42

Анонимен

преди 5 години

До 27Радев не може нищо да направи защото няма такива правомощия. Президентската фигура в парламентарната репулбика е чисто представителна. Работата му е да вдига наздравицата на нова година. Това е общо взето.

41

Анонимен

преди 5 години

Тоз горкия още не си знае правомощията...

40

Inter

преди 5 години

Radeф, как мислишя пука ли и на безкрайната Вселена какво мисли за нея (радевата) зелена ***.б.р .*-зелена *** - това е едноклетъчно, снабдено с мизерно камшиче с което се опитва да критикува висшите организми

39

Анонимен

преди 5 години

Радев, политиката не е "строй се, преброй се" !

38

Анонимен

преди 5 години

Един Президент трябва да бъде преди всичко мотиватор, а не само регистратор на грешките на управяващите и управляваните !Един такъв мрънкач като Радев, ако ми беше дошъл "заек" в казармата, щях да го спукам от наряд !

37

Един

преди 5 години

Всяка втора дума му е "битка". Не ми харесва ...

36

решетников

преди 5 години

До Ха. Естествено, че трябва да прави компромиси, както и другата страна, и това е нормалното в политиката.Другото е в казармата. А иначе, любовница имаше точно този на снимката и си я назначи за секретарка.

35

изнервен

преди 5 години

До Jordan. Явно много те е засегнал моят коментар, което личи от твоите думи и това ме радва, защото е ясно, че съм казал доста истини.

34

изнервен

преди 5 години

До Ognianz. Ама аз не съм постоянно изнервен. Само когато слушам тъппи позитанци и чета дървени философи като теб.

33

БСП са гад.ини

преди 5 години

До Огнян. Аз просто отговарям на друг коментар. Мнение по тази и друга тема съм давал и ще дам, когато ми е интересно, а не когато ти настояваш. Драскачи по всички теми и с всякакви коментари, колкото искаш.

32

Гербераст - комунист

преди 5 години

Президентът е истински политик, който е чел законите, конституцията и нормативните уредби, както и техните подзаконови допълнения. Знае какво говори и не е тиквопитек, който не може да си напише името без правописни грешки, също така е изчел достатъчно литература и знае чужди езици за разлика от любимата ви тиква, която ни прави за посмешище пред целия свят. Да, Радев може да говори и трябва да го прави. Трябва да е трън в за*ниците на българоубийците от ГРОБ!

31

Анонимен

преди 5 години

Радев бърка Устава на БНА е като Корана и затова никога няма да разбере, че Политика означава, правене на компромиси, а не - напред, кръгом и пак напред !

30

Jordan

преди 5 години

До изнервен - трудно е да каже човек, че си *** - по сигурно е да каже, че си изобщо без-умно същество, т.е. АМЕБА!

29

Анонимен

преди 5 години

Никой не знае какво точно работи президентът, за да заслужи заплата от 10 хил. на месец.

28

Анонимен

преди 5 години

Мнозинството в НС отказа ожесточения дебат за министрите да се предава на живо Излязоха сериозни информации за миналото на бъдещия шеф на МВР, които са притеснителни

27

доволен селянин

преди 5 години

пука ми за министри и министерства така ми се кръка че свет ми се вие разсъная ми дагите

26

ognyanz

преди 5 години

До Професор: Какъв "професор" си ти. Президента (а не бившия министър на вътрешните работи) има най-висок рейтинг сред политиците на първа линия. Това говори ли ти нещо?А до 20: Даже и не си разбрал, че Корнелия Нинова вече даде мнение за Унгария. И представи си, президента не казва същото. Какво става с опорната точка (че чакал "указания" от БСП) в такива случаи?

25

Анонимен

преди 5 години

Радев кога ще направи нещо за тази държава или само ще регистрира кой какво направил или не направил !?Това и ние в форума го правиме, ама никой не ни плаща.

24

ognyanz

преди 5 години

До изнервен: Не е добре да си постоянно изнервен. Чети заглавието: "Нека поработят...". Поработи и ти - ще ти бъде от полза.

23

ognyanz

преди 5 години

До БСП са гад.ини: Нещо по темата можеш ли да напишеш? Това копи/пейст го слагаш серийно. Я пробвай да смениш "БСП" с "ГЕРБ" - кое ще бъде по-вярно?