132

:):)

преди 5 години

че е старичък така е, но и американското му братче Орион натъпкано с подобна апаратура също не е първа младост, 1962 г. първа серия.

131

Анонимен

преди 5 години

Реакцията на Русия е обявена - затваря източната част на средиземно море. Могат пак да пробват да удрят Сирия от към морето, но никой вече не им гарантира оцеляване на израелските самолети.

130

ЧЕРИ

преди 5 години

До ЧЕРИВЯРНО Е. СЕГА ГО ПРОЧЕТОХ. НО ТИ "АНОНИМЧО" ПАК СИ ГАД ЗАЩОТО ЗЛОРАДСВАШ.

129

До Анонимен 88

преди 5 години

"Добре, че ние Българите дадохме на русите четмо и писмо, да не останат прости и изостанали люде"Дадохме им и какво? Те се научиха да го използват, дадоха на света Толстой, Достоевски, Чехов, Маяковски, Горки, Бунин, Солженицин и още стотици, Ломоносов, Менделеев, Попов, Прохоров, Басов, Келдиш, Лобачевсий и още стотици. А ние? Какво дадохме ние? Има двама албанци, лауреати на Нобелова, а ние? Къде сме ние? Защо ни няма? Заради такива като теб - говвввввняри! С кого се закачаш?

128

Боби

преди 5 години

До Анонимен 128Анонимни Миг-31 прави първия си полет 1975 година. Самия самолет само фиктивно се води изтребител(празен е 22т колкото е пределната излетна маса на МиГ-29) - просто платформа на която е монтиран огромен и мощен радар и носи ракети Р-31(СССР отговор на Американския Аим-54 Феникс) дори и сега впечатляват с обсег 160кмПоследния произведен е 2000 година мисля тоест най-свежия самолет е на 18 години което е реално половината живот на повечето бойни самолети

127

Секретен анонимен

преди 5 години

До Анонимен 128И аз го четох, пилотите са катапултирали и са живи и здрави и на земята няма поражения. Има няколко сайта, в които можеш да намериш за всички инциденти със самолети и хеликоптери. Навсякъде стават такива неща! И това няма нищо общо със случилото се с Ил-20 над морето край Латакия. Истината ще излезе! И ако това се окаже френска любов, жална им майка на мосютата, и на беличкия фрегат "Оверн"! Тогава не Биби, а геронтофилът с нежните ръчички ще ходи да се гърчи пред Владимир Путин!

126

ЧЕРИ

преди 5 години

До АнонименСТИГА СИ ЛЪГАЛ ***. ДОКАЖИ.

125

Анонимен

преди 5 години

19.09.2018 Боен изтребител МиГ-31 се е разбил в централния руски край Нижни Новгород.От руското военно министерство уточниха, че инцидентът вероятно е причинен от техническа неизправност.Сега пак Израел ли е виновен?

124

Анонимен

преди 5 години

До *** налиИмаш пълното право да се гордееш. Твоите самолети никой не може да ги свали поради простата причина, че ти нямаш самолети, както и много други неща.

123

Боби

преди 5 години

До СатаНАТОКакви Руски ПВО? Какви Депа на Хисбола? 1. Този който финансира цялата операция с боеприпаси е РФ - реално си утилизират запасите още от СССР време - колко са големи тези запаси погледнете Украйна 20 години разпродава и имаше толкова оръжие на склад че да води вече 4 години ниско интензивна военна операция, А и да не забравяме поне 10 големи склада взривени2. Стреляла е Сирийската ПВО3. За Сирийската ПВО РФ самолети се идентифицират като Чужди - няма единна система Свой-Чужд

122

СатаНАТО

преди 5 години

Всъщност най-вероятно е последното предположение, защото наземната операция срещу Идлиб щяха да изнесат иранците, а сега вече натрупаните за това муниции ги няма. И Путин затова сви перките се направи на леко п ръднал.

121

СатаНАТО

преди 5 години

Този инцидент показва само мало умието и хаоса, който цари в руското ПВО. Да си свалиш собствения самолет с 16 човека разузнавачи-специалисти на борда, това е висша некадърност. Каквото и да е станало, който и да се е крил около него, веригата за взимане на решения и даване на заповеди за пуск на ракети е дефектна. Значи някой не е мислил за последствията, не е знаел каква е ситуацията или са му били по-скъпи оръжейните депа на Хизбола, отколкото некви си 16 руски ***.

120

Анонимен

преди 5 години

Е да де ама Нетаняхо почти всеки месец е в Москва и сега яйце му се пече на г.зъ !

119

Анонимен

преди 5 години

На калпава ракета самолетите и пречат!Руските Въздушно-космически сили - олеле!

118

Боби

преди 5 години

До Анонимен 116Течногоривните ракети се съхраняват празни. Преди бойно ползване се пълнят с реагенти и остават в готовност примерно 6м или година след това трябва да се изпразнят, промият и да се провери дали няма теч или друга повреда.

117

Анонимен

преди 5 години

До 111Ами сами вожд снощи каза, че е стреляно със с-200. Ама явно ти имаш повече информация :) хахахахха Филите по принцип сте болни на тема защита ...Някой път чак с вождаа влизате в спор. Хахаха

116

Ма нали

преди 5 години

бяха многоумни ракетите на руснаците,нищо не пропускат?!Оказва се че не пропускат и своите си самолети!На крив х,й козината му пречи,на руска крива ракета и виновни израелските изтребители?!

115

Анонимен

преди 5 години

Летяло си мирно самолетчето в синьто небеИ изведнъж се появили злодеи с лоши самолетиКоито предизвикали добри хора да пуснат ракети земя - въздухЗлодеите избягали, а доброто самолетче го свалилиКолко подли били лошите самолети, ама много подлиА в доброто самолетче са се возили много добри хора,Те само са слушали разговорите на другите и са определяли местоположението на лошите хора така, че да могат други добри самолети да могат да хвърлят бомби върху лошите хора

114

Анонимен

преди 5 години

Каква "гибел" бе ? Това си е разстрел на собствените си войници !Цял Свят стана свидетел какво правят наследниците на Сталин.

113

Анонимен

преди 5 години

Аз пък се чудя как една ракета с течно гориво може още да хвърчи след толкова години престой без да се запушат дюзи или нещо. Или го наливат с туби преди полета?