151

Анонимен

преди 5 години

То анархията я създавате вие от БСП, а свободата на словото - кой ти пречи да пишеш срещу ГЕРБ и каква връзка има тая убитата със свободата на словото?

150

Анонимен

преди 5 години

В България има десетки поръчкови убийства, от които няма нито едно разкрито! Нито едно!Почерка на това убийство, не е поръчково! Това е 200%!!

149

Анонимен

преди 5 години

Да направят следствен експеримент!

148

Анонимен

преди 5 години

Убита е другаде и е захвърлена със сопствената и кола! Любови, дива ревност.... МВР успокоява извършителя с фалшиви версии да не избяга и като събере доказателства и заптиса в сл. арест лично Премиерът ще Ви информира!

147

Анонимен

преди 5 години

Бойко, Бойко колко станаха издънките само за тая година...

146

TV зрител

преди 5 години

Цяла сутрин по TV каналите ни се втълпява, че убиеца е психично болен и категорично се изключва да е с нейно разкритие с злоупотреби с Евро средства. Защо ?

145

АнонимеН

преди 5 години

ТРУДНО ИМ Е ДА ОБВИНЯТ НЯКОЙ ОТ МАЛЦИНСТВАТА ЩОТО ТАМ СА САМО 1500 ДУШИ ПРИ НАСЕЛЕНИЕ 150 000 ИЛИ САМО 1%ЗАТОВА НЯМА ЗАДЪРЖАН ОЩЕ ЩОТО КАНДИДАТИТЕ ЗА НАБЕЖДАВАНЕ СА МАЛКО :DЯСНО Е, ЧЕ Е НЯКОЙ ОТ ГРАДА ИЛИ ГО Е ОТНЕСЛА ЗАРАДИ РАБОТАТА СИ И ТО ПО СЛУЧАЯ СЪС ОФШОРКИ И ИЗМАМИ НЯКАКВА ЖЕНА Е НАБЕДИЛА А ЖЕНИТЕ СА ПО ОПАСНИ И ОТ МЪЖЕТЕ ПОРЪЧАЛА Е ДА Я НАПРАВЯТ НА НИЩО!

144

Да

преди 5 години

Ако мислят, че е някой полудив похотливец, не трябва да вдигат шум, а да кажат, че в храстите е открито тялото на млада жена, причините се изясняват и т.н. ...... ! Сетне да пуснат някоя полицайка да тича в секси униформа по трасето, звярът ще изскочи! Той е като *** - научи ли се, че на едно място има хубава паша, все там върви!

143

Анонимен

преди 5 години

Az, а как изглеждат разследващите журналисти в България, би ли ги описал?

142

Az

преди 5 години

Абе хора, каква разследваща журналистка е тая кифла, от километри и личи , че не може да върже две думи на кръст!!! Кой ще си цапа ръцете с някаква измислена женица, та тя не е никакъв фактор за обществото, никой не я беше чувал и виждал до вчера... убийството е извършено от някой психопат или от неин близък...

141

Хайде, стига!

преди 5 години

До 159Използваш една човешка трагедия,, за да правиш политическа пропаганда!Защо не назовеш името на партията-столетница, която ни осигури този дивашки преход и първа приложи в действие похватите:1. Създай глад и мизерия, макар и по изкуствен начин.2. Дай амнистия и на рецидивистите, не само на политическите затворници.3. Създай вилнеещи групировки, ръководени от силоваци.4. И след като по този начин си създал масова паника и отчаяние, граби колкото щеш!Това е патент на БКП !!!

140

Анонимен

преди 5 години

Корнелия, до там ли стигна!?

139

Не ми стана ясно

преди 5 години

Нали жената е пила кафе с познати и е тръгнала да тича малко след 11.30 ч.?Нали сигналът за намереното й безжизнено тяло е подаден малко преди 14.20 ч.?Това са по-малко от три часа. Защо говорят за половин ден?!

138

Анонимен

преди 5 години

Тиквите от Герб разпиляха държавата!

137

159

преди 5 години

Боко Тиквето има огромна вина за това убийство. И знаеш ли защо? 1. Анархията, която създаде ГЕРБ е уникална. Реално България се върна в мутренските години. Безвластието е навсякъде. 2. През 2006 сме били 36 в класацията за свобода на словото ( с резултат равен на този на Франция), сега сме 111 и сме в един кюп с Турция и Македония. Затова на никой не му пука за журналистите и редовно ги бият, заливат с киселина и вече убиват.

136

Анонимен

преди 5 години

Кой да разкрие поръчково убийство - държава управлявана от сикаджията Тиква и МВР управлявано от шофьора на Мето Илиянски - Маринов ?

135

Анонимен

преди 5 години

Няма ли да напишете, че лично Бойко я е убил?

134

Шопо

преди 5 години

Е нали Бойчето каза ,че има ДНК ??? Какъв е проблемът тогава ??? Или неговите шменти -капели ,да си дрънкаме нещо за заблуда на народонаселението...

133

Да изплува, тогава

преди 5 години

"Все още няма заподозрян за убийството на Виктория Маринова в Русе" -- още не е изплувал трупът му ...

132

Анонимен

преди 5 години

Комунистите от БСП са специалисти по убийствата.