92

Анонимен

преди 5 години

Я по-добре отивай да готвиш и не се прави на много разбиращаЕли- то е почти, такъв спец къкъвто и Боби, само че два санта зад него.Руската пропагандна машина бълва множество членестоноги!

91

Анонимен

преди 5 години

Майките ридаят за половин милион жертви във войната в Сирия

90

Боби

преди 5 години

До Hafen die Wahrheit 79Уточни си терминитеРуския самолет е свален от СССР комплекс доставен на Сирийците който е стрелял по Израелски самолети атакуващи цели в провинция Лактакия (което де факто е акт на АГРЕСИЯ)РФ за нищо на света няма да даде своите кодове свой-чужд на трета страна(след този случай сигурно ще разработят скопена/експортна система за съюзници) така че за Сирийската ПВО Ил-20 е бил с отметка ЧУЖД САМОЛЕТ

89

Ели

преди 5 години

Нека да чуем информацията на Израел.Но фактът, че не се извиниха?!Емоциите са лош съветник.По дефениция, подобни "инциденти" не трябва да се случват.Руснаците да сложат на ПВО-то при нощните полети свои хора.Има дипломация, Израел искат да се борят с "Хизбула" - добре, ще се водят преговори, Русия ще преговаря с Иран, със САЩ и с други заинтересовани страни.Не стават така нещата, имам интереси, нищо че сме съюзници, труповете ще са твои.Всички са синове, майките ридаят.

88

Анонимен

преди 5 години

Добре, че ние Българите дадохме на русите четмо и писмо, да не останат прости и изостанали люде

87

Анонимен

преди 5 години

Правиш ли разлика междуВИТЛОВ - Ил-14, ДЦ-3Не не правя! А ти правиш ли разлика между дървесен и листен дъждовник!

86

Анонимен

преди 5 години

Ели до кога ще го чакаме това суу-50 ?:) То митично стана вече. Войната свърши и ф16 ви наритахаа ...даже ф35 не са изкарали още. Я по-добре отивай да готвиш и не се прави на много разбираща :)

85

Боби

преди 5 години

До Анонимен 72"Колко да е голям ИЛ-20?Да не би да е по-голям от B747 или A380?"Ил-20 е два пъти по-голям от Ф-16(4 ф-16 се паркират на мястото на един Ил-20) и е два пъти по-малък от Б-747 и А-380

84

Влади Мир

преди 5 години

На този човек явно се падна тежкия кръст, да реализира името си.Няма по-балансиран и умен лидер на този етап.В случая за много изглежда, че е мек, но позицията му е изключително премерена.Той е този, който капитализира 3 загуби във военно отношение:Торпилирането на Курск от американска подводница;Свалянето на Су-24 от турцитеСвалянето на Ил-20 от израелците.Знае какво да поиска в замяна на смъртта на руснаци и го прави добре."верига от трагични обстоятелства"-самата истина!

83

Боби

преди 5 години

До Анонимен 64Правиш ли разлика междуВИТЛОВ - Ил-14, ДЦ-3 Дакота, Б-29ТУРБОВИТЛОВ - Ил-18/20/38, Ан-10/12/24/26/30/32, Ту-96/114/142ВИТЛОВЕНТИЛАТОРЕН - Ан-70 и А-400

82

Анонимен

преди 5 години

Показа се снощи вожда. И мънкайки под носа обясни, че вероятно ПВО на сирия е свалила ИЛ-а , а не Израел. В генерала на руската армия продължава да се перчии и да обвинява Израел. За което евентуално , ще му изтине службата , когато се докаже че ф16 не са били там, когато ПВО е ударило самолета.

81

Ели

преди 5 години

Въпросът е, след като има договорености, защо Израел не е предупредил в началото на операцията, а 20-30 секунди след нея, когато е знаел, за траекторията на ИЛ20 - захождащ за кацане.Интересно защо при подобни инциденти, не загиват израелски войници?А американския съюзнически кораб 80 убити военни, и не само.Не се прави така. На едно място са САЩ, Англия, Турция, Сирия, Франция, дори Италия.Инцидентът става до въздушната база на Русия.Израел прекалиха, дали ако бяха 5 - СУ50, щяха да летят?

80

Анонимен

преди 5 години

Вярвам на евреите повече отколкото на путинската пропаганда. Официално се каза, че израелските самолети по време на свалянето на ИЛ-20 са били в израелското въздушно прострванство.Може би на ПВО-то в Сирия им са се привидяли цяла ескадрила Ф-16 и са пуснали една или няколко ракети, на страха очите са големи

79

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Стига сте писали глупости. Това не е форум за антикварни летящи самальоти. Пишете защо Путин се скри като мишкаДа, взели да пишат кой с колко захожда с каква скорост... Руската бракма "свалена" ли е от руско ПВО, "свалена", другото няма значение! А Путин не се показва, защото е ангажиран да си сменя памперсите и позицията относно инцидента!

78

Анонимен

преди 5 години

Руската некадърност е пословична.Свалянето на руския разуснавателен самолет със собствена ракета е пряко доказателство за некадърност на армиата и напълно се покрива с дилетанщината на КГБ'то в аферата Скрипал !Дори и злото го правят зле !

77

Анонимен

преди 5 години

На крив руски самолет, евреите са му виновни

76

Боби

преди 5 години

До Анонимен 521. Ил-20 е захождал за кацане от страната на морето по посока сушата на поне 5 км височина2. 4 Ф-16 са атакували цели в Сирия без да влизат във Въздушното пространство на Сирия(12км от брега) ползвайки метода бомбопускане при КАБРИРАНЕ с това се увеличава далечината на пуска на бомбите двойно дори тройно(а самите бомби са с крила което още повече увеличава далечината на пуск) 3. и Ф-16 и Ил-20 са били в непосредствена близост(под 5 км)4. От сушата погледнато те са един под друг

75

Анонимен

преди 5 години

Трябва да нямаш мозък за да вярваш на лъжите на руските управляващи. Всички са свидетели на лъжите как в Крим нямало руски войски, ами зелени човечета

74

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е "политически". Всички присъстващи са се оакали и се чудят как да замажат нещата.

73

Анонимен

преди 5 години

Мустакатия и комунягиите е ритал чак до Москва , преди евреите :) Така че ...Разликата е че Израел, не е окупирала България и половин Европа :)