180

мен

преди 5 години

София е прекрасен град, но масовото преселение на провинциалисти, които нямат възпитание и култура, ценности и уважение към нашия град, принуждават много свестни хора да емигрират или да живеят в провинцията.

179

Анонимен

преди 5 години

София е 3милиона,ама с комарите !

178

До 222

преди 5 години

Айде спри с лъжите , каде в центъра на София се гледат животни , освен кучета и котки.Даже и *** вече няма , освен русофилските , но и те почти измряха.

177

петко

преди 5 години

Асъм от Павликени и живея в люлин 3 и си гледам 2 прасета в мазата малко мириши и саседа вика общината *** няма да ги махам неме интерсуват глоби и актове

176

от 217 до 220

преди 5 години

Не плюя София, просто ми е странно как в идеалния център на столицата се отглеждат селскостопански животни. Според мен трябва да се забрани.И съм от средно голям град,където не се отглеждат кокошки, петли, *** и прочие. Има забрана за отглеждане на животни дори и в крайните квартали, и се спазва. Защо в София се позволява???Бях чел новина,в която някакво прасе хукнало по булевард в София преди 2-3 седмици.Какво си се заял с мен не знам.Не ми се струва нормално да се гледат животни в столицата.

175

до къде е проблема

преди 5 години

Добре де като сте софиянци, столичани защо гледате животни? Питам,защото се подигравате на хората в провинцията,които гледат и им казвате ,,селяни'' и едва ли не били спели с тях и миришели.Ето в това е проблемът. Аз лично съм от средно голям град и съм живял само в апартамент. Никога не бих обидил,който и да е човек,но съм ставал свидетел на това как обиждат други хора. И другото което питам е защо се разрешава отглеждането на опасни породи кучета в апартамент? Пускат се без каишка и хапят хора

174

До коментар 217

преди 5 години

Отивай си в родния град! Типична селска черта - живее в София и плюе. Малкия град от човека не можеш извади!

173

Каде е проблема

преди 5 години

И аз в Княжево си гледам кокошки , но без петел и си ям вкусни яйца.Апартамента в центъра е отдавна в ербиенби и всичко ми е шест.Ти дали се разхождаш с фраг и папионка , че нали си от трето поколение софиянец.

172

Анонимен

преди 5 години

1.2 милиона законни и 1.8 милиона НЕЛЕГАЛНИ.Ашкуслун *** Фандупкова........

171

от 209 не вярвате ли

преди 5 години

Защо ми слагате минуси? Не си измислям. Разходете се от другата страна срещу мол Сердика и ще видите малки къщички наподобяващи селски,където се отглеждат кокошки и петли. Лошото куче беше от една къща близо до някакво училище. Внимавайте да не ви стресне.

170

Х.

преди 5 години

И още милион и половина престъпници, които изобщо не се регистрират. Да пукнат дано селяни мръсни. Превърнаха София в клоака.

169

Solar Power

преди 5 години

И ако не мога да си намеря хора ще видгна заплатата и ако пък вземат да искат много ще седна и ще калкулирам дали няма да е по евтино да инвестирам в робот :)

168

Solar Power

преди 5 години

До 202 - Довиждане :)Това е капитализъм пич. Толкова давам за такава работа ако искаш... като не искаш гуд бай :)

167

казвам ви

преди 5 години

В София трябва да се забрани отглеждането на селскостопански животни. Неприемливо е. Както и конските каруци. Чужденците ни се смеят,като ги видят как минават близо до Иван Асен 2-ри.

166

До идиота Сега

преди 5 години

Да бе вярвайте си герберасти. Скоро няма да има кой да ви изкарва лъскавите коли. По-добре в Полша.

165

Анонимен

преди 5 години

София е 3 милиона само от понеделник до петък вечерта.Събота и неделя софиянци са по малко от 100 хиляди.

164

София град ли е или?

преди 5 години

Уж София, а някъде се отглеждат кокошки, чух един петел да кукурига от другата страна на мол Сердика, близо булевард Ситняково,където има къщи,когато търсех някакви езикови курсове. Качих се на един съвсем малък тротоар, защото някаква кола мина зад гърба ми.И от близката къща някакво огромно куче щеше да прескочи оградата,добре,че беше вързано.Дори съм чувала някакви хора и кон да качват в блок? Не съм от София,ама в родния ми град не се разрешава хората,които имат къща да отглеждат животни.

163

Сега

преди 5 години

В София дори общак взима хиляда лева.

162

Анонимен

преди 5 години

*** не ходете в Чехия - много малко плащат. 1100 евро за офис работа с финанси при 400+ евро наем за стая е лудост. В Испания са по-ниски наемите.

161

Анонимен

преди 5 години

Я па тоа а можеш ли да каеш от кое село си бре ***?