75

Анонимен

преди 5 години

Е вие в общество което приема насилието за добродетел какво очаквате.Просто следва да знаете че когато разни анаболни манекени ви говорят за мъжкарство това е синоним на насилие а дали е мъжкарство или комплексарство е друга тема.Сега по темата от една страна прилагането на насилие генерира насилници от друга липсата на възпитание генерира ***, къде е решението.В авторитета тоест по средата родителят трябва да възпитава и да е строг ако трябва но не да се прави на инквизитор.

74

Анонимен

преди 5 години

А дърпането на ушите? Това си е чисто български патент.Хей, чувал съм пукот в ушите си от това като ученик. Сега живея в една държава, където този похват не е познат.Като им го разправям приятелите ме питат:Затова ли са ти големи ушите?

73

Анонимен

преди 5 години

Мен баща ми ме удари в първи клас и се напиках, от тогава не ми посегна. Простила съм му, но не бях виновна и го помня цял живот. Всяко дете е различно, едни са чувствителни и дори само като им кращиш се страхуват, а други и да ги ударят не помага. Децата не бива да си бият. Има други цивилизовани методи, но не насилие!

72

Край

преди 5 години

Ако искате да имате две страхотни деца - направете си пет. От тях ще има две с които ще можете да се гордеете. А всичките ще трябва да ги обичате.

71

Анонимен

преди 5 години

В Европа децата ги наказват като ги затварят в детската им стая да се УСПОКОЯТ и да МИСЛЯТ защо са наказани и какво са направили, но не ги заключват, нито ги удрят. Просто да помислят. А у нас бум два шамара.

70

House M.D.

преди 5 години

До 77,Кои 6 от 10-те цифри правите вие?

69

Анонимен

преди 5 години

И като се биеха навремето децата, та какво стана? Поставиха ви едни мутри и веднага се свихте в ъгъла. Бой имало, казармата мъже ви правела, не смеехте да шукнете, смелчаги златни...

68

Анонимен

преди 5 години

До МаяБая токсично си е, да ги караш, да те гледат. Моите се притесняват, че ще си хвана пътя и никога няма да се обадя (защото имам навика, да изпадам за по 1-2 месеца от системата ... това все ми го натякват. Легитимния бизнес, дето правим 6 цифри на години и плащам за вискчо ... не се споменава, ама това, че преди 4 години си хванах чантата и изкарах 2 месеца в Колумбия още ми се натяква) ... Ама ми казват, че не искат, да ме товарят. Това се брои.

67

Анонимен

преди 5 години

децата имаха възпитание, образование, когато не бяха предателиАма разбира се. Шамари, "Всяко чавдарче без гънки - бъдещ комунист" и Павлик Морозов. Бе, я се скрийте :)То затова българинът от "онова поколение" на една опашка не може да се нареди, без да се бута, снася на шефа да си няма проблеми и вечно чака някой да го оправи, щото е бил възпитан, образован и никого не порти :)

66

Мая

преди 5 години

Ми тези които мислят, че с бой ще решат проблема или които правят деца, за да има кой да ги гледа като остареят е по-добре изобщо да не стават родители.

65

Анонимен

преди 5 години

Аз само едно, няма да простя на нашите. Че ме биха, когато разбраха, че правя секс с момичета.

64

Анонимен

преди 5 години

До SharkТова същото поколение, не ни ли доведе и много хора с много интересни прякори ?И да криеш "пакостите" на другите, когато родителите ти те пита, си е предателство към родителите и авторитета им.

63

House M.D.

преди 5 години

Анкетата е манипулативна. Липсва отговорът "Аз съм майка и оставям 12-годишния си син без вечеря, защото играе шах с баща си, моят съпруг."

62

Shark

преди 5 години

"Къде е Кирчо? Техните го търсят да го бият." - Цитат от кой филм е това, знаете ли? И от коя година е този филм, знаете ли. Този филм е от времето, когато децата имаха възпитание, образование, когато не бяха предатели и криеха пакостите на приятелите си. Сега децата не се бият и се възпитават да бъдат мекерета и ***.

61

ako

преди 5 години

А ако знаете някои деца, възпитавани по новата система без бой какви малки лай*ца са на 12-13 годишна възраст, а какви големи фекалии ще станат като порастнат. Имам приятели с такива деца.

60

Анонимен

преди 5 години

Норвежците имали Брейвик. Съгласен, това е лошо.Днес за 6 километра до работа видях на две места хора, които се караха, щото единият нещо засякъл другия ли, що ли. На година по пътищата загиват по 700-800 човека. Битови убийства - почти всеки ден. Един насякъл с брадва друг заради нива, друг си пребил родителите, щото не му давали пенсията си. Като ги събереш на година, какво става?

59

Анонимен

преди 5 години

Боже ,боже , това не е истина ,не само че не си бият децата - 80% от българските семейства ги няма в чужбина са , а тези ,дето са тук изобщо не се интересуват какво правят децата им , къде ходят , кога се прибират..дори са готови да набият другите , обвинили или обидили детето им според случаят, както те си го тълкуват или хлапето ги лъже да това.. вероятно пак се готви някакъв закон ,спуснат от някъде и се внушава ,че си бием децата ..то и деца на нормални родители не останаха

58

Анонимен

преди 5 години

Ако много приказва - шамар.Ако много тропа - два шамара.За 5ца - 1 шамар.За 4ка - 3 шамара.За 3ка - 6 шамара.За 2ка - 12 шамара и месец без право, да излиза след училище.За втора двойка, лятото, не се взима на море !!!Ей така ме възпитаваха мене :)На море не съм ходил от 8ми клас насам QQ ;( ....

57

Victimized

преди 5 години

Няма даже какво да се спори, боя е неефективен и поражда вътрешен гняв у детето когато е излишен, когато е в следствие на това, че родителите му са смазани от работа, от сметки, от трудни решения и така на татък. Шамар или два когато са на място и не са ежедневие оставят послание и се помнят, след години разбираш още повече за тези моменти. Този тип организации и рестрикции от държавата продуцират разглезени лигльовци които реват за права и не искат да поемат отговорност за нищо !

56

Анонимен

преди 5 години

Лошото е, че някои нямат граници. Бие си дете за щало и нещало, повтаря му, колко малоумно било, как не го искал, а после, се оправдава пред хората, че то, щяло да реши, да "впечетли такто" и да се "оправи". После се чуди, защо на 13-4 пуши трява, ония го бие, а нашия почва да бяга от вкъщи. И накрая, като го изостави, след 20 години, ония ходи и разправа "Ми той моя син зъл човек, аз с такав любов го визпитавах, ама не ме гледа" ...