160

Анонимен

преди 5 години

Я вижте обявите в джобса - масово фалшиви или едни и същи. Продавачка взема повече от офис плъх. Разликата е че там може да ми дадат 1000 евро, тук на 500 евро им свиди да ми дадат. От юни търся работа. Не искам децата ми да растат в тоя герберо-бесепарски коптор. Само за връзкари е тук.

159

Анонимен

преди 5 години

София-3 милиона ??? ,, Работническо дело ,, е бледа сянка пред свободната и демократична преса ! Абе, сопрете малко со лъжите бре !

158

Каде е проблема

преди 5 години

Няма софиянец от 5то поколение и селянин , не е обидна дума.Всички сме Българи , но за жалост ,само някой от нас , ценят Морала.Аз съм 20то поколение берлинчанин , по майчина линия и трето софиянец , по бащина и какво от това.Да се пъча и фукам с потеклото си е смешно , и жалко според мен.Аз се гордея с мойта история и не съдя по чуждата.Аман от горделиви пишлемета загубили радостните нишки на живота.Парите покварват и тежът , защо всички тото милионери , проклинят деня на печалбата.

157

Анонимен

преди 5 години

Средна заплата в София била 1000 евро като в Испания. Но тук за да ти дадат 1000 евро (2000 лв) трябва да си гербераст, бесепар или програмист. Дтугите започват от 1000 но лева. Юни се върнах от чужбина и като чуят че искам 1500 лева не ми се обаждат отново. Пак ще има емиграция.

156

Анонимен

преди 5 години

Тия дето вземат повече от 1200 в София са или доктори, IT или връзкари. Масово дават по 800-1000 макс. Тези които ги познавате са връзкари на ГЕРБ или БСП. Закривай! Няма да работя в ***.

155

Анонимен

преди 5 години

На морето варненец спореше ,че Варна е 700-800 хил.!Я ,да видим дали ще излезнат сметките!София -3млн.,Пловдив и Бургас по 400-500хил.!Стара Загора 200хил.,Русе150хил.В.Търново,Плевен,Шумен ,Добрич,Сливен по 100хил. и т.н.,и т.н...Ехее от къде толкова народ!Истината е ,че в България не живеят повече от 4,5-5млн.

154

Анонимен

преди 5 години

Голямата лъжа,че София е 3милионаИстината е ,че няма дори и 2милиона !

153

putyu

преди 5 години

България е на 118 по свобода на словото. Не три, а шест милиона е София и то без овцете

152

Софиянеца

преди 5 години

Не сте добре дошли в София.

151

гуню

преди 5 години

А банкянския къв е? Силяк или столичанин? Щот по говора....

150

Знаещ

преди 5 години

Какви три милиона,София е не повече от милион и половина заедно с приходящите всеки ден

149

Ибн ебн ал Силяк

преди 5 години

Наше село беше 5 000 чиляка, сега сме 200

148

.!.

преди 5 години

Да командваш и управляваш "софиянци" е най- големия кеф в пост-комунистическа България. Кадърните софиянци пък от своя страна нямат комплекси и са отлични приятели, съдружници и партньори. P.S След освобождението София е била по-малка от Стара Загора, така че много така наречени софиянци без други способности това е тяхната сламка на удавник хахахах :-)

147

Столичанин

преди 5 години

Но не софиянец, а виенчанин. Демек софиянци са силиндури. Преди 100г 20 000 сега били 5 милиона. А знаете ли, че виена преди 100г е била 2 милиона, а сега е под два.

146

Анонимен

преди 5 години

Значи 3 милиона замърсяват, а няколко стотин хиляди плащат такса смет . Затова местните данъци са убийствени. Тия от общината не искат да променят начина по който се събира такса смет.

145

Анонимен

преди 5 години

От село идеат в София, а софиянци бягат навън.

144

ПИТАМ

преди 5 години

Питам тези,които не харесват този коментар. Какво ви дразни и започнахте да обиждате въпросният човек,който го е написал. Не съм го писал аз, но смятам,че е казано много точно. Думата ,,***" визира хора с лошо възпитание и самочувствие без покритие,които унижават околните,защото им е забавно. Ще искате ли такъв човек за приятел? ,,Аз не деля хората на селяни и граждани а на простаци и интелектуалци. Не е важно от къде си а какъв си''!

143

Анонимен

преди 5 години

От прованса в Надежда последна част и като се хванат на черно някъде на заплата вадят официалните анцузи и бам в Рафито на Витошка. Имтеграция - зеро. Колкото мароканците в Германия. И след десетилетия тук си мячат и клюкарят.

142

Стига вече

преди 5 години

Няма софиянец от 5то поколение и селянин , не е обидна дума.Всички сме Българи , но за жалост ,само някой от нас , ценят Морала.Аз съм 20то поколение берлинчанин , по майчина линия и трето софиянец , по бащина и какво от това.Да се пъча и фукам с потеклото си е смешно , и жалко според мен.Аз се гордея с мойта история и не съдя по чуждата.Аман от горделиви пишлемета

141

до 177

преди 5 години

За повече отпуснати пари за София.Елементарно е ,но за някой е свръхтрудна задача.)