди 5 години

Абе, "психо неврозите" не ще да е от Шамарите!Нашите родители, дядовци и баби си бяха повече от нормали и възпитани хора заэразлика от внуците или дори правнуците си!А, по тяхно време шамарите си бяха направо милувка!-))))))Та, други са причините за неадекватното поведение на децата "по света и у нас", при това комплексни, а не системни, както се опитват да ни убедят!

29

Анонимен

преди 5 години

Як дърмон и ще видите как почват да слушат.Божо личи си... Едно дете е добре да се разбира с родителя си като с приятел, защото тогава децата са най-искрени и с две думи родителя може да го насочи към правилната посока. От теб такъв родител НЕ става. Живей си еснафският живот и прочети поне една книга за възпитанието на децата!

28

Анонимен

преди 5 години

Затова българите не могат да живеят в скандинавските страни, защото там властите ще им отнемат децата и явно има защо. Насилието поражда в бъдеще само насилие.

27

Хомосексуалист

преди 5 години

До 30Не се опитвай да замазваш нещата! Всички медии писаха за педофилския скандал с Барневернет. Социалните служби в Норвегия са критикувани от години.

26

Анонимен

преди 5 години

Не можеш да очакваш много от хора, за които казармата е основен възпитателен инструмент и с гордост казват, че там ги научили да се бръснат редовно, да си оправят леглото и да си перат дрехите.

25

Анонимен

преди 5 години

Ти, като негрантаджия, колко живя в Норвегия?

24

Божо Слона

преди 5 години

Як дърмон и ще видите как почват да слушат. Като беше по-малък често го спуквах от бой като направи някоя глупост. Така се възпитава.

23

ДО 24

преди 5 години

А В ЛОШИЯ КОМУНИЗЪМ УЧИТЕЛИТЕ БИЕХА ДЕЦАТА И ЗАСЛУЖЕНО ПОСЛЕ ДЕЦАТА НЕ КАЗВАХА НА РОДИТЕЛИТЕ ЧЕ СА ГИ БИЛИ В УЧИЛИЩЕ НЯМА НИ ЕДИН УБЕЦ КРАДЕЦ И БАНДИТ САМО ГАЛЕНИТЕ БОГДАНКИ СТАНАХА ПРЕСТЪПНИЦИ И УГРАБИХА ДЪРЦАВАТА И 30 ГОДИНИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КРАДЪТ И РУШАТ....

22

Анонимен

преди 5 години

Живял съм на Запад, сега съм тук.Там доста ги мързи и е факт. Има и невротизирани деца, особено в разните Германия и Австрия. Тук... Айде, София криво-ляво става, ама извън нея още шамарената фабрика си е основен елемент от общуването. После тия хора порастват, първо тероризират животни и други деца, после и родителите / партньорите си. Накрая се пишат статии що такова насилие, аджеба.Ама пак е по-добре, отколкото при соца. Имаше някои учители, още смятаха линията за възпитателен инструмент.

21

Анонимен

преди 5 години

Боят никогаж не е превъзпитателен!Бой независимо от кого към кого, е налагане насилствено волята на един индивид спрямо друг, особено в случай на деца. Разговорът е единственият, правилен начин за възпитание. Разговор, разговор, разговор....

20

НЕ НА ИСТАНБУЛСКАТА

преди 5 години

Е, джедър конвенцията пак няма да я подпишем. Напаните ви са ялови :)

19

Хомосексуалист

преди 5 години

Какво искат грантаджиите? Да станем като Норвегия, където педофилите да решават какво е най-добре за децата?

18

Анонимен

преди 5 години

Те затва на запад всички са пед.алчета - щото не ги бият :P

17

Анонимен

преди 5 години

Комплексари сте си това съвременните българи и това си е.Вашите "500 години" ми надуваха цял живот главата.Това го няма в нито една друга държава. И други са били под робство, но никой не казва "ако не беше робството щяхме да сме номер 1". С такова мислене и само оправдавайки се до никъде няма да стигнете.

16

До Бай Оня

преди 5 години

Те западняците понеже са много широко скроени и не си бият децата, а говорят с тях като с "възрастни" ???? са го втасали. Децата им са извратеняци с "възвишена" неосъзната ориентация, повечето на контолирани от фарма наркотици с рецепта от доктора. избиват съученици и учители като хванат оръжие понеже не правят разлика между действителност и игра, друсат се с всичко възможно, имат *** #challenges, от рода на ядене на капсули прах за пране, слизат от движеща се кола и танцуват и т.н.