22

Анонимен

преди 5 години

Страните от Вишеградската четворка са най-коравите и издръжливи народи на Европа. Те първи организираха анти-комунистически въстания:Унгария - 1956 г.Чехословакия - 1968 г.Полша (Солидарност) - 1980 г.Те събориха комунизма, те са единни и ще съборят Юдео-масонския екперимент ЕС.Пълна подкрепа за Орбан!Тиквата винаги е бил слуга на разни господари - преди на Тодор Живков, после на Царо, а сега на Ишиаса Юнкер и на убийцата на Европа - танте Меркел.

21

изнервен

преди 5 години

Някой разбра ли добре какво казва пРезидента? Не знаел каква е позицията за Унгария (ами дай ясна такава ти бе, главок), критикува неизбраните още министри, пък сега казва да поработят да видим какво могат (което е логичното). И пак с общите приказки и соц. лозунгите към младите, пък те напускат страната.

20

тт

преди 5 години

До Без иронияТи нямали да промениш нещо в текста??? Вече пети път го публикуваш копирано...Постарай се малко за парите които вземаш бе човек...

19

БСП са гад.ини

преди 5 години

До браво. Аааа, в плюенето други нямат равни - търси ги на Позитано 20.

18

Байфидан

преди 5 години

До без ирония. Това вече си го писал няколко пъти - прочетохме го, разбрахме мнението ти, стига.

17

Анонимен

преди 5 години

Бил затруден да даде мнение за Унгария.....ами толкова ти са възможностите Румене. Или чакаш какво да ти наредят от БСП и Нинова???

16

браво

преди 5 години

Кратко, точно и ясно, браво г-н президент!Както винаги прав и право в десятката!p.s. Хайде гербаджии, все още са доста малко негативнините писания, знаем, че можете много повече. В плювaнeтo нямате равни.

15

Анонимен

преди 5 години

Че, какво значение има ти какво мислиш???? Кой те пита и кой ти иска мнението!!!

14

Без ирония

преди 5 години

Голям си господин президент и дори глупавите тикви тайничко ти завиждат, че превъзхождаш тяхната баш тиква. При всяко твое изказване *** и се плезят, както вожда си - еднокнижник.

13

TT

преди 5 години

Червеният *** пак се изказа неподготвен...Ама то няма и значение какви ги говори-важното за него е всеки ден да изпълзява на показ...

12

Анонимен

преди 5 години

Правилна е позицията на президента. Всъщност той подкрепя патриотите България да заеме позиция против санкционирането на Унгария.

11

Анонимен

преди 5 години

Понеже го е каза именно Радев, съвсем не означава, че не вярно. ЕС постепенно и неусетно се превръща в ЕССР и тежко и горко на тези, които не го забелязват.

10

Анонимен

преди 5 години

Споделям гледната точка на президента. ЕС става все по-тоталитарна структура, а всички знаем как завършват подобни проекти. Пукнатините днес стават разломи утре.

9

Анонимен

преди 5 години

Достоен!Ще гласувам за него още на първия тур следващия път.

8

Анонимен

преди 5 години

"Парадоксално е. Премиерът маха министър на вътрешните работи заради "мърлявата", както той се изрази работа на полицията. По закон тази работа се планира, организира, ръководи и контролира от главния секретар на МВР, който се предлага за министър", коментира държавният глава.AМИ СВЪРШИХА КАДРИТЕ. РУМЯНКА И ЦЕЦО МИНАХА ВЕЧЕ, ТРЯБВАШЕ ДА СЛОЖАТ ЦЕЦКА НО ТЯ Е ПРАВОСЪДЕН МИНИСТЪР.

7

Анонимен

преди 5 години

E как няма да е затруднен Президентът да каже позицията ни за Унгария,като тиквите през ден я сменят.

6

Анонимен

преди 5 години

Както заяви г-н Цонев, потенциала на това управление е изчерпан.Точка.

5

Анонимен

преди 5 години

Каква оценка е дал, като още не са избрани ?Вие съвсем прекалихте с манипулациите.Все пак не всички в България сме безмозъчни герберасти и калинки.

4

Azz-ът

преди 5 години

Да поработят или на крадът?!?

3

Анонимен

преди 5 години

Защо БСПее расите никога не подават оставки, нямам повече въпроси?