172

.

преди 5 години

Сега Русия ще накаже Израел, като въведе ембарго на вноса на филе от акула и евреите ще фалират!

171

TT

преди 5 години

До Бонобо 167Как точно рашаните ще унищожат френския кораб???Сигурно ще изпратят димящата гемия Кузя да обикаля около него докато изтрови с пушека си целия екипаж...

170

Анонимен

преди 5 години

Турците им свалиха самолет, американците направиха кайма от 500 вагнеровци, израелците постоянно правят руското ПВО за смях до степен да започне да сваля собствените си самолети и тези азиатски *** се пънат да се бият с НАТО.

169

Анонимен

преди 5 години

Радиоелектронната защита на Ил20 е била толкова силна че е заблудила и руската ПВО,която е разпознала своя самолет като чужд.

168

Анонимен

преди 5 години

Руският АУАКС беше свален от руското ПВО, тва за сирийците и С200 са ала-бала работи и служат само за оправдание. Това че Ф16 се криел зад Ил20 е архи глупост опровергана от Израел още вчера. По време на гибелта на Ил20 10.45 часа всички израелски самолети са били на израелска територия, тъй-като мисията им е приключила 40 минути по-рано. Според руснака излиза че Ф16 са се крили 40 минути зад руския АУАКС. Самолета е свален от С400 защото на руския АУАКС не е работела системата "свой-чужд".

167

Анонимен

преди 5 години

Руснаците казаха, че самолетът е потънал вследствие удар с морската повърхност след инцидент в бордовата кабина.

166

Анонимен

преди 5 години

Те всичките руски самолети са преработени, но за жалост беззащитни.

165

Бонобо

преди 5 години

До Анонимен 169С каквото си искат - имат богат избор. Една бяла новичка фрегата заслужава един морски "Калибр", но може да решат да пробват "Кинжал" в действие. Знам ли? На мен не ми докладват такива дреболии. Ще ме попитат само за мнение мекоръкото момченце-геронтофилче дали ще удари на плач или нещо по-лошо може да направи. Зер, "Оверн" е много лъскав, новичък такъв! Май няма година, откакто разбиха бутилка шампанско в носа му.

164

Бонобо

преди 5 години

До Анонимен 168Не си бил в оцевоза, не са те натоварили, закъснели са да те доставят в Констанца, затова не знаеш как е станало. И тогава писахте глупости, гледам, не сте ги забравили. То беше радост, радост!

163

Анонимен

преди 5 години

Доколкото разбирам ситуацията със сваления руски разузнавателен самолет е подобна на потопения от овцевоз руски разузнавателен кораб пред няколко месеца :)

162

Бонобо

преди 5 години

Всеки слуша и пише, със спътници, самолети, кораби, подводници, разни дребни потопяеми уредчета. Това е регламентирано. Неотдавна руската фрегата "Адмирал Григорович" записа цялата шумова и магнитна характеристика на голяма американска подводница, мисля клас "Охайо", в източната част на Средиземно море. Френският "Оверн" също е в каталога на РФ. Той ще бъде първият френски съд, потънал след като англичаните им потопиха флота през ВСВ! Да би мирно седяло, не би русский в рот брало!

161

Г.Георгиев

преди 5 години

До GogoСирия няма С-300 баце .... май имаха С-125 правени когато дядо ти е свалял баба ти .... освен това Ил-а не е ударен ДИРЕКТНО ... ама кой не ходил в казармата не знае как действа ПВО

160

Анонимен

преди 5 години

До Г.Георгиевте ги ползват за мишени

159

Г.Георгиев

преди 5 години

До Анонимен Ако поровиш маааалко преди да драскаш ще видиш, че Израел имат на въоръжени Т-55 и Т-62 ......

158

Г.Георгиев

преди 5 години

До АнонименИмат и малко руско - хората пазарят само най-доброто така че .....

157

№158 до №153

преди 5 години

Нарочно се върнах да проверя колко още трябва да се заврат в .... Значи още трима, тези които са ми поставили минусите. Безпринципни и неграмотни! Жалки неграмотници, моята оценка за писателя няма значение. Важно е какво мисли просветеният свят за него. Имам пълните събрани съчинения на Толстой на български и няколко тома на руски. Брилянтен писател! По неговите времена много писатели са писали дълги - предълги съчинения. Сега, като пусна ТВ, писател до писател. Написал есе и вече е писател!

156

ПВО Офицер от запаса

преди 5 години

Ил 20 е разазнувателен самолет. Неговото предназначение е да води ПВО от въздуха.Така, че или руснаците са дали грешни данни, или сирийците са стреляли на посоки.А това, че той просто си минавал от там са пълни глупости. Кой нормален, ще лети с незащитен самолет там където се води въздушно нападение. / е то руснак и нормален трудно се вписват в едно изречение/

155

Г.Георгиев

преди 5 години

До ДИМИТЪР ШОПОВСъщото като другите. Разликата е, че тях "законно" избрания Сирийски държавен глава ги е поканил. ДРугите дето не ги е канил какво правят там ???

154

Gogo

преди 5 години

C300 ли бяха технологичните пво? Щото, нещо целим чужди, свалям свои! Пък чуждите виновни! Пак се обърках, ама така съм си!

153

Един от Северозапада

преди 5 години

До Боби Боби, много повече можеше още преди 30-35 години. Когато от итарианска авиобаза излиташе Ауакс, ние гасяпме всичси радиостанции, засичаха даже честотата на хетеродините в радиоприемниците на военните станции, засичаха и разговор по обикновен телефонен кабел, или така са ни казвали.Докато кацнеше-радиомълчание.За сведение-още тогава, с допотопна руска техника от 60-те, нашите радари засичаха до Северна Африка, и разпознаваха цивилен и военен...