15

Анонимен

преди 5 години

Боят изгражда!

14

Анонимен

преди 5 години

До 13: Това за турците, което си написал, са пълни глупости.

13

Мен

преди 5 години

Войната срещу българите не спира. Аз съм с две малки деца и дружа с родители редовно. Това са глупости, което пишат.

12

Анонимен

преди 5 години

Отива после нашенецът на Запад, кара си я все така и накрая реве пред бичивиту, че му взели детето и не разбирал защо.

11

Маминка

преди 5 години

Бой бива, но без нокаути.

10

Ник

преди 5 години

Ясно,тихо и слънчево...*** лято и утре. Това е прогноза от вашия сайт,значи *** лято може,щото ромско не върви.

9

Анонимен

преди 5 години

Няма друга нация като българската, която да наказва и мрази друга нация (турците) за нещо станало в миналото.Интересно с какво сегашните турци са виновни за това, което е станало в миналото?Къде в съдебната практика детето е виновно за престъпленията на дядо му и прадядо му и прапрадядо му?И до днес българите ненавиждат и мразят турците живеещи в България.Това го няма никъде.В България ако си турчин единственият ти вариант да успееш е ако си агент на ДС, или си член на БКП (производните и).

8

K7

преди 5 години

Още ли го има, не мога да повярвам още мразя баща си който ме пребиваше от бой , не мога да му простя въпреки че не е между живите. Бащи и Майки биете ли си децата не очаквайте да ви казват добър ден след като навършат 18

7

Бай Оня

преди 5 години

Българите са си един ужасно изостанал, ограничен селски народ, който само до преди 140 г. е бил робски народ! какво очаквате, про-стотиите и предразсъдъците се предават между поколенията много по-пълно, отколкото полезните и напредничави неща.

6

Александър

преди 5 години

До Анонимен 1Ми спомням си навремето как един какъв шамар изплюска по главата на детето си че то припадна и лежа доста време в кома....та мислете преди да действате!

5

Анонимен

преди 5 години

Като му се каже пет пъти и то ти крещи та чак изпада в истерия се хваща за ухото и се извива докато почне да чува какво му се говори след това следва шляпване по малкото д--у-п--е за да не биеш голям г...ъ -з......За по глемите 6-7 клас методите са по сериозни съобразени с възрастта... аза онези 10--11 клас дето пият пушат и се бият или се возят при чичковци по-големи от бащите им --там вече нещата са много сериозни. Мисля ,че забелязахте градацията при възпитателните ми методи.

4

80%+

преди 5 години

"Преди пет години агресията между децата изобщо е отсъствала от списъка на най-сериозните рискове за децата в България. Днес тя е поставена на първо място по опасност за децата от родителите им, заедно с разпространението и злоупотребата с алкохол, цигари и наркотици", коментира Славянка Иванова.Интересно - бедността, в която растат над 80% от децата на територията, даже не е в списъка сред опасностите.

3

Ник

преди 5 години

Стига сте набивали обръчи!Какво целите? Нещата не са такива каквито ги представяте и преекспонирате! Защо не пишете,когато държавата отнема деца от бедни майки и ги дава на ***,като и пари им дава,вместо да помогне на майката.Това не е проблем,ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ЗА НЕГО ТРЯБВА ДА ПИШЕТЕ,ИНАЧЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СТЕ ВИЕ! Медиите имат наравно със съдебната система огромен дял за националната катастрофа в която е изпаднала България! И все за сребърници!Не бъдете Юди!

2

ТHE Патриот

преди 5 години

Ефективни са та чак много ефективни ,след като пораснах разбрах каква груба грешка са направили наште ,че не са ме потупвали повече ,боят изгражда характер!

1

Анонимен

преди 5 години

шамарите не са за наказание, а за собствено успокоение.