200

Анонимен

преди 5 години

До Чистача ти от коя половина си?

199

Чистач

преди 5 години

Това показва ,че половината "софиянци" са *** на държавата,който се опитва да се прави на по-горна категория хора.

198

Анонимен

преди 5 години

Моя постоянния е в София, а настоящия пак в София, но различен - броят ме два пъти и съм сигурен, че много са така. Настоящият адрес е най-дългия с 6 години и много просто се водят регистрирани тук. Така, че толкова много хора ги борят по грешка - два пъти. Ще изчакам 2021, когато е следващото преброяване и тогава ще си помисля дали да купувам каквото и да е недвижимо имущество в България и в частност в София.

197

Анонимен

преди 5 години

Дето се вика,видяла жабата,че подковават коня и вдигнала и тя крак.Чули драскачите,че по света има градове,които се водят еди колко си,ама всъщност били много повече и рекли да турят и Софето в тоя списък.Това дето сте го чули се отнася за световни мегаполиси като Лондон например,където се изсипва народ от цял свят.За София такова нещо не съм чул,ама чувам,че и софиянци се изнасят нанякъде.Същото се случва и с градове в страни,които ежечасно си вдигат населението-Китай,Индия,Турция,а не като тук

196

Тъпанар

преди 5 години

Всички сайтове, телевизии, радиа и вестници обслужват нечии интереси. За да скочат цените на имотите, София документално може да стане и 10 млн. Преди 2 месеца четохме, че в София има празни жилища за стотици хиляди хора. Това най-вероятно беше ход с цел да наложат някакви санкции на собствениците или направо да им конфискуват имотите заради безстопанственост. Утре ще напишат, че Варна например, е намаляла до 50000 души, че да може Цеко да вземе на безценица няколко апартамента в топ център там

195

Анонимен

преди 5 години

До георгии аз мисля, че точно това опитват и даже онзи ден и новина за търсенето на наеми по телевизията гледам, а и не случайно точно този месец обясняват само за предишния колко било нараснало всичко - ми то само предишния се търсят наеми основно през годината - студенти ученици и т.н. и тук е така - пак само предишния е понарасъл. И ако дерегистриралите се стават постоянни жители, не трябва ли новината да е, че софия расте с 1253 постоянни жители на месец и нови данъкоплатци? Фейкнюз!

194

Анонимен

преди 5 години

3 милиона е Букурещ.Ходили ли сте там,за да видите разликата със София.Огромна е,повярвайте ми.Отидете в Измир,който е 5 милиона и се застрояват вече чукарите наоколо,че няма място.Разликата между Измир и София е като между София и Долно ***.Ама Турция расте с поне 200-300 хиляди души годишно,а България намалява с по 60 хиляди.Що ги пишете тия глупости не знам.

193

Анонимен

преди 5 години

По 1200 нови? Че на година са 14400... Даже за 20 години не правят 300 000. Как така станаха 3 милиона в София? Или сметките са ви грешни.

192

Анонимен

преди 5 години

град-държава, но то и техническата грешка всъщност си е на място тук.

191

Анонимен

преди 5 години

Ами това направиха некадърните управляващи с управление на държавата единствено в своя полза години наред. Глад-държава с облик на клоака и пустеещи територии - това е лицето на всяка запустяла и опоскана държава.

190

георги

преди 5 години

Тези статийки се пишат за да донадуем имотния балон за последно , пълни глупости са това че е 3 милиона , София е град между милион и милион и 300 хиляди и никога няма да стане 3 защото някой трябва да ги роди тези деца , а *** се увеличава и младежта яко друса , тъжно но факт :(

189

Анонимен

преди 5 години

Тази публикация заслужава Златен скункс дори за нивото на българската джурналистикъ.Честно казано по-голяма идиотия не бях чел.Абе,джурнальъ,колко са ви писали по математика в училище.Защото гледам,че май измисляте нова.От мен знайте,че от девет полупразни еднолитрови бутилки ракия не можете да напълните догоре една празна десетлитрова дамаджана,че отгоре на всичко и в шишетата да остане нещичко.

188

Милена Найденова

преди 5 години

София може ли да изпълни всички нужди на толкова много хора и дали е необходимо! Или умишлено се централизира този административен център с някаква цел която ние обикновените хора все още не разбираме каква е? София не е България и е добре да отпразнуваме час по-скоро ние българите,за да няма катастрофални последици за икономиката ни!

187

Анонимен

преди 5 години

Някой замислял ли се еНякой като пусне едно клише и всички като папагали повтарят месеци наред По едно време беше "модела КОЙ" Млъкни бе олиг*френ ,всеки ден едини и същи *** се мъкат от едно студио в друго и повтаря КОЙ После беше опорни точки След това дойде fake news ..всичко което напишат и не ги поставя в добра светлина е fake news Ай сиктир е

186

Анонимен

преди 5 години

Просто за протокола Лос Анджелис нараства с 2000 хиляди души на месец ,може да са и повече но така поне са ми казвали Но става толкова скъпо и пренаселено ,че започва и обратен процес на изнасяне към по евтини щати като Аризона и Невада ..където средно можеш да вземеш къща за 250 хиляди докато в Л.А ти трябва милион ..

185

Rado

преди 5 години

По-скромните ми сметки с тези темпове на разтеж София нараства с близо половин милион за година... до 2022 ще има само СОфия, другата част от България ще е ваканционно селище :)ПС Който е писъл статията е мега иди0тин!

184

;-)

преди 5 години

Абе да сменят името от БГ на София и да става направо град държава и всичкото котило под една шапка. Като едно гоУемо село с кралски облик ше станем...и без туй вече крал си имаме...;-)!

183

Уууу!

преди 5 години

В София софиянците ги няма вече.Напълни се с йекащи,кокащи,нйекащи и кугакащи диви ***.

182

Бобчо

преди 5 години

Естония, давана за пример за перфектно работещо електронно правителство е похарчила 50милиона евро за целта. В България до момента за същата цел са похарчени 1.5милиарда евро. А къде е електронното правителство, ще попитате?

181

Дядо Ви

преди 5 години

Големия проблем на София е въздуха, особено сега зимата. Крайно вееме е да станат задължителни работещите катализатори. Казвам го въпреки че и мен ще ме одрусат за няколо автомобила, но здравето е най-важно.