240

Местен

преди 5 години

Преди отмяната на софийското жителство София е била около 1,1 милиона. Глупаво е да се мисли, че за 30 години от тогава са дошли само 100-200 хиляди души. Новите квартали, натоварването на метрото и другия транспорт и прочее показват, че пребиваващите тук са поне 2 милиона. Добре си спомням София, когато беше около милион и в момента почти сигурно е много повече.

239

V-1

преди 5 години

И къде да отидат тези, на които Полит-проститутките им откраднаха всичко?Разрушиха заводите чрез приватизацията, унищожиха земеделието и поминъка, откраднаха спестяванията и прокудиха близките им в чужбина. Къде?В Сахара ли?Естествено, че в малкото ни градове, където все още може да се намери работа и чисто физически да се оцелее!Икономическа миграция предизвикана от див бандитизъм и липса на каквато и да е форма на законност и ред в държавата ни.

238

Анонимен

преди 5 години

Аз съм роден и израснал в София, но се махнах и сега съм много доволен. Тази лудница, в буквалния смисъл на думата, въобще не ми липсва.

237

Анонимен

преди 5 години

защо ли е така, може би, защото онези от правителството не могат да се справят с "огромната" ни държава и само столицата върви напред горе -долу, може би е по-добре все пак да се местят тук, отколкото в чужбина....

236

Анонимен

преди 5 години

Не е вярно, спрете с тия анти български статии! София просперира и в момента има само тя около 12 милиона население.

235

Анонимен

преди 5 години

До ДзъЗадръстена е от коли София,не от хора.Ела да видиш в Пловдив какви задръствания стават и как не може да се намери място за паркиране.Ама никой не разправя глупости,че Пловдив е станал 1 милион или дори 500 хиляди.

234

Анонимен

преди 5 години

НО НЕКА ПОГЛЕДНЕМ И ОТ ДРУГА СТРАНА ДЕМОГРАФИЯТА НА СОФИЯ.ЗА 2017 ГОДИНА, НАПРИМЕР, СА СИ ОТИШЛИ ОТ ТОЗИ СВЯТ ПОЧТИ 18000 СОФИЯНЦИ, КОЕТО ПРАВИ ОКОЛО 1500 НА МЕСЕЦ.ТАКА ЧЕ, КОЛКОТО И ДА СЕ УВЕЛИЧАВА БРОЯТ НА НОВОДОШЛИТЕ, ВСЪЩНОСТ НАСЕЛЕНИЕТО НАМАЛЯВА.

233

2021 ще се броим

преди 5 години

София - 3 милиона жители. И останаха само още 3 милиона...За още десетина години София ще стане 5 милиона според статистиката на Днес.бг, а другите 15 милиона българи ще си живеят кой където иска- в САЩ, Германия, Англия, Испания и на село.

232

Анонимен

преди 5 години

....1,2 млн. обаче плащат данъци в общините, където са родени....Защото там данъците са по-ниски!

231

Анонимен

преди 5 години

селяни

230

Дзъ

преди 5 години

Без значение колко милиона е София - тя се пука по шевовете вече... никога не е било толкова задръстено, както е през последните 2-3 години... който не живее в София, да не философства

229

Snorky

преди 5 години

До New YorkerВярно с оригинала! Няма какво да добавя!

228

Сандо

преди 5 години

от понеделник до петък се псуват на селянин и ***, а през уикенда на майка

227

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 263Абсолютно неверно. Варна е пълна с другоземци, точно като София, просто в малко по-малък мащаб. И изобщо не е сезонно - цяла североизточна Бг е във Варна. За Плевен не знам...

226

Анонимен

преди 5 години

Хахаха ама то е така.......

225

Анонимен

преди 5 години

София има само л а й н а. Пълно е със уж интелигентни, но вечерта гледат четерите си стени. Убийствено самотни. Но на улицата са голями. Толкова са жалки тези хора. Ни жена ни дете ни куче...хахаха г л у п а ц и...

224

extremist

преди 5 години

Данните сочат, че от близо 3-милионна София - А, МОЙТЕ ДАННИ СОЧАТ ДРУГО - 1 200 000 НАЙ-МНОГО;

223

Анонимен

преди 5 години

Хазяина и целия му род живеят за постоянно в чужбина от години, но по адресна регистрация се водят софиянци.

222

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 259В Плевен и Варна няма много преселили се от други градове и села. Варна се пълни със сезонни работници през туристическия сезон, през зимата няма заетост. Плевен не е много добре, защо изобщо го пишете. И там е безработица.Два града има с напредък- София и Пловдив. Всичко останало е леш.

221

Анонимен

преди 5 години

Имам постоянен адрес във Варна но настоящия ми адрес беше в чужбина. Отидох в общината във Варна да си сменя настоящия адрес да стане същия като постоянния. Не можело. Трябвало да отида с нотариялния акт на апартамента си на постоянния си адрес. Е, викам нали вече съм записан на постоянен адрес там. В България бюрокрацията е просто мaлoyмнa.