211

баце

преди 5 години

съчинявайте фес беге съчинявайте... да не вземе да ви настигне некой клошар докато жогирате в борисовата градинка...

210

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

209

Анонимен

преди 5 години

"Жестокото убийство е установено половин ден, след като е осъществено" - ПОРЕДНАТА ДОЛНА ЛЪЖА!Цензурирайте, трийте, но един ден ще дойде и вашият ред - ей така, просто защото на някой социопат така му у хрумнало!

208

СТЪРШЕЛ

преди 5 години

ТОЗИ *** ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТКРИТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО - СКОРО. И НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОТГОВОРИ ЗАЩО ПРЕМАХНАХА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ? БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ВЪВЕДЕ ОТНОВО.

207

М, да ...

преди 5 години

До 234АнонименА може и някоя откачалка бранеща режима на благоверният, т.с ББ!

206

Анонимен

преди 5 години

Тук няма как да има спокойствие. Тази жена е известна,..............а ако не беше известна ?

205

Тъпанар

преди 5 години

"И защо да отговаря Бойко Борисов, той ли я е убил?"Защото това е една от отговорностите на правителството! Тук се гледа колко престъпления, колко решени случая и колко престъпност като цяло има по време на едно правителство. Ако не можеш сам да си отговориш на въпроса "Защо?" - не мога да ти помогна. Едно време, убийството на детето на таксиметров шофьор, за малко не събори едно правителство. Искаме да сме спокойни за себе си и семействата си. От кого зависи?

204

Анонимен

преди 5 години

Викаш, Бойко лично я е убил, а?

203

214 до 216

преди 5 години

що слагате минуси бре, капу.ти мръсни?Ей сега и тоя сайт излезе със същата новина "Три дни по-късно: Румънец бе арестуван за убийството на Виктория"

202

М, да ...

преди 5 години

Убито е и още едно неудобен на властта /на установ. системата/ ТВ Предавана още в зародиш с убииството на водещата - млада, амбициозна и пробивна! Намирисва на поръчково, но за маша е ползван може и клошар!пп. тя е красива, млада, заможна, а защо да не е ползван за убийство/пряк извършител, но не и поръчител/ някой изпаднал в немилост, докаран до житейска безнадежност и отчаяност, м?

201

Анонимен

преди 5 години

Браво, от ГЕРБ намериха подходящ ци га нин, клошар... или някой нещ астник от близката психиатрична клиника.Сега Валентин Златев и Бойко ще спят спокойно... с чиста съвест

200

Анонимен

преди 5 години

Ако не намират убиеца защо не го намират, ако го намерят защо са го намерили?

199

до 224

преди 5 години

Защото пръстите ги рязаха хората на Борисов и Цветанов. По нареждане.Как така като се докопаха до властта с машиниции и инсинуации, рязането на пръсти секна.Или викаш много са се уплашили престъпниците от некадърницете-клоуни Борисов и Цветанов.Не, просто те си бяха техни хора.

198

Анонимен

преди 5 години

И защо да отговаря Бойко Борисов, той ли я е убил?

197

Анонимен

преди 5 години

Жалко...хванаха убиеца и сега топ тряпезните криминалисти по форумите няма да могат да си фантазират....

196

Анонимен

преди 5 години

Знаех си че накрая Орешарски ще излезе виновен.

195

Анонимен

преди 5 години

А за тези дето ни отвличаха и рязаха пръсти по времето на БСП Нинова що не отговаря?

194

Анонимен

преди 5 години

За всичко това би трябвало да отговарят Бойко и ГЕРБ, но не стават за отговорност.Не отговарят, виновни са, защото не отговарят. Убиха народа си и няма кой да им търси вината. Както някой каза, нищо не е турско пред българско робство, сегашно гербаджийско.

193

Тъпанар

преди 5 години

Случилото се е ужасно! За убиеца - смърт!Не знам дали е политическо убийството или не, но ето това изречение ме потресе:"Тази жена е известна, водила е предаване и това не позволява случаят да се замете под чергата"Чак човек започва да се пита, колко убийства на "неизвестни" хора, се замират под чергата...

192

Анонимен

преди 5 години

И къде са тия палати на Борисов и Цветанов, покажи ми ги?