191

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно всички версии за убийството изискват оставка и ако е номад, и мuгpaнт, и луд, и ако е корупция За всичко това ГЕРБ отговарятАбсолютно всички версии за убийството, изискват оставка на правителството:1.Убита заради работата си значи са я убили от ГЕРБ2.Убита от номaд кой от години хрантути номaдите и ги държи безнаказани за ток, вода, билети, вади ги от полицията при арест, позволява им да се женят на по 12 години, защото им било традиция. Съвсем нормално е номaд, който изначално не приема жената за човек, да го е направил. Номадите за uзнасuлване в затвора, не ра

190

Анонимен

преди 5 години

Убиеца е заловен. Разбирачите да се успокоят.

189

Анонимен

преди 5 години

Вие комунистите ги убихте, за да компрометират е ГЕРБ. Вие пред нищо не се спирате!

188

Анонимен

преди 5 години

КОЙ УБИ АЛО ВАНЬО И МИШО БИРАТА.КОЙ, КОЙ, КОЙ.ЗАЩОТО ТОЛКОВА ВРЕМЕ ВЕЧЕ МЕДИИТЕ МЪЛЧАТ.КОЙ УНИЩОЖИ ЗАПИСА.

187

Анонимен

преди 5 години

току що по радиото казаха че има задържан - румънски гражданин от молдовски произход

186

Анонимен

преди 5 години

ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО! И ЩЕ ОСТАНЕ ТАКОВА, А ДАЖЕ И ЩЕ ЕСКАЛИРА, ДОКАТО НЕЩАТА НЕ СЕ РЕДУЦИРАТ И ОПТИМИЗИРАТ! ТОВА ОЗНАЧАВА ПЕНСИОНЕРИ , ИНВАЛИДИ И БЕЗРАБОТНИ = 0 (НУЛА) ЗА ДА ИМА ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ И ДА НЕ СЕ ДАВАТ ГРЕШИ ПАРИ ; ЧИНОВНИЦИ = 450 ХИЛЯДИ БР.(ЗАЕДНО СЪС СЕМЕИСТВАТА = 1 100 000 БР. ВСИЧКИТЕ ГЕРБЕРАСТИ) ЗА ДА ГЛАСУВАТ ПОД СТРОЙ И ОСИГУРЯТ ТРЕТИЯТ РАЙХ НА БОКО ТИКВАТА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ХИЛЯДОЛЕТЕН! БАЧКАТОРИ ОКОЛО 1 000 000 БР. ЗА ДА ИМА КОЙ ДА РОБУВА И ПРИСЛУЖВА НА ТИКВАТА ФЮРЕР И НЕГОВИТЕ ГАУЛАЙТЕРИ, НАЧЕЛО С ЦВЪКИ ЦВЪРЦЪЛЯКА! ДА ИМ КОПАТ НИВИТЕ, ДА ИМ ЛЪСКАТ КУРОРТИТЕ,

185

Анонимен

преди 5 години

Намериха се изме кяри, които един по един се изредиха да убеждават, че тя не е получавала заплахи, че тя не е разследвала нищо, че това е битово убийство. А някакъв доктор, на когото мутрите от ГРОБ сигурно са дали нещо, обилно обясняваше ,че това 99% е работа на ревнивец психопат. Отвратително, отвратително стадо !!!!

184

Анонимен

преди 5 години

Живея в западна Европа. Изненадах се когато в обедните новини се появи този случай. Тук съмнение няма, че убийството е свързано с работата и. Оказва се, че свободния свят е силно обезпокоен от скорощните убийства на журналисти в не толкова свободния свят. На това тук се гледа много сериозно. На Бойко шайката трудно ще мине със скалъпена история този път. Запада ги гледа.

183

Ха Ха

преди 5 години

Не бяхте чували за мертвата до преди два дниА днес е разследващ журналист?!Ми не е била Това си екриминална драма без политически потенциал

182

Анонимен

преди 5 години

2-3 часа не са половин ден разлика м/у установяване и извършване на убийство,според дадена информация установено след 14ч.и15мин.кат подаден сигнал,плюс 15 мин. за пристигане на разледваща група,осталото време е оглед на място със събиране на веществени доказателства и заключения,а не тяглене на локуми,коет колко да трае до половин ден-6ч. или 18.30ч.,а медицинският екип престигнал също на място заедно с групата също взима отношение по установяване,заключения с превоз за допълнение в лаборатория

181

Анонимен

преди 5 години

Все пак, кой борави с еврофондовете? Кой краде от тях 70%, КОЙ ??? Въпрос с понижена трудност.Защо ви е страх да напишете името МУ ???

180

Анонимен

преди 5 години

Телефонът й може да се проследи и като е изключен. Защо не са го направили?

179

Анонимен

преди 5 години

Реакцията на обществото показва единствено и само, че НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА МВР, ДАНС, ПРОКУРАТУРА, БОЙКО БОРИСОВ, ЦАЦАРОВ, ГЕШЕВ, МЕТО ВЪТРЕШНИЯ И КОЙТО ОЩЕ СЕ СЕТИТЕ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ВИЖДАТ, ВЯРВАТ И ЗНАЯТ, ЧЕ ТЕЗИ ЛИЦА СА НЕФЕЛНИ, ОБВЪРЗАНИ В СИМБИОЗА.Не вярва българското общество, защото ежедневно е лъгано, пред очите му се покриват Големите Крадци, а се играят циркаджийски акции с посочени неудобни мишени, мачка се всеки, който е против тая Власт, а от телевизорите се леят отвратителните дитирамби на ТАКА НАРЕЧЕНАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КОЯТО БЛИЖЕ ЗАДНИЦИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ.

178

Анонимен

преди 5 години

Традиционно малоумното поведение на МВР, в случая МВР Мето, както и на прокуратурата, безобразното пропагандно спешно заминаване в Русе на главния прокурор и на министъра на МВР, /за какъв такъв не е ясно, и за какъв такъв и що дирят там главен прокурор и министър, след като има достатъчно разследващи, занимаващи се със случая/, дежурните включвания на Борисов, който априори дразни с евтините си баналности всеки нормално мислещ в България, допълнително нажежи масовото възприятие журналистката е убита, защото е разследваща.

177

пецата

преди 5 години

Отново по поръчка медиите се опитват да втълпят че убиеца е един защото по лесно е да се намери или да се плати само на ЕДИН , убийците може да са били 2ма-3ма още 2ма гледат наоколо да няма хора , естествено е следена , избран е момент в който е нямало хора на около щом още не се е появил свидетел, прекалено много са съвпаденията за да е просто случайно убийство, собственик на телевизия който обещава да дава изява на разследващи журналисти и освен това прави репортаж за джи пи гейт

176

Анонимен

преди 5 години

"Все още няма заподозрян за убийството на Виктория Маринова в Русе. Проверява се целият криминален контингент, както и видеонаблюдението в града, разпитани са много свидетели, но до този момент няма задържан."Да не пропуснат да проверят и лицето, живещо в Банкя.

175

Дръндер

преди 5 години

На господина с голата глава и черният костюм мога да кажа едно - психопатията и социопатията не винаги са свързани с лудост. А е твърде възможно да е поръчково за да изглежда като извършено от луд. А тука е пълно с тарикати холмсовци. Гади ми се от вас!

174

АнонимеН

преди 5 години

БРАВО НА 182ТОЙ ЗАСЕГА Е НАЙ-БЛИЗКО ДО ИСТИНАТА!!!!1.ЗАТВОРНИК ПУСНАТ ПРЕЗ 2018-ТА ИЛИ 2017-ТА ЗА ПОДОБНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ! 75% ВЕРОЯТНОСТ2.УБИТА , ЧЕ Е ЗАСЕГНАЛА НЕЧИИ ИНТЕРЕСИ СЪОБЩИХА, ЧЕ Е ИЗОБЛИЧИЛА НЯКАКВА БОГАТА ЖЕНА И ТОВА НЕ Е СЛУЧАЯ С ДЖИ ПИ НЕЩО СИ ! 20% ВЕРОЯТНОСТ3.БИВШИЯ И ИЛИ НЯКОЙ С КОЙТО СИ Е ЛЯГАЛА А ВЕЧЕ НЕ ИСКА! 5% ВЕРОЯТНОСТ

173

Анонимен

преди 5 години

Целият шум е, защото е млада и красива, и разни хора искат да си направят ПР. Ако беше стара и грозна, дори и наистина да беше разследваща журналистка, нямаше да има толкова много вой по медиите.Чист криминален случай, дано по-бързо а го разкрият.Страшното е обаче, че хората до там са изгубили доверие на държавата, че вярват на всякакви нелепици. Кой ще трепе журналист и то по такъв начин, че те всички са на къса каишка и джафкат за 2 лева.Какви страшни разкрития е направила тази жена, водеща на магазинно предаване за мода и още нещо?

172

Анонимен

преди 5 години

Прочухме се по целия свят!Чак Генералният секретар на ООН знае за нас.А папата дали знае, или знае само, че е милвал Боко по главата????