82

Бай Хей

преди 5 години

До 87. Ама кои сте вие и колко сте. Ако става дума за позитанците, ние си ви знаем какво представлявате, така че мерси.

81

Анонимен

преди 5 години

То и ние им даваме същата оценка, но чукундурите нямат способността да чуват, да мислят и да се поправят! Какъвто Вождо, такива и индианците! Че пък и обидчиви!

80

Р.Радев - вън!

преди 5 години

Румен Радев е троянският кон на Русия в България. Заедно искат да съсипят страната ни. Всеки ден действа подмолно и винаги срещу правителството. Баба Корни му диктува това, което им казват от Москва. Това го виждат и слепите. Долу Радев!

79

Анонимен

преди 5 години

Организация за провежда на импийчмънт за Радев. Не се търпи клепоухия. Да се маха вече!

78

ДА

преди 5 години

Радев , ОСТАВКА !!!! Този военен вече е много опасен за БЪЛДАРИЯ .....

77

КОЙ

преди 5 години

Кой те пита бе Радев ,да даваш оценки ??? Този човек от ден на ден става по неадекватен и смешен .Да вземе да свърши нещо полезно за БЪЛГАРИЯ ,ИЛИ ДА СИ ТЪРСИ ДРУГА РАБОТА

76

До №81;до гражданина

преди 5 години

Имаш правопис, приличащ на просташкото тиквено управление. Имаме умен и достоен президент.

75

до гражданина

преди 5 години

ми като е толкоз свестен вземи го у вас бе кьоше.и да не забравите да си вземете самогон та да си плачете за изгубените спонсори -ветко миню окото и още знайни и незнайни спонсори на .ибаната ви партийка

74

Гражданин

преди 5 години

Най-свестния президент до сега.

73

До 77

преди 5 години

По-глу.пав президент от Радев няма. *** на комунистите и Русия. Всички вече разбраха що за стока е. Баба Корни му диктува какво да говори и все едно слушаме нея.Когато говори и не гледам в екрана на TV, имам чувството, че говори някакъв бавнор.азвиващ се - едва-едва, бавно, несигурно, неубедително, само мрънка, почти ме приспива. Не казвам нищо лошо за тези болни хора, но президентът трябва да е мъжествен и убедителен, а не мрънкало. Тотално разочарование!!! Да го сменяме!

72

Българин

преди 5 години

Тези няма ли най-после да започнат да работят за просперитета на държавата и народа си, а само се заклеват и после работят за тясно партийни и корпоративни интереси?

71

Браво!

преди 5 години

Голям и умен е президента ни и дори глупавите тикви тайничко завиждат, че превъзхожда тяхната баш тиква. При всяко изказване на президента, тиквите *** и се плезят, както вожда си - еднокнижник.

70

Здравейте,червенушки

преди 5 години

Гледам, че отново искате сваляне на правителството? Е, как така, нали вече го свалихте след тридневните "велики" протести от 16 септември? Даже извикахте подкрепа от цял свят и то затова беше толкова "мощно". Казахте, че 16-09 е последният ден на ГЕРБ и успяхте.Вече имаме ново правителство, както искахте! Време е да го оставите да работи, за което сме го избрали, а не непрекъснато да пускате фалшиви новини, да го саботирате и да ни занимавате с вашите емоции. Пазете си ги за изборите след 3 г.

69

Анонимен

преди 5 години

За тоя ***, втори мандат няма да има.

68

Анонимен

преди 5 години

До VIDAне ти ли е кофти,че си толкова зле на акъл ?

67

Анонимен

преди 5 години

72- ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ ТОЙ ИМА ТАКАВА- БСП- САМО ЧЕ ТЕ БЛЪСНАХА ЕДНА ТАКОВА 2014 ТА СЕГА СЕ ПАЗИМ ОТ НЕЯ- ЩОТО МНОГО ВЗЕ ДА НИ ПРИЛИЧА НА 2013 Г.

66

PILOT

преди 5 години

Г-н Президент, правете партия , че не доктори ами хора не останаха в България ! Ако така продължава накрая мутрите , които ни грабят 20 години вече,ще си заминат, а тук ще е гробница и господ няма да ни оправи !!!

65

Анонимен

преди 5 години

Президента на когото някои даваха някакви надежди вече е асимилиран и интегриран. Сега вече работи нормално по общата линия. Ако някой е имал някакви илюзии да ги забрави. Щом Президента казва да поработят на доказани бандити цялата работа е напълно ясна.

64

Анонимен

преди 5 години

67 ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЛИ- ДА БЕ И ПОСЛЕ КАКВО ЩЕ ПРИЧИНИТЕ НА БГ НАРОД- НЯКОЯ БАНКА, А , А МОЖЕ СЕРИЯ КАТО КОГАТО УПРАВЛЯВА ДЕМОКРАТИЧНАТА ЛЕВИЦА- ЦЕЛИ 12 БАНКИ, А ПОСЛЕ ЕДНИ МЮХЛЮВЦИ ОБРАХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА НАРОДА А СЕГА ГО КРАДАТ С ВРЪТКИ - АМАН БЕ.

63

:))

преди 5 години

Много е интересно как точно е разбрал думите на РРадев Борисов, та да ги разтълкува с присъщият му менторскии омаловажаващ тон на електората от ГЕРБ! Простият/ББ/ на простите/Герб/ да обясни! Преди малко го слушах в интервю от Залцбург като любопитното бе че този се има са нещо изключително велико - толкова че дори темите от заседанието там ки преразказва в стил преразказ, т.с първолак! :))