62

Анонимен

преди 5 години

Румен Радев вижда бъдеще във всеки млад човек. А вижда ли бъдеще ЗА тези млади хора?Тръгнал да дава оценки. Ами аз ако му дам оценка.за МВР-шеф дава - за външна политика не дава. Кой я определя - пам кабинета.

61

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 66: Спрете да ръсите п'ростотии, че и хапчета няма да ви помогнат. Ще се предислоцирате на 4-ти километър.

60

Анонимен

преди 5 години

Огньомире, ще се скъсаш да защитаваш червената *** и бутафорния президент. Вземай си хапчетата и си гледай здравето, че си прегрял.

59

ognyanz

преди 5 години

До Гoшу: И ти ли Гошу се показа тук. Не е добре все да се чешеш по главата, виж какви ти идват на ум - Бънджи, чорапи и т.н..

58

Бай ви Ръстя

преди 5 години

Бива ли да слагате тоя Радев за президент, срамота е! Един пън или някой предмет да бяхте сложили повече щяха да го канят и щеше поне да си мълчи и да не се излага. Сега ще търпим тоя чичак в критическата го тресе незнае какво говори, иска и прави.

57

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 57: Той и Бойко се има за "патриот, мъж" и т.н. но нещо не звучи много убедително. Президента има почти два пъти по-голям рейтинг от него. А гербаджиите чакаха една седмица да им подпишат указа, пък не били разиграни. Бойко мрънкаше по телевизията, та не му се разбираше приказката. Дали си вярваш на това, което пишеш.А до VIDA: Президента не е викал никой да му докладва. Министрите се отчитат пред Народното събрание. И това е процедура (идва им сложна на гербаджиите).

56

Гoшу

преди 5 години

Предлагам Зеленият Чорап Ал Бънди да остави трансджендъра Десо да се изказва по тези теми. Все пак то си обича да се вре пред камерите и да взима отношение по всичко, а Бънди не го бива много в мозъчните дейности...

55

Тошко

преди 5 години

Радев се превърна в ГУМЕН ПЕЧАТ на правителството и парламента! Това си може.

54

До президента

преди 5 години

Г'син президента,сериозно ли ще коментирате и новите министри-няма нужда,хайде отивай при Нинова.Има кой да ги оценява,вие да пъхате нос нема нужда!Много акъл давате,ама нямате власт,нищо,така е по-добре!!!

53

VIDA

преди 5 години

А когато Борисов изпрати министри за да ДОКЛАДВАТ на президента за свършената работа - "авиатора" отказа, защото това не влизало в пълномощията му!? Ха ха ха ..кога казва истината и КОГА ЛЪЖЕ?

52

Анонимен

преди 5 години

Не в грешка си. Ти спри с празните надежди, че Радев разиграл някой. Няма такова нещо. Единствено може да пусне някое друго вето или да бави подписване - елементарни начини на спъване работата на правителството. Той може само да пречи, но не и да ефективен. И вече омръзна да се повтаря, че бил патриот, мъж военен и т.н. Вече всеки 2ри е такъв.

51

ognyanz

преди 5 години

До Гражданин: Хайде стига повтаря втръсналата на всички герберска опорна точка. Нещо смислено можеш ли да напишеш?А Радев добре ги разигра гербаджиите: Ще спазвате ли конституционната процедура или не? Още си *** раните.Колкото до новите министри - нека да поработят наистина. Но не съм оптимист, че нещо ще се промени. Новият министър на МВР - старият главен секретар на МВР. Нали точно той е ръководел оперативната дейност. Какво ново може да се очаква от него.

50

Анонимен

преди 5 години

Радев май е объркал професията си. Вместо пилот -президент е трябвало да стане клоун-шут. С тия пелингатори и островчето изглежда като анимационен ***.

49

Неанонимен

преди 5 години

Нашия президент е избран само от пенсионерите и ромите. Те са най-лесни за подкупване. А той няма нужда да дава мнение за министрите. То не е в неговата компетенция. Много е смешно, пълен цирк.

48

Го4о

преди 5 години

Тоя СУЛЙО нито е бил министър, депутат или кмет, та щял да дава оценка на министри!? Видяхме колко "разбира от министри" когато назначи неудачниците във "временното правителство" по време на парламентарните избори.

47

Гражданин

преди 5 години

Г-н Радев, вие да давате оценка на министрите в парламентарна държава е нелепо и жалко. Ти си подчинен на Нинова, която те използва за да пречи на управлението на държавата. Тя като опозиция е нула, за това ти си нейния слуга, послушна ***. Ти нямаш висок рейтинг, това са лъжи на някоя агенция. Минали по пенсиорските клубове и направили стъкмистика. Импийчмънт.

46

Анонимен

преди 5 години

До всички коментиращи Цецки Цачевки - не ви ли омръзна да плюете Президента. Човека винаги е точен, за разлика от такива като вас.

45

Прабългарин

преди 5 години

Чини ми се, че тоа нашия президент е бил преводач в предния си живот. Демек, превеждал е овцете от единия хълм на другия.

44

Иван

преди 5 години

Всъщност, мнението на Радев е ненужно. Никой не му го е искал, няма и да го поиска. То е все едно машинист да критикува картини от Ренесанс, нищо общо.

43

Анонимен

преди 5 години

Той ще дава оценки? Корнелия му ги дава.