220

Анонимен

преди 5 години

Сутрин като минавам за работа и вървя по Евлоги Георгиев и гледам задръстването. Един ден реших да видя колко коли има от Орлов Мост до стадиона. Грубо казано около стотина. Повечето бяха с един човек в тях. "Най-натовареното" кръстовище в София, това на Орлов мост е задръстено от няколко стотин коли в посока. Е това ли ви е 3 милионна София? 1000 души в коли? Просто някои хора накараха селското население да изтегли кредити защото жилищата в София "ще свършат".

219

Анонимен

преди 5 години

Още повече ще започват да се преместват в Сф. При тия ниски заплати в Прованса, хората ще напуснат родните си места. Няма живот и препитание в провинцията.

218

Анонимен

преди 5 години

От 5 милиона вече 1 е бил в София, остават 4. Варна, Пловдив, Бургас, Плевен и тнт. не са необитаеми, а който е ходил там е видял че също има доста хора и живот. Няма от къде да се вземат тези 2 млн "придошли" в София за да работят. Нито през деня, нито през седмицата нито никога. От околията и Перник идвали да работят в София, е колко ще идват? 10-20 хиляди на ден? Колко автобуса, влака и коли с работници идват насам?

217

Анонимен

преди 5 години

Когато прочетох статията и първия ми въпрос беше дали днес.бг е платен сайт. А статията може би цели само и единствено надуване на балона, каквото се случва през последните 2-3 години. София началото на демокрацията може би нямаше и милион, но нека да кажем че е била толкова. То за 30 години какво се е случило? България като цяло намаля с около милион души и избягаха още 2-3 милиона. Реално се водим 7 -7.5 млн. от които може би не повече от 5 милиона са останали в България.

216

Анонимен

преди 5 години

Много от българите живеещи в чужбина имат постоянен или настоящ адрес в София.Елементарно е.Може и милион да са.В София реално живеят 1млн.сигурно,и още 200хил.идват приходящи всеки ден

215

Анонимен

преди 5 години

Много от българите живеещи в чужбина имат постоянен или настоящ адрес в София.Елементарно е.Може и милион да са.В София реално живеят 1млн.сигурно,и още 200хил.идват приходящи всеки ден

214

Анонимен

преди 5 години

3 милионна София, чшшш ало, аре малко по сериозно, Вие изкарахте София по-голяма от Хамбург и Мюнхен взети заедно :)

213

Анонимен

преди 5 години

Ако София е 3 милиона, то всеки младеж би трябвало да живее с майка си, баща си, баба си, стринка си, вуйчо си, прабаба и прадядо си и половината си братовчеди в едно жилище.

212

Анонимен

преди 5 години

Каква е тая 3 милионна София? А в същото време Евростат излиза с данни че в град София празните жилища са 24%. Брокерите пак се опитват да оправдаят балона с някакви измислени статийки.

211

Анонимен

преди 5 години

"Предполага се обаче, че втората цифра е на хора, които просто са сменили настоящия си адрес с постоянен."Има как да се провери дали същите хора, които са се дерегистрирали са пуснали заявления за постоянен адрес. По-скоро това са хората които са емигрирали трайно.

210

Бъни

преди 5 години

То в цяла България вече не вярвам, че има 3 милиона, пък какво остава само на София.

209

Анонимен

преди 5 години

На мутрите не им останаха хора да им работят и купуват скъпите жилища. От 2014 съм в чужбина и сега се върнах. Ходя по интервюта, никога не съм виждал по-голяма наглост и връзкарщина, до 2014 година все имаше свестни човешки ресурси, сега навсякъде са вкарали роднини и връзкари от партиите.

208

Анонимен

преди 5 години

В Полша имотите са по-евтини. Трябва да си луд да инвестираш в имот в БГ и София на цени все едно Ню Йорк. В Испания даже са по-евтини. София е като Прага - претъпкана и скъпа, само по-зелена. Прага няма дървета. Абе тук ще останат само наглите герберасти и бесепари.

207

Анонимен

преди 5 години

Г-да софиянците отдавна са в чужбина. В София са отишли най-големите..... от страната.

206

Илиев

преди 5 години

Числото 3 000 000 ми се струва доста изфабрикувано.

205

Анонимен

преди 5 години

София=Чистота на въздуха нула облъчвания запрашеност липса на закони и порядки кучешки *** навсякъде/Липса на елементарни мерки за хигиена i правила.Инфраструктурно-село управлявано от болни от Даун крадци.Наркотици убийства експлоатация.Работиш за жълти стотинки в keнeфа ,агероите помислили че за елит.Какоф-елит ве-майна добре че са коравак Селяните да ви научат на обноски и такт че ще умрете гладни и жадни без тех шопенхауерски измислени герои и елитни''принцове''от приказката за Стълбата.

204

Анонимен

преди 5 години

Статията е фейк нюз, целяща да спаси издишащия имотен балон. Обаче не мога да разбера какво е това деление на софианци, провинциалисти, новодошли, кореняци и не знам какво? Всичко е много смесено и огромна грешка слагането под един знаменател на всичко/

203

Анонимен

преди 5 години

В София има 560 хиляди жилища.От тях необитаеми са 24 процента според доклад на Световната банка.Значи обитаеми са около 430 хиляди.Ако в тези жилища живеят 3 милиона души това означава,че средно в жилище живеят по 7 човека.Даже и в ц.иганските махали няма такава обитаемост.Фейк нюз пробутана от брокерите на имоти-един вид София е пренаселена и затова цените на имотите растат.А истината е,че София е не повече от 1 милион 200 хиляди.

202

New Yorker

преди 5 години

София е като Мордор.Не знам как нормални хора опитват да живеят на подобно място това е абс. kлoaкa буквално keнeф.С подобна чистота мръсотия мизерия и нрави не се славят дори държави в третият свят.Даже в Индия Багладеш Шри Ланка и цяла Северна и Южна Африка няма подобно нещо подобна мизерия мръсотия,безхаберие и наглост.В каквато г-да софианците са привикнали да живеят, дишат и вегетират.София това е един мръсен oбор в който животни експлоатират труда младоста и знанията на по умната част в БГ

201

Анонимен

преди 5 години

Софе елитните *** са бедата на България.Тези,заблудилите се че са елит cвинapи и крайни ceляндуpи от Софийско поле са просто пришли от на майка си пу-т-а в София и по точно комунизма ги дoвлече в кожи,които не им прилягат Те никога няма да станат хора.Софианеца е ceляк по душа и нрав селско парче и пръчки това са софийските 'елитни 'герои от комиксите довлечени от *** и инсталирани в бетонки'Кореняка' това е гладна въшка която никога не е била аристокрация искаща да е цар.