12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Мили Боже!!!! Как Господи търпиш такива т-и-п-о-в-е да ходят и да цапат Земята? То бива мръс-ник, бива, ама това твоето чупи гнусомера!

11

Анонимен

преди 5 години

Заглавието на матариала е глупаво, антируско и некомпетентно. Този самолет е разузнавателен. На него не е предвидено да има никакви оръжия. Тези самолети летят далече от военните действия и нямат средства за самозащита. При нужда се защитават от други самолети. Мислите ли,че ако на негово място би бил американски самолет ще успее да се защити.

10

Анонимен

преди 5 години

Бре, Израел били воновни, че сирийското ПВО управлявано от руснаците ( то си е и тяхно де ) е свалило руски самолет без да иска. Голям смях.Та тия некадърници свалиха и пътнически самолет в Украйна. Тогава обвиниха Украинците, които в областта нямат позиции и ПВО. Типично по руски - *** си като мухи, говорят глупости и потулват случая.

9

Боби

преди 5 години

Ехх Експерти С-200 продПри опростения режим даден сектор където се намира противникови самолет се ОБЛЪЧВА С ШИРОК ЛЪЧ(това е относително широк лъч в радиолокацията се счита повече от 1 градус ширина С-200 ползва 5 и повече градуса широк лъч) самолета каквито маневри и да прави не може да избяга, но ракетата за съжаление е така направена да се се насочва по най-мощния отразен сигнал (правена е да се свалят стратегически бомбери) - в нашия случай Ил-20

8

Анонимен

преди 5 години

всеки ден в който има руски самолет на дъното на морето е добър ден за всички нормални хора ... айде утре още един !

7

Боби

преди 5 години

Ехх експертиС-200 комплекса има няколко режима на стрелба - най-точния но и най-времеемък изключва поразяването на Руския самолет. Но в бойна обстановка се ползва нека да го наречем опростен режим на стрелба който е изключително бърз и разчита на огромната енерговъоръженост на ракетата. По принцип ракетата на С-200 е ТЕЧНОГОРИВНА а двигателя работи на 3 режима Старт(голяма мощност), Маршрут(малка мощност), ЦЕЛ(пълна мощност)Ако целите са под 70 км се работи само на режим ЦЕЛ до и над 5000км/ч

6

Анонимен

преди 5 години

важното е че Асад е жив

5

Анонимен

преди 5 години

"Руските военни би трябвало да хармонизират системите за разпознаване "свой-чужд" на своите самолети със сирийските средства за ПВО"===========================Този експерД говори без да мисли. Системата за разпознаване "свой-чужд" е една от най-строго охраняваните тайни на една държава. Как може да си толкова заоблен, че да предлагаш хармонизиране със съюзник. Днес съюзник - утре в отан.

4

Анонимен

преди 5 години

"във въоръжените сили на Сирия да цари пълен хаос". - май това е най-точното мнение.

3

Анонимен

преди 5 години

Абе дали е маневра не знам, но Тръмп че е лицемер вече се знае от всички.Много нагъл трябва да си че да изказваш съболезнования на хора чийто близки се радваш че са мъртви и си мечтаеш да ги избиеш до последния.Дори и войната предполага достойнство, но на Тръмп едното достойнство му е умряло, а другото минава през банковата сметка на евтейските задни.ци от Уолстрийт и другата сатанинска свол.ач дето се е завъдила около тоя.

2

Жо

преди 5 години

СТАРАТА руска бракма лети поне два пъти по-бавно от изтребителите, така че едва ли могат да се "крият" зад нея. Според израелските ВВС, четирите F-16 са били вече в израелското въздушно пространство, когато свръхмодерните руски ПВО системи са обстреляли своя самальот.

1

Анонимен

преди 5 години

Прилича на хитра маневра, за да свият сърмите на изрелците.