95

Анонимен

преди 5 години

Баш са си много ефективни.Бии дупе, за да не биеш гъзище е казал мъдро народа.

94

Баща ми старшината

преди 5 години

В 6-ти клас ни дадоха 300 задачи, които да представим в училище решени след 3 месеца.Баща ми каза да ги реша за 2 седмици.Всеки ден проверяваше дали съм решил 20 задачи.Ако не бях успял ме биеше.Така и не можах да реша няколко задачи от 300-те.Казваше ми:- ***, двойкар, ще пасеш патките!Тонякога ми тръгваше кръв от носа дори без да ми е ударил и един шамар.

93

Баща ми старшината

преди 5 години

Мен баща ми ме биеше ако получех по-малко от 6 по математика.В 5-ти клас ме наби защото имах 5 на класното.После ме предупреждаваше: - Ако имаш по-малко от 6 на контролното, прави му сметката!Естествено от напрежението бърках и той ме биеше.С течение на времето спря да ми пука дали ще е 5 или 2.Все ще ям бой.В 11-ти клас ми писаха 3 по милост за да не повтарям.Сега ми се подиграва, че трудно смятам дори с двуцифрени числа.

92

Шамара

преди 5 години

Шамарите помагат, аз след 15 години все още не искам да пуша

91

В Норвегия

преди 5 години

В Норвегия една от люлките на модерния джендаризъм и лицемерната загриженост за децата и жените по ИК повечето от многомилионното финансиране е насочено към *** НПО-та, които са и частни социални служби, с делегирани права по ИК- приета в Норвегия!Сега ще ги съдят за неправомерно отнемане и разделяне на деца от родители, заради частния НПО психиатър- педофил, разследван и обвинен от полицията, който е издавал препоръки за отнемане на деца от родителите!Бутафорно изследване на Ноема!

90

Анонимен

преди 5 години

Защо не направят изследване за " финансовото насилие и самоуправствона *** и други загрижени НПО-тата в МОН- как се изкривява и унищожава българското образование! Подменена история, изхвърлени български автори, занижени критерии( под мотото загриженост за учениците).Кой в българското общество е дал правото на *** и други платени с нашите данъци НПО-та( без съгласието на данъкоплатците) да бъдат коректор на обществото?Никой! Платените НПО-тата сами са се самонастанили и самоситуирали!

89

Анонимен

преди 5 години

Защо Ноема не направят изследване колко десетки милиони левове от държавния бюджет са изхарчени от НПО-та- за еко беседки( беседка скована от тараби- но за хиляди левове), *** флаери, скъпи семинари и НПО партита!Искат да докопат *** НПО-тата лъвския пай от едни около 80 млн. лева засега държавни пари и допълнително милионно финансиране!Вижте в Норвегия с ИК- ще съдят частни НПО социални служби за неправомерно отнемане на деца, като лекинко ще потулят част от НПО мръсотията!

88

Анонимен

преди 5 години

Джендързима няма да бъде приет в България!Колкото и изследвания като на Ноема да публикувате- обикновено институцията или *** НПО-то, което плаща и поръчва тези изследвания, получава исканите и очакваните от него резултати, за които е платило!След това се пращат към медиите( журналисти "загрижени по темата"- естествено журналуващи за пари или близки до *** НПО-то) и хоп прозореца на Овертон е задействан!Става въпрос за много пари за усвояване от НПО-тата, 70- 80 млн. лева бюджетни!

87

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 96'за това стават *** после'Ключовата дума е после! Точно нашето поколение е калпаво (60те/70те/80те) и точно в момента им берем плодовете. Точно тези наши набори са повечето на ръководни позиций и ни разкатават фамилията. Следователно тяхните отрочета ще са що годе същите но много по софистикейтед откъм пасивните измами за разлика от предците им - нагли, груби и безцеремонни. Е това ни е еволюцията за 21ви век но само за нас. Другите наций са светлини години пред нас! Зле сме

86

Анонимен

преди 5 години

Нас като ни шамареха бяхме доста по-възпитани. Не може да ги биеш, не може да ги наказваш, не може да не им даваш дневни пари... всичко е психически тормоз и травмира и за това стават *** после. Айде моля ви се!

85

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 94'Ако не ме лъже паметта в детството ни през 80-те шамарите бяха обичайна възпитателна практика, но пък насилие в училище почти нямаше'Насилие в училище между учениците имаше и след училище в казармите. "Наклони канче за чимбер", " ще те правя консомолец", преджобване за стотинки и удари ми се в юмрука. Учителите си позволяваха за щяло и не щяло да шамарят като се стараеха да не цапнат някое синче/дъщеричка на активни борци. Не за друго сега сме свидетели на агресия от всички!

84

Анонимен

преди 5 години

Според изследването случаите на удряне на шамари са намалели, но по-надолу в текста се споменава висок процент на насилие сред децата. Ако не ме лъже паметта в детството ни през 80-те шамарите бяха обичайна възпитателна практика, но пък насилие в училище почти нямаше. Някъде се губи логиката. Нека някой прозорлив обясни защо. Дали напоследък бъркаме тактиката, дали сме прекалено либерални, дали пренебрегваме децата, дали даваме лош пример? Кое и в какъв ред?

83

Анонимен

преди 5 години

Селяндуринът докато сгрее ще унищожи още поколения! Резултатите се виждат в момента.

82

Анонимен

преди 5 години

ПродължениеАко собственото ти дете е потърпевшо от мини-терористче? С което само говорят, и резултат никакъв? Знам за семейства, които направо пращат адвокати да им защитават ке.леша, който си прави каквото поиска. Бил имал права? А 30 и нагоре деца в класа те права нямат ли? Или има само задължение да търпят?

81

Анонимен

преди 5 години

"Децата не бива да си бият."НЯКОИ деца не трябва да се пипат. Вярно. Ха сега дай обяснение за "бой". Един шамар? 3? Пет? Юмрук? Според някои и еди пръст е много. Определен вид манипулатор-тероризатори сред децата от приказки не разбира. Мачка и стресира останалите деца. Хитро и подмолно играе с възрастните, за да му се разминава. Такъв с приказки оправия няма. Липсата на твърда репресия само подклажда желанието да унижава останалите. Защото е най-великият...

80

Анонимен

преди 5 години

При.мати възпитават своите бъдещи при.мати.

79

преди 5 години

Джендърмерията пак си плаща за статии. Следва статия - лекия колко е хубаво разни НПО-та да ни учат как да си гледаме децата и какъв успех има това на запад. Особенно в силно развити държави като Великобритания и Германия.

78

Анонимен

преди 5 години

"Бой имало, казармата мъже ви правела, не смеехте да шукнете, смелчаги златни..."А ти смелчаго, шукна ли? Или пак по класически похват се оставяш над и извън всички, като някое малко богче? Причините никой да не шукне са много по-сложни от "не ни стискаше". Българинът е прагматик. Дори да не може да определи причината, често напипва отговора по интуиция. Защо и какво не стана - не си ми приятел, че да ти вдигам нивото с обяснения.

77

скапаняциииииииииии

преди 5 години

Първо за какво ви е изобщо тази статия, второ как я получихте тази статистика и защо да и вярваме.Кой ви плати за тази статия?Миналата седмица се оказа че в една извратена страна нОрвегия , тоя дето разписвал отнемането на деца от родители е бил отявлен -ПЕДОФ(още едно Ф заради цензурата)ФИЛ.Берневерн или не знам какво .та как така разбрахте , че масово българите млатят шамари?

76

Анонимен

преди 5 години

Аз също като малък доста бой изядох всъщност когато си го търсех си го приемах нормално и не го помня но лошото е че повечето пъти просто не бях виновен аз това което ме вбесява не е наказанието а че беше незаслужено.Защо ли ами защото сме няколко деца и родителите ни си имаха някои по- любими от други и не дотам любимите трябвяше да вършат гадната работа и да опират пешкира.Само дето живота реши че родителите ми също им трябва възпитание и сега някогашните им любимци ги командват и се разбираме