55

Анонимен

преди 5 години

Стига сороски лъжи. Българите си обичат децата,и не използват сердновековни наказания . Спрете да си врете носовете в на хората семействата..

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 52Йееее, имали един психопат. Ок, добре. А ние, като имаме 50 000 мутри, претъпници, 1500 показни, неразкрити убийства, както и поне 4-5 пъти повече "безследно изчезнали" и то само за последните 29 години, да не би, да сме по-добре ?

53

Пустиняк

преди 5 години

Социопати растат в насилствена среда, където ганьовеца си избива комплексите на неудачник, върху наследниците си. Но няма как, той да не избяга и от тази отговорност, замахвайки. Не съм чел за израснали в културна и либерална среда масови убийци, със сигурност има. Криминалните изследвания, обаче са пълни със масови убийци, създадени от родители побойници, оправдаващи се с традицията на биене. Първо шамар, после побой, по-нататък вече..

52

Анонимен

преди 5 години

"т.е ако не биете шамари на детето си ще го направите хомосексуалист"Хайване, знаем, че си с еднопиствов мозък, но не вярвам да си чак толкова неумен.

51

Анонимен

преди 5 години

до 55 Защо ли са те направили вашите, да хабиш кислорода само.

50

Анонимен

преди 5 години

ДА ВИ ГО *** В БИСКВИТИТЕ ВА ЩА МАМА МАЛО УМНА

49

Анонимен

преди 5 години

Здрав и прав българин, който поради нанесените му душевни травми на 35 години вече е разсипан алкохолик с шкембе колкото Юпитер.

48

Анонимен

преди 5 години

Колко да му отпадне теорията...Ако поставиш на нашенеца право на избор къде да живе и работи сега - тук или в Норвегия (или във Франция, нали уж там е страшно), колко мислиш, че ще изберат тук?Брейвик-Мрейвик, ислямисти уж имало, дрън-дрън и накрая регистрират поредното годишно преселение с размера на един областен град към същите тия държави, докато тука вузовете се чудят вече кой да приемат, че да оцелеят, а Бобоко бичи данъци, че хазната пак е празна.

47

възпитател

преди 5 години

На колене с лице към стената с вдигнати ръце и върху разпилени царевични зърна. Те така половин час без да мърда и има рязко възпитателен ефект. И ако мръдне, часовника се нулира и половината час започва от начало.

46

Анонимен

преди 5 години

"Ще ги отнемат хората не желаят да възпитават бъдещи насилници и престъпници."Да де, ама те си имат Брейвик, а ние - не. Така че жалката ти теория /или по-скоро идеология/ пропада.

45

Анонимен

преди 5 години

Авторитет не се изгражда с бой. Родител, който бие децата си, за да го уважават, е загубил авторитета си отдавна. Авторитет не означава страх, но родителите по нашите ширини масово го разбират така. И не - не смятам, че трябва да се позволява всичко на децата. Какво искате - децата ви да ви обичат и да им бъдете пример за подражание или да се страхуват от вас и да ви слушат с наведена глава, защото може да ви погледнат накриво?

44

Анонимен

преди 5 години

"Затова българите се оплакват, че им Норвегия им отнемали децата. Ще ги отнемат хората не желаят да възпитават бъдещи насилници и престъпници." ... в голяяяяма грешка си, приятелю. Само да ти кажа, че Брайвик е възпитаник на Барневарн. Такъв милочък, хубавичък - вземи си го в къщи, ако искаш. Човек е социално животно, но всяка държава си има закони. Ако не ти отърва търси път другаде! Аз не бих ходил в Норвегия да живея!

43

Донка

преди 5 години

Ейй, на нас като ни удряха по някой и друг шамар ко стана? И на родителите си не сме се лигавили,и в училище също и все някой от нас е станал човек.

42

Анонимен

преди 5 години

"Живей си еснафският живот и прочети поне една книга за възпитанието на децата!"Масово са писани от феминист-***. Често не става дума за възпитание, а за индоктринация. Не, благодаря.

41

селския

преди 5 години

Аз дъртия го натъртих,че ме ядоса.Кат малък *** бииши с колана.

40

Анонимен

преди 5 години

"предразсъдъците се предават между поколенията много по-пълно, отколкото полезните и напредничави неща."Виждаме "напрЪдничавите" неща до какви извращения водят. Прочети малко коментари на американци под новини за сбивания и стрелби на пътя и случаите на безпричинна агресия в обществата им. ВСИЧКИ го отдават на практиката да не се казва "не" на детето и - анатема - да не се докосва с пръст.От зората на времето целокупния човешки опит показва друго, докато не се навъдиха интелектуални талибани

39

Анонимен

преди 5 години

Абе какви са тея г*лу*пости бе! Шамарите са си много ефективни! Който не верва да дойде да му ударя 2 - 3. Ако ошамарения ескалира ситуацията може и повече. Детето трябва да бъде научено на респект и спазване на правилата. Разрешенио са всички средства, понеже ако не се научи на време, после може да наръга някого, да изнасили, да открадне и т.н.

38

Анонимен

преди 5 години

До 39Норвегия е нормална бяла страна с правила. И когато не спазваш тези правила си има последствия. Но българите най-много обичат да не спазват правилата. Това е любимата им част от живота където и да се намират.

37

Анонимен

преди 5 години

Бе баш ефективно си е.Аз гат правих золуми, бащата кат *** натачами с умруци и рирници, Малеев. Падал съм на земята и гърчове мърчове. Че. И до 19 годишен ме бъхта, че и то яко. Ама стаамах човек де.

36

Анонимен

преди 5 години

32, кое точно е "всички медии"? Норвежците винаги са били особен народ, но аз не помня да са задържали някой насила - ако не те кефи, взимай си децата и си тръгвай. Ако толкова те интересува темата и вярваш на медии, пусни едно търсене за това какво става из нашите социални домове.