171

Анонимен

преди 5 години

Ам ся, Боко?Като тръгне да се разплита чорапа?Може да стигне до коляно, а може и до край, че това което биволите разказаха хич не е за разказване.Няма разумен в България, който да не знае за "порциите", които се разпределят, а после и връхницата на две ли, на три ли вие си знаете "магистрално"!То не може до безкрай, но от властта на човек му се завива свят и се има за вечен.

170

Анонимен

преди 5 години

Ако не си осъждан, и убиеш човек които не познаваш в парка, без свидетели и без да те е засякла някоя камера си е невъзможно да те открият. За това серийните убийци които убиват случайни хора ги откриват след 20/30г и след 10-20 жертви и то случайно.

169

илиева

преди 5 години

над убиеца има чадър и няма да бъде разкрит, умишлено е съобщено за убийството чак на следващия ден , за да могат да се унищожат следите, да се скалъпи фалшива версия за престъплението и да се провали разследването, всичко това е във възможностите само на държавната машина, което показва, че убийството е политическо

168

Анонимен

преди 5 години

До сега са проверили, тел разпечатки, смс-и, чатове, социалните медий. Ако беше ревнив приятел или преследвач да са намерили следа отдавна. Ако пък е психопат който не я е познавал, е невъзможно да го открият, без свидетел или видео запис. Някой ден ако го арестуват за друго престъпление и излезе съвпадението на днк в архива и съвпадне това ще бъде.

167

Анонимен

преди 5 години

И кое в държавата не е наред?

166

Анонимен

преди 5 години

Като имаш представа защо ти не си криминалист и не разследваш такива убийства, книжен специалисти?

165

Анонимен

преди 5 години

Аз, четейки качествени криминални книги и гледайки безброй криминални филми имам по ясна представа за престъпленията във всичките им разновидности от нискочели те "специалисти" Никаква мисъл и логика в празните им глави.

164

Анонимен

преди 5 години

И дори да не е поръчково убийство, няма нормален човек, който да си помисли: "Слава Богу, значи всичко в държавата е наред.". Освен някой заслепен гербераст! Държавата гние по всички направления!

163

Анонимен

преди 5 години

МАНДАТ 4,5,6 !

162

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 182ПО-ОТНОШЕНИЕ НА ВЕРСИЯТА НАПАДНАТА ОТ ЧИКАТИЛО СЛУЧАЙНА СРЕЩА НА АЛЕЯТА ДО РЕКАТА ТИ СИ НАЙ-БЛИЗКО ДО ИСТИНАТА!!! ДА БИВШ ЗАТВОРНИК ПУСНАТ ПРЕЗ 2018-ТА ОПРЕДЕЛЕНО БИХ ЗАЛОЖИЛ НА ТОВА!ИМА И ВЕРСИЯ, ЧЕ Е ИЗОБЛИЧИЛА НЯКАКВА БОГАТА ЖЕНА И ТЯ СИ Е ОТМЪСТИЛА КАТО ГО Е ПОРЪЧАЛА !ИЛИ ПЪК НЯКОЙ С КОГОТО Е СПАЛА ДОСЕГА ! ТОВА СА ВАРИАНТИТЕСАМО 3 ВАРИАНТА ИМАМЕ!

161

Анонимен

преди 5 години

Вярно е, всяка вечер хора на БСП убиват българи, за компрометират правителството.

160

Анонимен

преди 5 години

Кво стана бе, джанъм!?? Ако видите ежедневния бюлетин на Националната полиция ще видите, че всяко денонощие има по 2-3 убийства и 10 изнасилвания. Но тук се вдигна шум. Нищо чрезвичайно! Просто нетърпимостта към тиквенския режим расте!

159

Анонимен

преди 5 години

МВР то на шофьора на Мето Илиенски, харчи по над 1 милиард на година и ТОП криминалистите на Бойко Тиквата не могат да намерят убиеца вече 4 дена...ОСТАВКА !

158

Анонимен

преди 5 години

Вижте кой сте пуснали пак от затвора за добро поведение и не досаждайте на хората с вашта некадърност!

157

Гашо

преди 5 години

Не е за пренебрегване фактът, че жертвата е изоставена от съпругът си през февруари, а той пък е един от местните велможи в Русе. Подозирам наистина някаква "семейна идилия" свързана с едни пари.

156

АнонимеН

преди 5 години

СУТРИНТА Е БИЛА НА КАФЕ С ПОЗНАТИ И Е ОТИШЛА ДА СПОРТУВА НА АЛЕЯТА КРАЙ РЕКАТА КАТО Е ТРЪГНАЛА С КОЛАТА СИ!!!МАЛКО ВЕРОЯТНО Е ДА Я Е НАПАДНАЛ НА ПАРКИНГА И ОТКАРАЛ ТАМ! ПО СКОРО Я Е ПРОСЛЕДИЛ И НАПАДНАЛ ИЛИ Е СРЕШНАЛА ЧИКАТИЛО СЛЕД КАТО Е СЛЯЗЛА ОТ КОЛАТА СИ!

155

Пустиняк

преди 5 години

При положение, че разгласиха, че извършителят е оставил достатъчно днк материал, предполагаемо е откраднал и телефона на жертвата, ще бъде истинско ПРЕСТЪПЛЕНИЕ да не бъде разкрит. Тогава тези *** със сините униформи, мързеливи и корумпирани, какво оправдание ще имат да ходят пак да пушат пред мвр. Знам, че конституцията ни не позволява, но ако се промени, и почват да се назначават истински специалисти от чужбина, които не са и болни от корупция, резултати ще има.

154

Анонимен

преди 5 години

Ами, докажи, че е поръчково убийството. При вашето управление на БСП със Станишев имаше 150 такива.Защо тогава не рева срещу БСП?

153

М8

преди 5 години

Това няма нищо общо с работата и в местната кабеларка, собственост на мъжа и. Жалко за жената, но е глупаво да се твърди, че някой иска да я убива заради този репортаж. Шумът се създава изкуствено с цел да се покрие нещо, осигурителния праг, цените на парното и т.н. Много е тъжно, че жената си е отишла по този отвратителен начин, но тя дори не е професионалист в това, което прави, че чак и да я убиват.

152

Жалко

преди 5 години

за погубения млад живот. Съболезнования на близките!Сигурно моето мнение не е няй-важното. но ми се ще да го напиша: Никой няма да поръча такова убийство - с изнасилван и оставяне на толкова много ДНК материал... просто такива поръчки не се изпълняват от професионалистите. Но убиеца е отново системата, корупцията, липсата на работеща съдебна система, некъдърност на службите и най-вече овчедушието на народа, не вдигнал се на протест нито един път до сега като в другите държави...